Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 32 129
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Божкеее, от тия снимки  #Crazy #Crazy #Crazy smile3517 cry #Silly Heart Eyes
И аз да сложа малко масълце в огъня... Wink

Уау!  newsm03 smile3505 newsm09 newsm09 newsm09

Бре! #Shocked #Shocked #Shocked smile3517 Two Hearts

# 76
Ето ме  и мен за поредното преброяване...Масата е сложена, бара е зареден, благодарение на Дори и Мария,  компанията е в обичайният си състав...Придърпвам си питието и се включвам в коментарното студио..

# 77
  • Русе
Ехооооооо, и аз съм тук, строена и готова за вечерна проверка! wavey
Боб, за "Лека" newsm51 newsm51 newsm51 newsm51! Дай Боже, на всякоя такова лекарство! hahaha
Дани, върховна "Екранна двойка"! newsm74 newsm74 newsm74
"...аз с моя фас, той с неговите трици..." Joy Joy Joy Joy Joy JoyИ "Прощаване " е прекрасно! smile3521
Мария, Дори, благодаря за софрата и бара! lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss
Прекрасни фото-сесии "Усмихнат Харун", момичета! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly

# 78
  • Русе
                                                                   незабравима
                                                              Пиша аз във рима
                                                            за моята незабравима.
                                                               За любовта една
                                                              тази на Харун и Еда.
                                                      За болката която прживяха
                                                     и за всичко онова което изживяха.
                                                     И пак за любовта която ни показа
                                                            и за сетен път ни тя доказа,
                                                        че лъжите пак ще победи и
                                                    вечно във сърцето ще стой!!!!!
Амин! Дай, Боже! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 bishop bishop bishop bishop
Браво, Незабравимка Еда! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 79
# 80
Привет, компания! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря на Мокси, за новата чудесна тема newsm51 newsm51 newsm51, много красота  си ни предложила, слънце newsm51 newsm51 newsm51
За стихоплетците, пак съм без думи smile3501 smile3501 smile3501, Бганьо, Тарабас, Боб, Зизу,  Дани, а имаме и ново попълнение, nezabravimka_eda - поздравления за всички newsm51 newsm51 newsm51
Ивве, Рекси, страхотни снимки #Shocked #Shocked #Shocked smile3521 smile3521 smile3521
Вени, Миме /бързо оздравяване на теб и на Диди/, вие озвучавате тези страници днес със страхотни клипчета newsm10 newsm10 newsm10
Много настроение пак днес във форума newsm68 newsm44 и преди да са ни поднесли тазвечерната доза ужасии, искам да ви поразсея  с нещо, което направих по желание на една съфорумка   love001  love001  love001

http://www.youtube.com/watch?v=It8msHVpSog&feature=mfu_in_order&list=UL

Рекси, на теб и цялата компания, още веднъж ви пожелавам незабравими мигове в Истанбул lovekiss lovekiss lovekiss

Дори, Миме, благодаря, че отворихте бара и щведската маса newsm24  love001  love001  love001

# 81
                                                                   незабравима
                                                              Пиша аз във рима
                                                            за моята незабравима.
                                                               За любовта една
                                                              тази на Харун и Еда.
newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525  newsm51
Момичета , с тези фотосесии  #Crazy #Crazy #Crazy smile3505 smile3505 smile3505

# 82
  • Русе

">#at=168[/video]

# 83
Боб 99, Дани, Незабравимка_Еда. прекрасни стихове сте написали. Поздравления..

Вени, Мария, Боб 99, Наде, Диди 88, Фокси, Валдес, Тарабас, Дори, Ир, Дани, Кесара,Рози, Ивва, Ради, благодаря Ви за милите думи и красивите цветя.  Безценни сте приятели!

# 84
                                                                   незабравима
                                                              Пиша аз във рима
                                                            за моята незабравима.
                                                               За любовта една
                                                              тази на Харун и Еда.
newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525  newsm51
Момичета , с тези фотосесии  #Crazy #Crazy #Crazy smile3505 smile3505 smile3505
+1 smile3501 smile3501 smile3501
Ради страхотно клипче  txtloves txtloves txtlovesОстанах без дъх  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 85
Ради, клипа е супер!  newsm10 newsm10 smile3521 smile3521

# 86
Ради, страхотно е новото ти клипче , поздравления! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet lovekiss lovekiss lovekiss

# 87
# 88
  • София
Ради  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 ,с тези целувки тотално се разконцентрирах и дезориентирах  #Shocked #Shocked #Shocked newsm53 newsm53 newsm53
Как ще понеса ужаса след малко  newsm78 newsm78 newsm78

# 89
Ради, страхотно е новото ти клипче , поздравления! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet lovekiss lovekiss lovekiss
+1  Hug newsm51 txtloves

Общи условия

Активация на акаунт