Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 32 068
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atvavrupa - този върви но е атв европа и е назад малко
Вале златна си  bouquet

# 166
Валя, Цветка, благодаря ви момичета...   bouquet  bouquetЯвно маймунките станахме много на клона и започвна да увисва....

# 167
  • София
Ама Едичка най-после спря да реве и взе нещата в свои ръце - прави се на следовател - сети се за камерите, и подкара мерджака с мръсна газ, като преди това инструктира Тарък! Ей, доживях!

# 168
  • София
Аз съм на реклами  Thinking

# 169
тука тръгна           http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
дано непрекъсва вече

# 170
  • София
Валя, Цветка, благодаря ви момичета...   bouquet  bouquetЯвно маймунките станахме много на клона и започвна да увисва....

Прегряхме кабелите hahaha Joy hahaha и те надушиха отдалеч огънят  Thinking

# 171
  • София
Благодаря и аз, момичета! Тръгна най-после! Сега и аз гледкам реклами!  hahaha hahaha

# 172
Ама Едичка най-после спря да реве и взе нещата в свои ръце - прави се на следовател - сети се за камерите, и подкара мерджака с мръсна газ, като преди това инструктира Тарък! Ей, доживях!
Сега ако надуши и накъде отпраши Бату с буса, да успее и Харун да спаси...Май се размечтах..

# 173
  • Варна
Айде, Бату домъкна и трупа на наемника си!  #Crazy Сега като изгори всичко, като нищо могат да помислят, че това е трупа на Харун! smile3555 А Харун непременно ще се спаси! thumbsup Ама дали ще помни нещо... Thinking

# 174
Ще  намерят тялото на убития шофьор, и ще го смятат за Харун ooooh! ooooh! ooooh!

# 175
  • София
Сега ако надуши и накъде отпраши Бату с буса, да успее и Харун да спаси...Май се размечтах..
и да му набие един в тъпата мутра и да го тръшне в нок-даун....айде и аз се олях... hahaha hahaha

# 176
  • София

И ще гледаме на бай Джамил ...щерката #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 177
  • София
Ще  намерят тялото на убития шофьор, и ще го смятат за Харун ooooh! ooooh! ooooh!
Аууу, верно!  smile3555

# 178

Прегряхме кабелите hahaha Joy hahaha и те надушиха отдалеч огънят  Thinking
Ами дано обичайните облаци от резюмето да докарат някой дъжд, та да успеят да спасят Харунски от огнения ад.

П.С Много примамливо изглеждаха палачинките ти, но си запазих една за сутрешното кафе.  Hug

# 179
Е сега Бату ше разбере какво е болка! Когато е толкова шастлив, че ще става баща, ще се наложи да плащата скъпо за цялата си злоба и проклетия.

Общи условия

Активация на акаунт