Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 999
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
бату казва на харун да не забравя да поздрави бащаси от него

# 226
  • София
Много здрави тия врати бе....неса ли поизгнили newsm78

Боб  огромни благодарности за усмивката която ми предизвикваш с тези твой хрумки  lovekiss lovekiss lovekiss
Ий това нашто момче голям....зор видя ,голямо нещо.Аз съм май по назад от вас ....ама където ми върви там си гледкам.Сега съм в реклами....   с една салатка почват малеее само за ракийка #Crazy
Ох, скицооооооооооооо!  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 227
Анджи,Рекси благодаря Ви Hug
Епизода сигурно ще свърши с пожара и айде пак в неведение до събота  ooooh!

# 228
мелда казва на бату да остави харун иначе ще изгуби детето и той казва как може да защитаваш този който ти съсипа живота

# 229
Бату ще превърне детето си в същия изрод като себе си.

# 230
Много здрави тия врати бе....неса ли поизгнили newsm78

Боб  огромни благодарности за усмивката която ми предизвикваш с тези твой хрумки  lovekiss lovekiss lovekiss
Ий това нашто момче голям....зор видя ,голямо нещо.Аз съм май по назад от вас ....ама където ми върви там си гледкам.Сега съм в реклами....   с една салатка почват малеее само за ракийка #Crazy
Ох, скицооооооооооооо!  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

+1 newsm62 newsm62 newsm62

# 231
  • Русе
angy2707, BoBoYana, bob_99, cvetka79, danidorina, ddd_7, didi 69, dorital, ego69, foksi, ina67, ioji, Isis, ivva, jaklin, kassandra810107, katia111, magistra, manpla, mariana68, mariqpushkarova, mariq_72, maryes, mikora, mipsy., moxito, nadejda 76, natalia, ndimitrova, nezabravimka, r0z0wka, rumina, samoti, saroni, sonq2612, Tara41, twin4, vai1, valia86, valqq85, vassilka85, vesela Simple Smile, winona (+ 6 Скрит/и) и 49 Гости преглежда(т) тази тема.

# 232
  • Варна
Бату май добър въпрос зададе на Мелда- в кого е влюбена- в него или в Харун! newsm78
И поне на тоя етап излезе, че Мелда спаси живота на Харун, щото Бату щеше да го гръмне! Малко остана, ама Мелда го изманипулира с разни приказки за бебето им и Харун разбра, че Мелда е бременна от Бату!

# 233
  • София
Бату май добър въпрос зададе на Мелда- в кого е влюбена- в него или в Харун! newsm78
Да попита я ти още ли си влюбена в него  #Crazy #Crazy

# 234
Ей може да ми се смеете но ми стана жал за Керемчо . Tired Хич не му върви на момчето .дали изобщо нещо прозря от този негов така да се каже приятел . newsm78

# 235
Много здрави тия врати бе....не са ли поизгнили newsm78
и аз доста се зачудих....стара сграда,а пък вратите много яки бе... newsm78 само с катинарче заключена,пък не помръдва.... newsm78

# 236
Дано не доживее до раждането му   #Cussing out

# 237
Дано не доживее до раждането му   #Cussing out

newsm10 newsm10 newsm10

# 238
  • Варна
Да попита я ти още ли си влюбена в него  #Crazy #Crazy
Ами, според мен е! Не случайно викаше на Харун да й прости! Crossing Arms

# 239
  • Русе
Ей може да ми се смеете но ми стана жал за Керемчо . Tired Хич не му върви на момчето .дали изобщо нещо прозря от този негов така да се каже приятел . newsm78
Приятелят му не знае, че тя е любимата на Керем.

Общи условия

Активация на акаунт