Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 32 070
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Е, сега намирам това във Фейса! newsm78 newsm78 newsm78

83'BÖLÜM TÜYOLARI :

HARUN KURTULACAK AMA 3 BÖLÜM ONU HERKEZ ÖLDÜ BİLECEK ..
HARUN 86'INCI BÖLÜMDE ORTAYA ÇIKACAKTIR ..
HARUN DÖNÜNCE TATİLE ÇIKACAKLAR ..
...EDA 2'İZ HAMİLE KALACAK MELDA EDAYI DÜŞÜRTMEYE
ÇALIŞACAK AMA DÜŞÜRTEMİYECEK ..
3 HAFTA SONRA BİRİ KAZA YAPIP DİZİDEN ÇIKACAK ..
VE BELKİ HARUN HAFIZA KAYIBI YAŞIYACAK !!

Много малко разбрах! doh 4акам превод от знаещите. Praynig
Харун ще се спаси. 3 епизода ще го смятат мъртъв /УЖАС/. В средата на 86-и еп. ще се появи изненадващо. Или Еда, или Мелда не е бременна, някоя помята при инцидент. Ох, ужасна съм , моми4ета, но не мога да го вдяна този език! Ама хи4! Rage Rage Rage

# 691

83'BÖLÜM TÜYOLARI :

Много малко разбрах! doh 4акам превод от знаещите. Praynig
Харун ще се спаси. 3 епизода ще го смятат мъртъв /УЖАС/. В средата на 86-и еп. ще се появи изненадващо. Или Еда, или Мелда не е бременна, някоя помята при инцидент. Ох, ужасна съм , моми4ета, но не мога да го вдяна този език! Ама хи4! Rage Rage Rage

Аз пък разбрах, че Еда иска да задържи бебето си, но Мелда се опитва да я убеди да го махне, но няма да успее!  Thinking След това 3 седмици по късно някой от героите катастрофира и по този начин напуска серриала!  Wink

# 692
сигурно мелда помята а харун се появява в 86 епизод

# 693

Компания, тук съм!  wavey
Едно стих4е от мен, докато 4акаме фрагмана! Миг от миналия епизод.

Теб те няма

Без дума последна,
с прегръдка една,
в усмивка несретна
преглътна сълза;

за "сбогом" ръка
повдигната с мъка
/нима бе това
сигнал за разлъка?/,

обърна се, тръгна...
Усетих страха
как бавно ми стегна
дъха с пипала,

сърцето ми трепна
в тревога голяма;
невярващо шепна:
"Теб ве4е те няма!"
smile3501 newsm51 newsm74  love001

# 694
 Thinking Thinking Thinking
Мелда с какви очи убеждава сестра си да махне бебето...Що за наглост.А тя ще ражда от женения,убиеца...  #Crazy #Crazy #Crazy Божке,Божке....
Катастрофа....за мен вероятните жертви са Бату или Мелда.Време е да разчистим пътя към картинката на щастливия финал.
Изненадваща поява на Харун,вероятно с изгубена памет....Някой определено е гледал много латино сериали  Laughing Laughing Laughing Но с удоволствие бих гледала 3 епизода с опитите на Еда да възвърне спомените на Харун....всички средства са позволени  smile3508 smile3508 smile3508

А това,което ме притеснява най-много е прекалено дългия период,в който ще го мислят за мъртъв.От гледна точка на това,че със сигурност ще има много сълзи и терзания.И това,което не исках да гледам въобще:тъгата на Ямур  Cry Cry Cry А за 3 епизода няма как да ни я спестят  ooooh! ooooh! ooooh!
Иначе добре са го измислили...разтегнат локум с мноооого пълнеж.

# 695
А ето и информацията....под формата на клипче.

# 696
  • София

83'BÖLÜM TÜYOLARI :

Това са подсказки, никога не е сигурно какъв е източника, но все пак:

83. епизод – подсказки:
Харун ще се спаси, но три епизода всички ще го смятат за умрял…
Харун ще се появи в 86-ти епизод…
Връщането на Харун ще се превърне в празник….
… Еда ще се окаже бременна за 2-ри път, Мелда ще се опитва да я накара да направи аборт, но няма да я убеди…
Три седмици по-късно един герой ще преживее катастрофа и ще напусне сериала…
И може би Харун ще преживее загуба на паметта!!!

# 697
Подсказки..но щом страниците на сериала споделят тази връзка в интернет...значи ще да е истина  newsm78 Така де...защо да си слагат таралеж в гащите  Laughing

Милена благодаря ти за своевременната намеса   bouquet    bouquet    bouquet

# 698

Компания, тук съм!  wavey
Едно стих4е от мен, докато 4акаме фрагмана! Миг от миналия епизод.

Теб те няма

Без дума последна,
с прегръдка една,
в усмивка несретна
преглътна сълза;

за "сбогом" ръка
повдигната с мъка
/нима бе това
сигнал за разлъка?/,

обърна се, тръгна...
Усетих страха
как бавно ми стегна
дъха с пипала,

сърцето ми трепна
в тревога голяма;
невярващо шепна:
"Теб ве4е те няма!"
Страхотна си. Имам чувството, че рисуваш картина с думи. Всичко, което правиш е просто заразно
поне за мен. Продължавай в същия дух. Обичаме те.
Имам абитуринтка и вълненията са в тази насока. На тези времена не е много лесно.

# 699

ВЕНИ, НЕВЕРОЯТЕН СТИХ! smile3501 newsm51 newsm10 newsm51

За инфото - може феновете да са дали мнения и препоръки ,какво искат да  гледат  в следващите епизоди,как да се развие  действието...И в нашата тема имаше толкова споделени сценарии...

# 700
  • Русе
Диди88,ИР,Мая 68, благодаря ви!  bouquet  bouquet  bouquet
Диди88, за клипа с подсказката- lovekiss lovekiss lovekiss newsm51 newsm51 newsm51
Милена, да си жива и здрава! Hug За превода  txtloves txtloves txtloves newsm51 newsm51 newsm51
Диди69, благодаря ти много за оформлението и хубавите думи! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

Е, това на нищо не прили4а - Мелда да кара 2-ри път Еда да маха бебето! smile3515 Мисля и аз ,4е това са желания на фенове, какво о4акват в следващите епизоди. А, да видим! newsm53

# 701
  • София
HÜZÜNLÜ BİR FİNAL OLACAK

Bu söylentinin doğru olup olmadığını sorduğumuz Yapımcı Ahmet Bayram ise " Böyle bir şey yok. Dizimiz 90. bölümde Haziran sonu bitiyor. Önümüzde 8 bölüm var. Belki bu tarih biraz daha öne çekilebilir ama Serhan Yavaş ın kadrodan ayrılması söz konusu değil. Dizimiz aynı kadro ile final yapacak. Finalde dizimizin fanlarının talebi doğrultusunda mutlu sonla bitecek ama bu mutlu sonda da yine engeller olacak. Yani dizi yine hüzünlü bir sonla bitecek" dedi.

Bayram Unutulmaz ın ardından bu kez "Tozlu Yollar" isimli 1940 lı yılları anlatan dev bir projenin hazırlıklarına başlıyacaklarını ifade etti. Senaryosu yazılan dizinin önümüzdeki günlerde oyuncu kadrosuyla ilgili çalışmaların başlayacağını belirten Bayram. " Yine çok iddialı bir diziyi hayata geçirecekğiz. Hikayesi bize ait" diye konuştu..

Milliyet Televizyon
Това ново инфо ли е или е старото? Поместено е до снимката.

Изглежда да е актуална информация:

Ще имаме един тъжен финал
По повод този слух, дали е истина или не, бе запитан продуцента Ахмет Байрям и той отговаря: „Няма такова нещо. Сериалът ни ще завърши в 90-ти епизод през юни. Предстоят ни още 8 серии. Може би може да се оттегли и преди тази дата, но изобщо не става дума за напускане от филма на Серхан Яваш. Ще завършим сериала със същия състав. Финалната серия, според желанието на феновете, ще завърши щастливо, но това щастие на финала ще породи нови пречки. Т.е. сериалът все пак ще завърши с тъжен край”.
Байрям заяви този път, че след „Незабравима” започва подготовката за един голям проект, със заглавие „Прашни пътища”, описващ 40-те години на миналия век. Сценарият на този сериал е вече написан и Байрям посочва, че през следващите дни ще започне работата по набиране на персонала (кастинга): „Отново ще бъде много амбициозен сериал за живота ни. Една история, която е част от нас”, каза той.
Източник (предполагам): Milliyet Televizyon

# 702
А сега ново 20...хем щастлив финал,хем тъжен.Това изказване ме метна на черешата..така да се каже  Laughing Laughing Laughing
Ще стане както феновете искат..щастлив край.Феновте искат сватбата на Еда и Харун.Но това щастие ще породи нови пречки  newsm78 newsm78 newsm78
Идея си нямам за какво иде реч....та чак да е тъжно.Голям прецедент верно.... #Crazy #Crazy #Crazy

# 703
  • Русе

Ще имаме един тъжен финал
По повод този слух, дали е истина или не, бе запитан продуцента Ахмет Байрям и той отговаря: „Няма такова нещо. Сериалът ни ще завърши в 90-ти епизод през юни. Предстоят ни още 8 серии. Може би може да се оттегли и преди тази дата, но изобщо не става дума за напускане от филма на Серхан Яваш. Ще завършим сериала със същия състав. Финалната серия, според желанието на феновете, ще завърши щастливо, но това щастие на финала ще породи нови пречки. Т.е. сериалът все пак ще завърши с тъжен край”./превод Милена/

Е, как не ги е срам да ни развалят приказката! smile3511 censored censored censored!

# 704
Милена благодаря, за превода!  love001 newsm51
Какъв ли край, ако не е щастлив?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт