Отговори
# 150
  • у нас
аз колко колеги съм имала и всичките сте се спотайвали  Rolling Eyes
продължавам да следя с интерес темата за професиите Hug

# 151
какво е "клиничен психолог" ?

аз си купих дъъълга пола днес. явно се е видяло,че няма да отслабна достатъчно и си взех гооооляяяма пола.

# 152
Здравейте и от мен,

от известно време само ви следя, нещо не ми се пишеше, а и нищо ново покрай нас  Simple Smile

Андреа е добре, все още сме само с едно зъбче, но за сметка на това вече щръкна и е много смешна  Mr. Green иначе по цял ден сме навън. Вчера и днес успях да си понапазарувам малко дрешки и обувки, че както гледам нищо не ми става, а и няма изгледи скоро да отслабна  Embarassed нещо не ми се получава с гладуване, че кърмата ми намалява, а малкото млекопитаещо все още хапва по-малко от "твърдата" храна. Иначе за спането, спи си при мен и се гушкаме и суче по n на брой пъти  Crazy, но установявам, че така ми е по-добре  Peace Седем месеца детето спеше само и аз ставах по 100 пъти, в резултата на това съм недоспала, нервна и ме боли кръста от непрекъснатото вдигане и слагане в креватчето. Чак сега ми дойде акъла, че можело и по- лесен вариант  hahaha Joy

Интересни дискусии сте завихрили и темата доста се е пооживила  Peace аз ще се въздържа от коментар и ще си запазя мнението за себе си  Wink

Много готина група сме се събрали с много разнообразни и интересни професии  Hug В тази връзка да споделя и аз, и образованието и професията ми е в областта на Човешките ресурси и по-точно подбор на персонал, последната ми месторабота е банка , в която "копая" вече 7 години  Laughing
 Люляче, радвам се, че се включи, липсваше прекалено дълго  Hug

П.П. Щях да забравя Честит празник на патерица на всички празнували вчера   bouquet

# 153
  • София
Здравейре, много хубаво време беше днес. За съжаление утре пак ще вали. Относно професиите, работя в банка, с клиенти, в повечето случаи неблагодарни.Sad
Ема все още няма зъби. Стои доста стабилно на крака, ще взимаме проходима.
Лека нощ:-)

# 154
  • София
Здравейте, момичета! Честити празници на патерици на всички, които са имали повод да празнуват. Ние днес се завърнахме с баткото от няколко дневен престой в болницата - последните десетина дена бяха кошмарни за мен. Арзу и Ясин са също болни - баткото ги е "почерпил" със своите бацили, но при тях нещата са доста по-добре. Много интересни професии си имате - аз съм икономист по образование, работила съм в Министерски съвет като младши експерт, а понастоящем съм експерт в Разплащателна агенция (наследницата на САПАРД). Иначе ми се отдават и други неща - приятелката ми се шегува, че ще подели дипломата си по мениджмънт и маркетинг с мен, че доста реферати, проекти и курсови работи изписах Laughing. Прегръщам ви всички. Толкова съм изтощена психически от болестите, че не мога да заспя...

# 155
Здравейте майчета,
Напоследък и аз само бързо препрочитам, въпреки че сме на гости при баба и тя страшно много помага, да не кажа върши всичко, освен кърменето, нещо не ми се пишеше.
Матея се чувства прекрасно с непрекъснатото внимание и глезене от страна на баба и дядо и незнам като се приберем в София как ще оправяме дисциплината Simple Smile
Интересен ми беше спора, който се завихри преди време, но не искам да изказвам мнение сега, все пак вече прекратихме тази тема.
За живота в България...и аз съм се замислила за имиграция, но много ме е страх, май сама на себе си не вярвам.
Относно професиите, аз съм завършила английска филология и от 10 години отговарям за международните отношения на отдел в МВР.
Ох. душичката ми май сънува нещо и проплаква...ставам да си я гушкам.
Честито на празнуващите днес и много усмивки.

# 156
Хайде да почерпя, че днес ставаме на цели 8 месеца (ей голямо магаре стана  hahaha  hahaha  hahaha)

Честити месечинки на нашите астрални близнаци!
За професиите - филолог и етнолог по образование, но работя в областта на Човешките ресурси.
За зъбчетата - все още нямаме.
Момичета от няколко дни съм се запалила по булгура и елдата  newsm78 Някои от вас консумират ли ги? Четох из нета, че са много полезни, здравословни и диетични! Някакви предложения за рецепти  Thinking

# 157
Добро утро, момичета!

Честити месечинки на всички дечица, които празнуват днес!   bouquet

Бих искала да ви питам купихте ли вече обувки за прохождане
и ако "да" какви и как реагираха децата, когато ги сложихте?

Аз купих на Яна на "Колев и Колев" и когато й ги обух, направо "залепна" за земята
и сякаш й е доста по-трудно да върви с тях, а не би трябвало да е така май  newsm78

Що се отнася до професиите: завършила съм икономическа география на България,
след това Стопанско управление, сега работя в една медиа агенция като рекламен експерт.

# 158
Добро утроооо  food010
За обувките и аз купих на Колев,да ви кажа съм доволна,някак си по се справя с тях,особено в бънджито и проходилката,въпреки че са малко по тежички,но според мен са напаравени доста добре Peace
Ние от 2 дена се спукахме от излизания и поройства,лелел все едно едното старо време,детето ми ме забрави Joy единия ден в едната баба,снощи с другата,ама какво да направя,те тези мероприятия нямат край,а тепърва започват,ноо друго си е така малко релакс Laughing
Днес е ужасно време тук Twisted Evil
И Катрин казва чаоо,който дойде в нас и с влизането почва да го гони с чао Joy
Казва тата,особено като го види,така сладко му го казва,както и баба,аууу умирам от яд,толкова ли е трудно и мама да каже #Cussing out
Аз започвам подготовката за кръщенето,че от сватби,сватби няма да остане време,а аз нали с моите подготовки по сумати време Mr. Green
За професиите-какво да каже,всички сте с много хубави,радвам се че сме се събрали толкова интИлигентни хора Mr. Green

# 159
# 160
Ами хайде и от мен една почерпка за моята Виктория!

Честито и на съмесечинковците ни!   bouquet

# 161
Момичета, днес в Америка и почти цяла Европа е ДЕН НА МАЙКАТА!!! Поздравявам ви всички, особено тези, на които това им е първия ден на майката! Пожелавам на всички ни да имаме едни здрави, красиви, щастливи, добри и умни деца! Да растат безгрижно, да ни обичат и слушат!

# 162
И сега един въпрос... Mr. Green

Във вториник въведох глутена с овесена каша. Това, което чета като препопръки е да се въвежда 10 дена, после да се даде ръж за около 5-6, после може да се въведе ново месо или нещо друго за 3-4 и след това да се продължи с ечемик или пшеница. Е, хубаво ама аз от 20 дена давам само пуешко и сега ако чакам още 10 дена за пилешкото то горкото дете съвсем ще се опуйчи.
Та въпроса ми е вие как процедирахте?

dessynik1, точно вчера си купих елда. Бях в едно био магазинче за ръж и ечемик за малката и видях елда и си взех. Жената ми обясни, че се слага в манджи вместо ориз. Каза, че пълнените чушки с елда ставали много вкусни, та аз взех да пробвам. Също така и в салата било вкусно. Те там даже приготвяха такава с айсберг, елда и сушени домати.

# 163
Добро утро!
Честити месечинки на Ивайла, Вероника, Виктория, Мартин, Николай, Елица, Теодор и Мария-Константина!
Ние сме мнооого добре, Ники спинка до 8 часа като се пробуди само 2 пъти и заспа за секунди, само като му погалих главичката. Днес ще мъча да не му слагам бибата като заспива. Подлъгах се да я дам в началото заради коликите, защото нямах кърма и го облекчаваше поне малко, но сега се превръща в проблем. Заради нея се буди, понякога сам си я намира и си я слага в устата, но друг път само ставам да му я дам и заспива, но пак се будим всички. Затова ще го помъча, ако стане-стане, ако не след 2-3 месеца пак ще пробвам.
Да ви разкажа как ми се смее мъжо. Вчера режа краставица за салатата и си мисля да си гризна крайчето и в същото време мъжи се прибира и ме цунка а аз като заръбах  Laughing И не се усетих изобщо. А той ми вика: " Сега пък защо ме гризеш?" и чак тогава се усетих. И тази сутрин се пази, милия.  hahaha Голяма канибалка станах, оффффф не слуша тази главааааа!!!
А за чайчето уж писах вчера или пък съм мислела да пиша... newsm78  galq. и аз като теб  Laughing  Пак да пиша  hahaha : Давам от чайчето на Hipp по около 150 мл. на денонощие, като 50 изпива през нощта, a останалите през деня, най-вече след хранене /тогава му е сладко на човека, иначе като се сетя предлагам и си пийва, но не повече от 20 мл. наведнъж/. Предлагам вместо вода.
Днес ще си седим в къщи като гледам. И утре пак ще да вали. Ужасссс това време. Май като март.

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 10:41 от velizarka_8

# 164
  • на североизток
Ееей, най-после ви изчетох ooooh!
Покрай този Гергьовден не можах да се завъртя край компютъра, че мъжа ми е Георги и падна голяяямо шетане, но да ми е жив и здрав и още дълги години да ме търпи и слуша Mr. Green както и аз него Laughing

Оказа се, че и аз си имам колежки във форума (Велизарка и Ева2010  Wink ) само че аз съм някъде по средата, в стиловете имам предвид - аз съм учител по пиано и по естрадно пеене Simple Smile

За спането, ние все още си спим в количката(за вкъщи ползваме старата лятна на бати), но не се притеснявам, че така ще откараме до абитуриентския бал Mr. Green И Никито спеше навремето в количката, но като му дойде времето се научи да спи и в леглото си. Така, че и аз като Илик смятам, че не трябва да се насилваме и да изпреварваме времето, те децата сами си показват кога за какво са готови, ние само трябва да следим и да разпознаваме сигналите им. Важното е да си спят и да растат спокойни и доволни Wink

За обувките за прохождане, и аз съм доволна от Колев и Колев (още от баткото) и сега мисля пак такива да взема, но за съжаление ни е още много малко и тясно крачето и дори най-малкия им номер (15/16) ни е голям Sad Така че ще чакам да порастнем или пък ще прохождаме по чорапки. Даже съм чувала, че така е по-добре Rolling Eyes

Ооо, и да не забравя да са похваля, че най-после се оциклих и аз  Mr. Green

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 13:17 от iv4i_79

Общи условия

Активация на акаунт