Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 32 115
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Ей момичета разконцентрирахте ме от всякъде  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Много красота се сипе от екрана  Heart Eyes а на екскурзиантите ще им пожелая да им върви по вода . Hug Това е за късмет . PeaceКесарче  гледай ти сега как и теб ще те изспуснем по празниците . Crossing Arms Тогава дай боже по-често да има официални празници и беж да ни няма в търсене на newsm78 ..........който каквото му трябва. Hug Peace
Аз наистина утре , ще пътувам , уви не до Истамбул , но лаптопа е с мен , и като има нет ще проверявам , новостите  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 61
Рекси , ти не стягаш ли багажа ?
Стяга , стяга, вече и дъждобраните е взела,че ще ни пере дъждО у Истанбул Сити  Laughing Mr. Green Mr. Green

Ама вие кога точно тръгвате, че явно и това инфо съм пропуснал?
Утре вечер  Hug

# 62
# 63
  • София
Рекси , ти не стягаш ли багажа ?
Стяга , стяга, вече и дъждобраните е взела,че ще ни пере дъждО у Истанбул Сити  Laughing Mr. Green Mr. Green
Ама вие кога точно тръгвате, че явно и това инфо съм пропуснал?
Утре вечер  Hug
Ако тази вечер Харун,Мелда или  който и да е успее да свитне Бату,в петък ще му изядем халвата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  на негова територия  Mr. Green

# 64
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
Успях най-после да акустирам в уютното ни пристанище!  Hug Бройте ме за вечерната проверка, а аз се връщам да ви чета, че пак много съм пропуснала!  smile3529
Някой ще пусне ли и линковете с канали за епизода?  Praynig

# 65
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet
Успях най-после да акустирам в уютното ни пристанище!  Hug Бройте ме за вечерната проверка, а аз се връщам да ви чета, че пак много съм пропуснала!  smile3529
Някой ще пусне ли и линковете с канали за епизода?  Praynig
Заповядай
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iC … 9&nChannel=Tv

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

http://atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

http://www.bedavatvizle.com/atv-izle/

# 66
# 67
1 час преди филма,а сме толкова малко newsm78

# 68
Добър вечер!

Мокси,благодаря за новата тема!   bouquet

Първо искам да благодаря на всички за пожеланията,цветята,картичките... Направихте ме много щастлива! Hug Hug Hug

Да поздравя:

bganio,bob,Дани,Тарабас,Зизу,за страхотните стихотворения! smile3501 smile3501 smile3501

Мокси,Роси за прекрасните оформления! newsm51 newsm51 newsm51

Дори,прекрасни колажчета! newsm51 newsm51 newsm51
На добър час на г-жа Броненосец! Hug
Приятно изкарване на екскурзиянтките! Hug

# 69
И да се полюбуваме още веднъж на прекрасните моменти с клипчето на  Кесара

# 70
Леле-леле, докато човек нахрани домочадието и изписахте 5 стр., изпълнени с фотосесийки за душата и прекрасни стихчета.
Боб, дани кога смогнагнахте бе момичета  newsm78 Поздравления за стиховете  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Знаете, че това е голямо удоволствие за мен.  bowuu  bowuu  smile3501 smile3501
Много ми е бавен интернета,  smile3511 незнам как и докога ще продължа  smile3516, но за сега ме бройте.

# 71
  • София

Споко Фокси .....ще долетят като калинки-малинки и другите. hahaha Joy hahaha
Аз палачинки мяткам......за утре 30-тина .....му трябват на синчето.....купон ще си правят по дом ,бит и техника newsm78 #Crazy в у-щето.Мама .....шестица ще има в бележника hahaha Joy hahahaУкрасена с течен шоколад.....Лелеееее изгоря .... #Crazy

# 72
Споко Фокси .....ще долетят като калинки-малинки и другите. hahaha Joy hahaha
Аз палачинки мяткам......за утре 30-тина .....му трябват на синчето.....купон ще си правят по дом ,бит и техника newsm78 #Crazy в у-щето.Мама .....шестица ще има в бележника hahaha Joy hahahaУкрасена с течен шоколад.....Лелеееее изгоря .... #Crazy
[/size]

Боб, ще ме умориш от смях.  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 73
                                                                    незабравима
                                                              Пиша аз във рима
                                                            за моята незабравима.
                                                               За любовта една
                                                              тази на Харун и Еда.
                                                      За болката която прживяха
                                                     и за всичко онова което изживяха.
                                                     И пак за любовта която ни показа
                                                            и за сетен път ни тя доказа,
                                                        че лъжите пак ще победи и
                                                    вечно във сърцето ще стой!!!!!

# 74
                                                                    незабравима
                                                              Пиша аз във рима
                                                            за моята незабравима.
                                                               За любовта една
                                                              тази на Харун и Еда.
                                                      За болката която прживяха
                                                     и за всичко онова което изживяха.
                                                     И пак за любовта която ни показа
                                                            и за сетен път ни тя доказа,
                                                        че лъжите пак ще победи и
                                                    вечно във сърцето ще стой!!!!!
[/size]

smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт