Отговори
# 135
честит празник ! дано Свети Георги ни закриля и хората и държавата ни Praynig ! относно  темата кой къде да спи  си мисля ,че всяка майка сама си усеща детенцето newsm10 . на мен ми се присмяха затова ,че "все още" сме заедно в една стая (ние спим със съпруга ми в детската , а детенце в креватчето си )-защо го кърмиш вечер  и други. в началото се впечатлявах ,тревожех се и подлагах и таткото на тормоз (а той милия е на тежка работа)   и все пак ми помага ,докато накрая   спрях ги отразявам ,иначе ще се побъркам #Sniper за да се съхраните и вие и детето следвайте само вътрешния си глас

# 136
  • София
Добро уртро  newsm46 измина поредната нощ  през, която Симо реши да се буди поне 100 пъти, имам крещяща нужда от  kaffeetrmker_2 , а и довечера сме на вечерна сватба та ще видя как ще издържа....
за професиите  по образование съм инжинер- химик, но работя в търговията с големите вериги....
слънчев и усмихнат ден от мен  Hug

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 08:24 от Butlins

# 137
  • у нас
fata дай малко нурофен или панадол. Аз не давах когато Рая така ми плачеше и тя ме изкритикува, че ако са зъбчета ги боли, а то сега им никнат. Сега и давам като я усетя че е по нервна, хапе всичко и резултата е много по спокойна. Купих и дентинокс- мажа там за ефект не мога да кажа. Иначе на нас преди седмица ни се показа второто зъбче. Вече се опипва хубаво tooth
научила се е да тича с проходилката или по-точно да се засилва и направо ми изправя косите като се удари в някой ръб. Имам чувството че ще се обърне:(

# 138
 Hug Здравейте момичета  Hug
Нямаше ме толкова дълго време и сигурно съм изпуснала много  Cry, но нямаше как баткото ми изкара едномесечно боледуване вкъщи, то не беше бронхит, после го обърна на ларингит и за капак се възпалиха синусите и едното ухо  smile3511, толкова не ми е боледувал никога, имам чувството че не беше предприето нужното лечение от самото начало  Thinking
Но надявам се да не ви изпускам вече и бързо да наваксам   bouquet

# 139
Здравейте, мами!
Честити месечинки на сърДидко, Калоян, Габриела и Виктория!
Ние сме добре с малък Ники. Наспани, весели, след малко попарката и хааааайде на разходка.
Krasi Zhelqzkova, много сте преживели!  Hug
Tommelise, забравих да те поздравя за отлично взетия изпит! И последния да е с такъв резултат и както каза: следва най-големото изпитване!
За професиите, много от вас ме учудиха с тях! А моята е учител по народно пеене в музикална паралелка, същата в която съм завършила. Това исках да работя след като завърша, не съжалявам и за момент, децата ни са страхотни, мотивирани и с общи възгледи и интереси. В този смисъл не се сблъсквам с обичайните учителски проблеми, просто с тях говорим на един език. А и дългата отпуска ми позволява да работя през лятото и за това не съм си и помисляла да напускам, въпреки че както казва Palmirka финансовата страна е проблем в образованието. Обичам работата си, обичам учениците си и съм щастлива, че се занимавам с това, получвам удовлетворение. За разлика от мен, мъжа ми не можа да си позволи да започне тази работа, защото не знам как щяхме да се справяме с 2 учителски заплати. Той се "жертва" за семейството и иска поне аз да се занимавам с музика и ме подкрепя напълно, за което съм му безкрайно благодарна. Уффф много дълго стана, стига толкова словоизлияния!  Laughing
До скоро, ние ще действаме по задачите!

