Отговори
# 105
Е и Ники рева първия път цял час и то през нощта. Уффф, много търпение се изисква и нерви. И аз плача с него. Но вече да реве, да реве най-много 5 мин., отивам, целувка по челцето и заспива. Да видим дали ще задържим фронта.

Velizarka
ако плаче около час ще го издържа, но Ади плака 4ч. и половина с малки почивки  Cry Е, толкова търпелива не съм  Tired Накрая не издържах, взех го, полюшках го в шезлонга и за 2мин. отнесе. А в кошарата е точно както LITA го описва. Спи му се, а играе с приклепнали очички  Confused
Тези дни ще продължа с опитите, но ми се къса сърцето като плаче толкова много  Sad

# 106
antoniq наистина голям мъж, браво  Hug
От днес започнах "дресировка" и аз като velizarka относно приспиването на Ади  Blush
ЕЕеееееееее пълен провал  ooooh!
Искам да го науча да спи в кошарата, а не при нас на спалнята  Tired
Да, ама не!
Порева си доста детето, накрая не издържах и сега отново спи в шезлонга(през деня само там заспива).
Приемам всякакви предложения, как да се справя с това  Crazy
И ние се дресираме  Blush  Blush  Blush

# 107
  • Пловдив
Да си кажа и аз моя опит Simple Smile Това се отнася не само за приспиването, но и за всяка новост при децата /гърнето, махане на биби и т.н./.За всяко нещо си има време, когато детето ще го направи без усилия и с желание!Разбира се, ако майката настоява, може да се случи и по-рано с т.н. от вас вече "дресировка". Стигнах до това заключение още при каката.Спазвам го и сега при близнаците!Оставям се да бъда водена от детето (нали такъв термин имаше при захранването Mr. Green) !А специално по темата за приспиването сами в кошарата:за 8-те изминали месеца се редуваха, първо Алекс заспиваше сам в кошарата, Крисито-не, после той искаше гушкане, а Крисито заспиваше сама. После и тя отказа. Но аз пробвам. Слагам ги след баня в кошарата, завити и им предлагам биберони.Ако има рев, ги гушкам и приспивам на ръце. И така Simple Smile Преди до около половин месец и двамата ревяха и искаха гуш преди нощния сън. После една вечер, Алекс се кротна в кошарата.Започна да си пее и след около 15мин.заспа Simple SmileИ така вече половин месец.Без рев и нерви  си заспива!Просто му дойде времето Simple Smile Надявам се и на Крисито да и дойде времето вече  Laughing
Дългичко се получи, но дано е станало ясно какво искам да кажа Simple Smile
Лека нощ на всички  Hug

# 108

Shocked ай стига бе,ти пък ме разби. най-малко си мислех ,че си полицай  Crazy

по темата - хубава ни е страната,имаме хубави хора,за мен най-големия ни проблем е беззаконието-  даже по-точно неспазването им. според мен,ако някога започнем да се " страхуваме" ,че при еди какво си ,ще си понесем конкретното наказание БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ ,мисля,че доооста ще се променят нещата. пример : днес жена бе спряна да шофира с 5 промила  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked - е  на това до живот книжката.( не че после не карат без книжка)
друг пример: баба ми живее вече 2 години сам сама в едни чукари над Стара Загора,защото благодарение на общината неможем от ЗАБЕЛЕЖЕТЕ -30 ГОДИНИ да си извадим скица и да го продадем и понеже дядо ми почина и стана вече голям проблем . вече няколко клиента се отказват заради това. до скоро не беше кой знае колко страшно и хората( така дресирани от едно време на послушание) не са си и помисляли да дават зор на милите труденички в общината,но сега вече нещата не са такива. и няма на кой да се оплачеш. каквото и да кажеш е глас в пустиня. което е по-лошо и от неспазването на законите.

Вани,защо не опиташ с Дормикинд?

Илик, напълно съм съгласна с теб и безкрайно съжалявам,че ми трябваха 8 месеца,за да го проумея това. сега детето ми заспива за 10мин., ама кой да ти каже.

