Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 932
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Лека нощ на лягащите? Hug
 spam2Ако някой гледа или е гледал други турски филми,може ли да ми каже всички ли са такива психарски и с толкова мъка?И ако някой може да ми пусне линка със статията за  жените в Турция от днес ще съм Ви мноооого благодарна  bouquet  bouquet  bouquet
Не можах да намеря самата статия,но Мокси сподели част от нея http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=580440.msg18598791#msg18598791

# 391
 spam2Ако някой гледа или е гледал други турски филми,може ли да ми каже всички ли са такива психарски и с толкова мъка?И ако някой може да ми пусне линка със статията за  жените в Турция от днес ще съм Ви мноооого благодарна  bouquet  bouquet  bouquet
От оскъдните ми наблюдения мисля , че този е най -тягостния  сериал, ама и най-вълнуващия. PeaceНе успях да намеря линка за статията , сори  Blush Blush Blush
При мен спря нета за 30 минути и тръгна чак на последната реклама преди финала на серията , та се върнах да я изгледам пропуснатата част/ добре , че има на илдъза подобна функция/.
Ако щете вярвайте по време на цялата серия си мислех дано това е последната месторабота на любимите ни сценаристи и друга да нямат повече до края на живота си  Embarassed Embarassed Embarassed . Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy :35:Mного съм им набрала, личи си! newsm47
Наде,благодаря  love001
А за сценаристите съм на същото мнение.Дори им написах пожеланието си  на стената на ФБ преди известно време.Не че имаше полза,но на мен ми олекна тогава за малко.

# 392
  • Варна
Според мен вече си намери майстора в лицето на Мелда, как ли ще го врътка, нищо че сега се прави на умряла лисица
Ха, дано! Praynig Че и тя бая се стъписа като видя какви ги върши Бату! #Crazy Мелда сама влезе в някакви филми за чувствата си към Бату и чак сега май си даде сметка какъв всъщност е той- тя нали все така, знае за нещата, ама докато не ги види със собствените си очи- не вярва! no Както беше за любовта на Харун и Еда- докато не видя сама с очите си, все се самозалъгваше нещо! Whistling Сега същата работа и с Бату- пощуря от самота и злоба от щастието на Харун и Еда, като капак оня гад Бату я изнасили, забремени я ( има ли такава дума? Thinking) и тя влезе във филм- обичала го била! smile3555 И сега като видя ужасяващото му истинско лице-  #Shocked doh Е, те това е сам да се насадиш на пачи яйца! Crossing Arms

# 393
Рекси,благодаря ти Kissing Heart

# 394
  • Варна
Не можах да намеря самата статия,но Мокси сподели част от нея http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=580440.msg18598791#msg18598791
Не е за вярване това, което пише в статията, още повече че сме в 21 век, а Турция кандидатства за членство в Европейския съюз, но си е самата истина!  smile3555 В момента върви сериал по ТВ, в който главните герои са полицаи и дават ежедневието им и където тая тема е широко застъпена- момче уби сестра си, защото беше изнасилена от зет си- мъжа на по- голямата им сестра и то по нареждане на баща им; мъж уби жена си, защото просто не му хареса как тя погледна друг мъж; роднините на момичето убиха съпруга й и щяха да убият нея самата, а тя се принуди да изостави бебето им пред една джамия, защото нейните родители не са разрешили да се женят; продадоха момиче на 14 години на един дъртак за жена, защото родителите й не могат да я издържат....и още, и още...И това е сега, с днешна дата! #Crazy О, времена, о, нрави!  Crossing Arms
Нашия сериал е направо революционен thumbsup- като се има предвид, че Еда роди мома, а пък понастоящем живее с мъж на съпружески начала без брак! yes Стига толкоз, че стана утре!  bye

# 395
# 396
Аууууу,Дани,това си е направо депресиращо #Crazy #Crazy #Crazy
Лека нощ Hug

# 397
мелда в затвора с бату..там и е мястото..за съучастие..

# 398
Добро утро ,компания! Hug

След серията снощи съм така:

Добре ,че беше Боб и нейните хрумки ,та епизода не ми се стори толкова лош.  lovekiss

Пожелавам ви хубав ден!  lovekiss lovekiss lovekiss

# 399
Добро утро! Hug Hug Hug

Четвъртък е тежък ден, но въпреки това ви желая, да е спорен и пълен с усмивки! Hug Hug Hug

Днес е Света Ирина!
Честит Имен  Ден на irji42 и  IR65/Ир, ако бъркам аватара с името, прости ми/ и на други именици, ако има в тамата newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Да Ви е живо и здраво името и Вие да сте живи и здрави, много късмет, щастие и усмивки Ви желая newsm51 newsm51 newsm51

# 400
  • Русе

Добро утро, незабравими приятели!
Успешен ден и много  усмивки на всички! smile3525
На екскурзиантките - добър път! wavey lovekiss lovekiss lovekiss
Днес няма да имам ток поради профилактика, така че ще се видим довечера.

# 401
  • Русе
Ивва, помислих си , че рано-рано си ме снимала! Joy Joy Joy

На Иржи и ИР ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МОМИЧЕТА ! newsm18  ura newsm18  ura

Бъдете здрави и много щастливи! txtloves txtloves txtloves

# 402
  • София
Добро утро! Най-накрая открих какво е станало с Харун и бързам да го споделя с вас. А истината е, че снощи не можах да заспя, понеже не само трябваше да броя овце, но и да ги паса и да ги вардя, че титулярния овчар беше зает с други по-важни работи.

Овчарче

Когато бях овчарче и овците пасях
пожар голям веднъж в полето аз съзрях
Втурнах се с овцете пожара да гася
В огъня се хвърлих човека да спася

Дишане му правих, заливах го с вода
А устните шептяха „Обичам те, Еда”
В кошарата от слама човека приютих
Гледах го докато овцете си доих

Забравил беше всичко човека непознат
по всичко си личеше, че беше той богат
още е при мене, живее сред овце
грижа се за него като писано яйце

Някой ако чуе за изчезнал богаташ,
знайте че при мен е, оправя се яваш
За Ямур говори и за някаква Еда,
но не мога нищо за тях да разбера

Моля ви се много спасете ме от грях
Съжалявам вече, че човека аз прибрах
Сигурно го търсят или водят го умрял
Знайте, че при мен е  целеничък цял

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 08:50 от bganio

# 403
  • София
Проуснах да поздравя имениците днес - ИР, Иржи и други, ако има. Да е живо и здраво името им и те заедно с него!

# 404
  • София
Добро утро .....  bouquet Laughing Heart EyesСкоро толкова вкусно кафето не ми е било Laughing
Вени.....щом няма да имаш ток .....отивай Хубавелко да спасяваш Thinking
Ей Бай Ганьо ....уникално Овчарче си спретнал.Страхотна картина  и емоции ....се разиграха пред очите ми докато четях.Браво  Laughing Laughing Laughing
Честит имен ден на момичетата от форума.Точно колко са.....да пуснат по една торта и едно питие за да разберем. HugШегувам се Laughing
Да са живи и здрави ,щастливи и обичащи  bouquet Laughing Heart Eyes
Ирка.....весел празник мила .  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт