Отговори
# 120
  • София
Момичета да почерпя за именния си ден!Много си го обичам този празник  Grinning !

Относно професиите , аз съм в сферата на застраховането.Много си харесвам работата ,ужасно интересна и динамична е.Най-добре се чувствам когато съм зарината с работа ,с искания за оферти ,други подобни и телефона ми не спира да звъни.Ден със ден не си е приличал.Работила съм в няколко застрахователни дружевства ,а последните години съм в застрахователен брокер.Мога да кажа ,че работя мечтаната от мен работа  Grinning .

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 09:58 от geryaleksandrova

# 121
  • София
P.P.много обичам тази песен

да ви почерпя и с нея Grinning .

# 122
Люляче, Честит Рожден Ден! Да си много здрава и щастлива!

Гери, Честит Имен Ден и тук!  Wink И ти да си много здрава и щастлива!

Мъниче, честит професионален празник, и имен ден на мъжа ти!
Честит празник на другите именници и професионален празник на военослужещите .

# 123
Честито на всички, които имат повод да празнуват днес!   bouquet

# 124
Хайде честит празник и от мен на всички празнуващи - рожденници, именници, военнослужещи, месечинковци и на всички българи  Hug  Hug  Hug
Такаааа да споделя при нас какво се случи  Shocked При нас целта на "дресирането" беше да се отучи да суче нощем (той не хапваше, а просто навик, и поради този навик се будеше по 10 пъти на нощ; детето спи нас). Първата нощ: рев от 4.20 до 4.50 и заспа след гушкане от страна на тати. Всички ме съветваха да не съм в стаята, щото като ме видел и "подушел"  Joy още повече щял да се разстрои. Втора нощ детето заспа в 21.30, в 01.00 (до 01.00 се буди няколко пъти) папка и после в 04.30 се събуди, баща му се опита да ги приспи в шезлонга, но опитите бяха напразни. Вследствие на това всички станахме в 06.00. Ники папка в 07.00. И тази нощ: ЧУДО!!! Ники заспа в 21.30, събуди се в 00.00 ч. (взех го при нас), сука и заспа. Решихме с мъжа ми да не го подлагаме на такъв голям стрес - едновременно да спре да посуква и едновременно с това да го отделим от нас. Следващото събуждане беше в 04.00, но заспа сам с биберона за около 15 мин. (между нас на спалнята). А се храни в 06.00. След това сладко си спахме до 09.15.
Това за пореден път ми потвърждава, че всяко дете си е различно. Трябва да ги слушаме, и за всичко си идва времето!!!
Бях допуснала една моя много близка приятелка да ми повлияе  Embarassed  Embarassed  Embarassed Онзи ден отдели половин ден да ми изнесе лекция, как така не е правилно - детето да спи при нас (и щяло да спи нас при нас до абитуриентския си бал, че и до по-късно), така съм го изкушавала да суче и пр. Единственото за което тогава не успя да ми повллияе и да ме убеди е да съм спирала да го кърмя (тук вече много ме разочарова), че кърмата след 9-ия месец вече не е полезна  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Но ето, че моето момче спи при нас и вече втора нощ пропуска едно хранене. Вярвам и съм сигурна, че постепенно ще го отучим и да спинка при нас (а на мен ми е много мило и приятно да си го гушкам, а май и на мъжа ми  Grinning).
Хайде хубав ден от нас с Ники! И се слушкайте взаимно!!!!
Целувам ви!

# 125
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте мили момичета
влизам да почерпя моя мъж има имен ден

ние сме добре малката кукла расте и хубавее Simple Smile)

Сложихме  обичките .
Захранването върви вяло . ЗА спането спи си при нас. ЗА България - мразя я .
ЗА работата занимавам се с търговия .
Лек ден на всички и когато мога ще пиша повече

# 126
  bouquet слънчице слънчицеееееее
Palmirka работи учителка Simple Smile в момента съм в детска градина ,но мога да преподавам до 4-ти клас.
Ноо май ще сменям професията,много си я обичам , но това ще се случи поради финансови причини!!!