а тази снимка ме разби, толкова се смях. ще си я открадна

п.п откраднах си я  Mr. Green

# 109
  • у нас
стана ми интересно кой каква професия има Whistling
който иска може да сподели, да погали любопитството ми Mr. Green Flutter

# 110
стана ми интересно кой каква професия има Whistling
който иска може да сподели, да погали любопитството ми Mr. Green Flutter

bash погал  Mr. Green

spoko

# 111
Tommelise, аз съм скучна, работя в сферата на софтуерите и продажбите им Simple Smile. А в момента работя 24 часа "мама" Simple Smile

Погалих ли ти любопитството? Simple Smile

Лека нощ!

# 112
Гале, отдавна не се бях смяла така, както като прочетох последният ти пост   bouquet.
Вече и на мен ми стана любопитно какво работиш  Flutter.
Аз работех като Инженер по осигуряваяне на качеството, във фирма която произвежда ел. модули за автомобили. Много си харесвам работата, много е интересна и разнообразна. Никога не съм си представяла, че някога ще работя в производство и ще ми харесва, но така се стекоха нещата, заради един химикал  Laughing, но това е друга тема.

# 113
ами аз какво работя  newsm78 newsm78
така наречените търговски представители-
фирмата внася разни стоки,а аз ходя по магазините и ги предлагам - това с две думи
а ,иначе е доста натоварено,отговорно,изнервено и т.н. ,защото реално приемам поръчки,отговарям за фактури,пари,сметки,проблеми,мостри,цветове,нюанси, доставка,понякога и с крайния клиент говоря,когато продавача не може да се справи, работя с ужасно много хора-всеки с различен характер и с различни изисквания ,и с капризи,навсеки да се харесаш,с всеки да си в добри отношения,за да ти продават стоката и цялото това нещо на 4 колела - в колата   car003 и така 13 години

през последната година бях вече тотално изцедена и всъщност установих ,че имам страхотна нужда от почивка -  Mr. Green и сега си "почивам". много е трудно да работиш с хора

Честит имен ден на всички празнуващи . Бъдете живи ,здрави и щастливи.

Инчееееее, честит професионален празник,мила.

# 114
Привет, момичетааа Simple Smile! Загубих се малко, но се борихме с насекоми разни като Galka Confused, само че с ... дървеници Shocked. Значи тук в Щатите много са плъзнали последните години, а преди това десетилетия е нямало, защото, както и в Европа, и в Б-я дори, се е ползвал един препарат, който ги е изтрепвал до крак Simple Smile. Но е токсичен и отдавна е забранен. Та сега има навсякъде - и в нашия 4-звезден хотел си завъдихме отново. То явно не са изчезвали де, много е трудно изтребването им, понеже се крият. А да не ви казвам къде си бяха направили гнездо - в кошарата на Дара Shocked. Всеки се бърка с дървоядите и ни пита дали сме в дървена сграда Laughing. Но не - тези гадини се хранят с кръв, а през деня се крият навсякъде, където могат да намерят скришно убежище. Та викахме фирма (т.е. компанията тук извика, защото сме под наем), събрахме си цялата покъщнина в едни големи пликове, за да могат те да напръскат навсякъде. Абе все едно се изнасяхме! И още не съм подредила, защото те пак ще идват да пръскат другата седмица. И изобщо не е сигурно дали ще се отървем... хората се изнасят заради тези гадинки понякога Sad. Но както и да е... дай да мина на по-приятни теми.
Дарка расте и лудее. Е, не пълзи още, нито прави опити да става, но то няма и къде да вземе да се набира... нали кошарата й замина в кофата за боклук Rolling Eyes. Сега спим на спалнята двете, а трябва да й взимаме креватче, ама като ме е страх да не плъзнат и по дървената част ooooh!. Иначе и ние не сме кой знае колко напред с говоренето - засега сме на ба-ба-ба и това е. Зъб нямаме грам, а сме по-големи от повечето, които сте беззъби Simple Smile. Иначе са страшни лиги и плюнчене, ама резултати няма.
Със захранването не мога да кажа, че напредваме кой знае колко, защото не яде по-големи количества от преди. А взе да отказва и зеленчуковите пюрета нещо. Виж плодовите ги хапва с кеф. Но искам да ви споделя какви две супер полезни храни й въведох, и по-скоро могат да се нарекат естествени хранителни добавки - пшеничен зародиш и ленено семе. Четох за тях в сайтовете, по които се ръководя за захранването, а и от други източници. За лененото семе всички сме чували разбира се - най-вече за омега-3 мастните киселини, които съдържа. Но пшеничния зародиш дори не знаех какво представлява точно, въпреки че бях чувала за него. Нужни са съвсем малки количества на ден и от двете. А и двете могат да се добавят към каквото се сетите - каши, пюрета, в кисело млекце. Който прави хляб вкъщи, може да добавя към рецептата. Също така към каквито и тестени неща да правите, бисквитки за децата и т.н. Имаше съвет също и за овалване в зародиш на пързалящи се парченца плод примерно - когато почнат сами да си хващат храни. Всъщност ето две места, от където можете да прочетете - на английски де, но съм сигурна, че има материали и на български http://www.homemade-baby-food-recipes.com/wheat-germ.html и http://www.wholesomebabyfood.com/flaxforbaby.htm. Освен всички друго, и двете действат добре на стомахчето, така че и при запек са идеални. Аз всъщност съм много доволна, че покрай детето научавам много нова информация за полезни храни, дори и такива, които преди не съм и чувала. И смятам да се възползваме всички в семейството от това.
А иначе и ние борихме запек преди няколко седмици, та се наложи спешно да въведа сливата Simple Smile, която подейства страхотно, а и Дара я хареса много. Та за тези, които са с трудно изхождане - аз първо бих действала основно с разхлабващи храни, и след това с всички по-нежелателни методи.
Ами смятах да пиша по доста въпроси, но тъй като го пиша този постинг цял ден и не съм до никъде, ще спра до тук и дано да имам време утре-другиден пак да се включа.
Исках да честитя на всички с месечинки!
На Даниелка - Ч.Р.Д. на патерици, мила Дани  bouquet! Да си жива и здрава, и да се радваш на детенце дълги, дълги години!
Хайде сега да почерпя и аз, че неизбежно дойде и моят 35-ти рожден ден Simple Smile

# 115
  • София
Доброутро....  кафето
Честит 6-ти май на всички които имат повод да празнуват   bouquet
Люляк  newsm59
Даниелка на патерици  Crazy nbirthday

# 116
vany, опитвала ли си с бебешки чай за сън на Hipp? Писах, че го купих в бързината вместо друг чай и действа. Никога не съм приспивала малчо, може би имам кротко дете или той просто не е приспиван и не знае друго. Като съвсем мъничък заспиваше сам още докато пие млякото и не е имало нужда. Сега го слагам в леглото след млякото, пускам прожекционната лампа и заспива бързо. Ако си заспива в шезлонга, слагай го там и като заспи, го премествай в креватчето.

Честит празник на всички именици!

# 117
  • Варна
Честит празник на всички именници! Честит празник на военнослужещите!

# 118
  • Пловдив
Честит празник на всички именници и именнички   bouquet
Влизам набързо, да се разпиша, че трябва да стягам масата - мъжа ми е Жоро Simple Smile Довечера пък ще се събираме в родителите ми, че и баща ми е именник и изобщо - програмата ми е препълнена Rolling Eyes

Да почерпя за именните дни и професионалния си празник: 

Благодаря на всички, които се сетиха Heart Eyes

# 119
Честит празник на всички българи, именници, рожденици и месечинковци!

Мъниче, специален поздрав и за теб!  Hug

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 15:34 от Victoria.

Общи условия

Активация на акаунт