# 140
Ей, страхотни професии - полицайки, оперни певици, учителки по музика, психолози  Simple Smile Впечатлена съм  Peace

Аз съм филолог по образование, но винаги съм работила в други сфери. Първо в ИТ фирми и дори в Интернет провайдър, а сега последните години - в мебелния бранш. За съжаление и аз с филологията не виждам как бих отглеждала три деца Rolling Eyes Мъжът ми винаги се е занимавал с бизнес, на мен ми отне почти десетина години да дойда на неговия акъл и да почна и аз. Crazy

Ще кача малко снимчици от Гергьовден при нас - с единия дядо Георги. Предупреждавам, че дъщеря ми е с безумен бритон 1 см, тъй като беше подстригана от братовчедка си и поне засега нещата са непоправими Wink 

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 13:03 от _Dana_

# 141
Предупреждавам, че дъщеря ми е с безумен бритон 1 см, тъй като беше подстригана от братовчедка си и поне засега нещата са непоправими Wink 
Grinning hahaha Joy

Ха, Butlins, почти колежки. Peace А съм химик, но за съжаление много малко работих по специалността си.Сега съм в частна фирма, занимаваща се с търговия.
Много ми беше интересно да прочета за професиите ви. Simple Smile

# 142
  • Варна
Привет и от нас! Как сте след празнично? Май уморени Grinning?
Да се отчета и аз за професията ми, бивша медицинска сестра, после жената на шефа  Mr. Green. Понастоящем гледа децата на шефа  Joy.
Приятни разходки на всички! Hug

# 143
antonia, видях ви снимчиците във фейса - чудесни дечица си имате Heart Eyes

# 144
  • Варна
Благодаря  Embarassed, на майка си са се метнали  Flutter.

# 145
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз съм клиничен психолог, работех в един медицински център със зависими пациенти. Отделно се занимавам и с научна работа, работех по два европейски проекта в областта на когнитивната наука, много беше интересно и забавно, благодарение на тях доста пообиколих света.
Честит празник на имащите повод да празнуват и на всички останали...нали е национален празник Wink

иеее и аз съм психолог по образование Simple Smile))))))

# 146
  • Пловдив
Здравейте!
Мдааа, много интересно това с професиите Simple Smile
Да се отчета и аз.По образование съм инженер.Имам и педагогическо след това.Но не съм работила нито като инженер, нито като учителка.Аз карам по 4-ри години и сменям професията  Grinning Поне до сега все така се получава!Първо работих в Бюро по труда.После в гадните Социални грижи  Mr. Green Последните 4-ри години съм в частна фирма за търговия на дребно с медицински изделия.Аз съм в централния офис в Пловдив.Фирмата има магазини в цялата страна.И най-общо отговарям, офисите да имат винаги стока, която закупуваме от търговци на едро.Плюс хиляди справки, отчети и т.н. Това е от мен Simple Smile

# 147

Ох,днеска не знам как не откачих   #Crazy ....По принцип моята следурана си хапва по 50-70г пюре и дохранвах с мляко-е днеска обаче всичко ми отказа,едни ревове,едни тръшкания... Crazy Как да постъпя не знам,какво да й предлагам,каши никога не ми е яла-явно с тях няма да се получи.Казаха ми,че съм допускала грешка като след пюрето(колкото й малко да е изяла)дохранвам с мляко,трябвало да давам сок и да приключа с това хранене.Дали е грешка и според вас?! newsm78

И аз дохранвам с кърмене, а дали е правилно, не знам. Моята мацка от една седмица бойкотира зеленчуковите пюрета, от 2 дни пробвам месни - няма ефект! Като й писне тотално, вперва поглед в мен (все едно казва - Разбра ли ме добре?!), и почва да се надува и да крещи.

Момичета, аз съм вече много изтощена от майчинството. Липсва ми свободата от преди да ходя когато и където си искам, да спя докъсно, да ям каквото си пожелая....А и с това лошо време напоследък се депресирам...Лекувам се със слънчогледови семки  Embarassed и Travel TV. А малката е свикнала да е предимно с мен, не мога да я  оставя на никого. Естествено, въпреки всичко това детето е нашата гордост и много ни радва.

Относно професията - аз се занимавам със софтуер от известно време, но по образование съм икономист.

Много интересно ми беше да прочета коментарите назад, супер се раздвижи темата, обаче тъпото - забравих какво щях да споделя аз  Embarassed Embarassed Като се сетя, ще се включа пак

Сложих малко пресни снимки тук

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 18:49 от Giada

# 148
Момичета някой може ли да ми каже колко пъти на ден мога да давам от чая на Hipp лека нощ, че нещо немога да разбера

# 149
На опаковката на чая на Hipp пише само как се приготвя. Мисля, че спокойно може да се дава и по няколко пъти ден.

Общи условия

Активация на акаунт