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 18:47 от Palmirka

# 127
Здравейте и от нас с Ники!
Честити месечинки на Матея, Христомира, Зорница и Жана!
Честито и на празнуващите днес!
Аз си изпратих гостите, оправих си масата и Ники заспа набързо, че се измори. То баби, дядовци... А снощи без да се пробуди до 4 часа. После го взех при нас на спалнята и така до 8ч. Имаме някакъв напредък. Но и чайчето давам. vany666, 4 часа  Shocked, много си издържала, аз само един можах. Всъщност проблема не е с приспиването, а с пробуждането нощем. Точно за 5 мин. съм го приспала иначе. Не това ме тревожи, а постоянното будене на 10 мин. Като надминаха 20 на нощ и така 10 поредни нощи, еее не ми стигнаха силиците.

# 128
Аз съм клиничен психолог, работех в един медицински център със зависими пациенти. Отделно се занимавам и с научна работа, работех по два европейски проекта в областта на когнитивната наука, много беше интересно и забавно, благодарение на тях доста пообиколих света.
Честит празник на имащите повод да празнуват и на всички останали...нали е национален празник Wink

# 129
             Честито на именниците,рождениците,месечинковците!  bouquet

Аз съм по специалност медицински лаборант.В момента работя като клиничен такъв,иначе мога да бъда и хистологичен,и микробиологичен.Работя в частна лаборатория и съм добре там,за сравнение с колежките от болницата.  Rolling Eyes Peace

Ох,днеска не знам как не откачих   #Crazy ....По принцип моята следурана си хапва по 50-70г пюре и дохранвах с мляко-е днеска обаче всичко ми отказа,едни ревове,едни тръшкания... Crazy Как да постъпя не знам,какво да й предлагам,каши никога не ми е яла-явно с тях няма да се получи.Казаха ми,че съм допускала грешка като след пюрето(колкото й малко да е изяла)дохранвам с мляко,трябвало да давам сок и да приключа с това хранене.Дали е грешка и според вас?! newsm78

# 130
Здравейте и от нас  bouquet
Честит празник на всички!!!
За приспиването-поне тук нямаме проблеми,ляга и заспива с последното мляко,докато го яде и е отнесла Joy
За България-ама хич не ми се стои тук,нооо мъжо е родолюбец #2gunfire
За професиите-психолог съм,надявам се скоро да започна да работя по специалността,имам огромно желание,ноо в този град уви,в момента работя в TBI CREDIT-звъня на лошите,дето не си плащат #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Весело изкарване на празнуващите,ние тази вечер пак ще посетим Плевенските барове Joy

# 131
Честит празник и от мен на всички Heart Eyes

По темата с приспиването - Дани си заспива към 21 - 22 часа, но се буди постоянно, изобщо вече не броя колко пъти. Аз обаче хич нямам подтик да го гоня от спалнята, спи си при мен и това е Grinning Както знам от опит, това е период, който все някога ще отмине. А да го слагам в креватчето да спи и не виждам как ще стане, усеща го и ревва. Аз не мога да издържам на бебешки плач, с каквато и да е цел. Той обича да спи в количка, но за нощем тя не е вариант, така че си е при мен. Със сигурност знам, че ще се откаже доста преди абитуриентския бал  hahaha

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 21:38 от _Dana_

# 132
  • у нас
я че интересно smile3523

# 133
Честито на всички празнуващи!     bouquet  bouquet  bouquet

Да се оплача - от две вечери заспиваме с рев, будим се с рев, че и трудно се успокояваме - досега такова чудо не е било  Shocked   Опипвам венците за зъби, но нищо не мога да усетя - само горе като че ли е по-твърд   Thinking  Започна и да суче по няколко пъти на вечер, а преди как кротичко си спеше...
Какво е това чудо?

# 134
Честит празник на всички   bouquet Hug Hug Hug

За приспиването и нашето положение е като на Dana  Mr. Green откакто се е родил винаги се буди да суче и вече и не броя колко пъти, важното е да сме спокойни - заспива си в кошарата но горе-долу след един час се буди и го местя при нас на спалнята... нямам никакви притесняния че ще свикне, важното е да спи  Joy А и никак не издържам на детски плач не час ами и пет мунути  ooooh!

Професия - оперна певица  Grinning дано за вбъдеще да се намира повече работа и за хора като нас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт