Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 994
  • 760
  •   2
Отговори
# 240
Не знам друго, но показват игра от най-висока класа!
Бату ми напомня Де Ниро от Фенът!

# 241
  • София
Много здрави тия врати бе....не са ли поизгнили newsm78
и аз доста се зачудих....стара сграда,а пък вратите много яки бе... newsm78 само с катинарче заключена,пък не помръдва.... newsm78
Това не са вратите в имението Арсланлъ,дето Харун с едно рамо и ги разбиваше  hahaha hahaha

# 242
Ей може да ми се смеете но ми стана жал за Керемчо . Tired Хич не му върви на момчето .дали изобщо нещо прозря от този негов така да се каже приятел . newsm78
Приятелят му не знае, че тя е любимата на Керем.

Знам Вени ама голям карък този Керемчо. ooooh!

# 243
  • Русе
smile3521

# 244
и аз доста се зачудих....стара сграда,а пък вратите много яки бе... newsm78 само с катинарче заключена,пък не помръдва.... newsm78
То да е само това.Бату отиде за Мелда за нула време а после пътуваха докато се мръкне.Само с две туби заля цялата сграда.Бату и Харун си крекяха тя не ги чува къде са.

# 245
Трудно ми е да разбера замисълът на тази серия, кому е нужно цяла серия да ни занимават с глупости, а накрая ако излезе че и полицая е човек на Бату егати майтапа

# 246

Каламитси изобщо няма спор по този въпрос.Страхотна игра . Peace

# 247
  • Варна
Ами, хората там като строят, строят во веки и веков! smile3521 Яко, здраво, качествено... newsm10 Не като тука- до следващия дъжд! Laughing

# 248
Е сега ако Тарък се яви от някъде направо ще дам банкет  Hug Praynig

# 249
На мен ми се стори, че имаше прозорец някъде там...........

# 250
  • София
Взе ми думите от устата - този епизод е на Мерт - невероятна игра и пресъздаване на крайни емоции - ялост, лудост, радост! Много е добър! И Серхан, разбира се... hahaha hahaha hahaha

# 251
Марийче,Тарък и полицията се очакват сутринта,когато сградата е изгоряла до основи #2gunfire

# 252
Арас на хоризонта! Дали няма да спаси Харун от пожара???

# 253
  • София
То да е само това.Бату отиде за Мелда за нула време а после пътуваха докато се мръкне.Само с две туби заля цялата сграда.Бату и Харун си крекяха тя не ги чува къде са.

С две ТУБИЧКИ мънинки мънинки...... hahaha Joy hahaha той по тежко не може да дигне човека.Пази кръста за сменяне на памперсите на Фютчо hahaha Joy hahaha hahaha

# 254
  • София
Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт