Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 892
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Бобо, Ямур изпрати Нильош при  леля й,защото те си заслужили почивката.Даже обясняваше че Батко Тарък можел да обедини и сплоти семействата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Благодаря ти, Рекси!  newsm51 Това съм го минала метър - ама е хитруша тая сладурка! Сватовница!  hahaha hahaha hahaha

# 436
Горкият Хубавелко - изтормозиха го с тоя филм! какво ли не го правиха - сега пък и го горят наистина!  ooooh! ooooh! ooooh!

Сетих се, че в първи сезон Бату отново накара, тогава Харун, да мисли, че Еда е мъртва /взривяването на яхтата/, но за кратко. По тази формула можем да очакваме и сега това, поне докато дойде фрагмента...

# 437
  • София
Горкият Хубавелко - изтормозиха го с тоя филм! какво ли не го правиха - сега пък и го горят наистина!  ooooh! ooooh! ooooh!

Сетих се, че в първи сезон Бату отново накара, тогава Харун, да мисли, че Еда е мъртва /взривяването на яхтата/, но за кратко. По тази формула можем да очакваме и сега това, поне докато дойде фрагмента...

smile3521 И аз си го помислих и дано да е така - "смъртта" на Харун да е за кратко! Друг е въпросът, който Вени вчера повдигна - ако се разбере, че има само един труп Бату ще се досети, че Харун е спасен и ще го търси. Дано сподели "притесненията си" с Менделинка, та тя да реагира! Този път ще ни поизмъчат до фрагмента, май  Crossing Arms

# 438
Да, много е гадно всичко това. Еда ще преживее и смъртта на Харун, която за нея е истина. Трябва да каже и на Ямур, не вярвам да крие. И за капак се появява спасителят на почернени вдовици, че само той ни лиспваше. Егати и гледката се очертава! Бобо е права - и Еда, и Харун ще гледаме, ама паралелно, а не успоредно, както на нас ни се иска. А успоредните прави май ще се пресекат чак на финала.
А за Ямур направо не ми се мисли - това дете трябваше да мине под опеката на международна организация за закрила на децата. Как не го пощадиха? СЕМ ги наказва за глупости, а за издевателство над психиката на дете - реакция йок!  Crossing Arms Аз си мисля даже, че самата актриса - Ирмак преживява всичко това не леко!

И аз вече глупости пиша - на нас перпендикулярно ни се иска да гледаме Еда и Харун, естествено.

# 439
  • София
Да, много е гадно всичко това. Еда ще преживее и смъртта на Харун, която за нея е истина. Трябва да каже и на Ямур, не вярвам да крие. И за капак се появява спасителят на почернени вдовици, че само той ни лиспваше. Егати и гледката се очертава! Бобо е права - и Еда, и Харун ще гледаме, ама паралелно, а не успоредно, както на нас ни се иска. А успоредните прави май ще се пресекат чак на финала.
А за Ямур направо не ми се мисли - това дете трябваше да мине под опеката на международна организация за закрила на децата. Как не го пощадиха? СЕМ ги наказва за глупости, а за издевателство над психиката на дете - реакция йок!  Crossing Arms Аз си мисля даже, че самата актриса - Ирмак преживява всичко това не леко!

И аз вече глупости пиша - на нас перпендикулярно ни се иска да гледаме Еда и Харун, естествено.
Joy Joy Joy Вертикално, хоризонтално, перпендикулярно, диагонално - всякакви вариации може, само да са залепени един за друг, ако може! Praynig
Браво за "Пропорции"!  smile3501 newsm10

# 440
Не съм специалист по балистика, но куршумът, който улучи шофьора, съдейки по траекторията трябваше да го рани в областта около кръста, пък то врата му кървеше...

# 441
И аз мисля като Lucymi, че брак между Арас и Еда няма да има. Според мен Арас се отказа окончателно от мераците си към Еда в серията, в която хвърли снимките и в морето.За Еда и Ямур може би той ще бъде закрилник от Бату, приятел и опора в този тежък за тях момент, но не и нещо повече, така както беше в началото но запознанството им.
В снощната серия Мелда  наистина се ужаси от същинският облик на Бату и ако досега е хранела някакви илюзии, че той я обича и заради нея и нероденото им дете ще остави отмъщението, то след подпалването на Харун и убийството на полицаите, тези илюзии рухнаха като пясъчна кула. Не че я съжалявам,тя си заслужи тази мъка с гадориите досега, но накрая на епизода когато Бату се обади на Арас, имаше много отчаяна физиономия.
Колкото до Керем ми се струва, че отсега нататък в оставащите серии, няма да го гледаме като хлапак с идиотските му хрумки и действия, който си мисли, че всичко което хвърчи се яде, а като един набързо пораснал млад мъж, който ще бъде опора за майка си и ще се грижи за семейството си.
Извинете за дългият пост.

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 13:53 от valdes60

# 442
Права си, Валдес, излишно е да дразнят и да натрапват други до Еда като татко на Ямур. Такава беше играта в първи сезон с Толга, сега не върви такова лавиране с чувствата, иначе ще трябва да правят прожекциите си в детските градини...

# 443
Права си, Валдес, излишно е да дразнят и да натрапват други до Еда като татко на Ямур. Такава беше играта в първи сезон с Толга, сега не върви такова лавиране с чувствата, иначе ще трябва да правят прожекциите си в детските градини...

За Еда всичко по въпроса за някаква друга връзка между нея и Арас освен приятелство и съдружничество, приключи в епизода, в който Арас директно и каза, че я обича, а тя му отговори, че независимо от ситуацията тя ще обича само и единствено Харун.

# 444

За Еда всичко по въпроса за някаква друга връзка между нея и Арас освен приятелство и съдружничество, приключи в епизода, в който Арас директно и каза, че я обича, а тя му отговори, че независимо от ситуацията тя ще обича само и единствено Харун.

А оттогава какво ли не се стовари на главите на Еда и Харун, че и на Ямур... Трябва вече да има закалка любовта им...

# 445
По повод другите турски сериали и предразсъдъците. Аз съм гледала един сериал /като не броим този/ "Перла". Той беше романтичен, но и в него имаше отвличания, стрелби, измами и предателства, но всичко това беше доста добре премерено. Там имаше една героиня, която направи криминален аборт, без да уведоми съпруга си и се оказа, че не може да има повече деца. Тогава турския СЕМ беше глобил създателите на филма за непристойно поведение на сченаристите под давлението на арабския свят, защото се оказало, че този сериал бил много популярен там. Сега се заглеждам от време на време в "Забранения плод", но не бих казала, че ми е много интересен.

# 446
Съгласен съм с горните постове, ама сега Харун е "умрял" и това прави разликата с преди. Не е нужно Еда от любов да тръгне да се жени с Арас, а от примирение и мисъл за Ямур и новото бебе. Не че го искам, опазил ме Бог! Но лично аз, ако съм сценарист, и искам да ви побъркам окончателно, точно по тая струна ще ви играя поне няколко серии, ако не до самия край. Дори и сценаристите вече осъзнаха, че публиката стои заради Харун и Еда, даже и разделени, с надеждата обаче да ги види заедно накрая. Но ще видим кой път са избрали.

# 447
Епизодът снощи си беше чист пълнеж за мен. Извращенията на Бату вече достигнаха своята кулминация, навярно от тук насетне няма какво повече да ни покаже. Перфектна игра на Мерт, уникално превъплащение в злодей, но му е време да се оттегля от Незабравима. В затвор, лудница, накрая на света или 2 метра под земята по избор на сценаристите...Мелда, нея не я мисля, тя е завършен егоист и ще се справи, без близки и роднини. Но се ми се върти, че ще прекратят по някое време нейната бременност и това ще бъде най-голямото и наказание. Още повече, че ще се върне като бумеранг от лъжата и от 1 сезон за фалшивата бременност.
Арас навярно ще бъде до Еда в трудните за нея моменти, мислейки Харун за мъртъв. Но имам искрица надежда, че той тайно ще и се обади и ще я предупреди. Ще и обясни, че за известно време ще остане в неизвестност докато не отстрани Бату.

# 448
  • plovdiv
Здравейте мили Незабравими!!!Първо искам да благодаря на всички за поздравите и милите думи!!!И тъй като все пак съм именница е редно и да ви почерпя па макар и виртуално...

# 449
Благодаря ти, Ирка. Парче кекс с кафе ще ми дойде добре. Още веднъж да си жива и здрава.
  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт