Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 943
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
момичета,спокойно...този сценарий сме го гледали...в "Клетва" също уж беше умрял след катастрафа звършила с пожар....пък се оказа жив/доста зле,но жив/мислеха,че загиналия е той,а се оказа качен на стоп пътник...така,че сега ще мислят наемника на Бату за него за известно време,но се надявам да не е много дълго...

# 331
  • Варна
Майтапа настрана но и аз смятам ,че Харун ще оживее и ще се скрие от Бату за да защити Еда и Ямур докато го елиминира от пътя си. Thinking
Само така! Party Party Party

# 332
  • Русе
Момичета желая ви Лека нощ. smile3524
Лека, Дори и до утре!  bouquet

# 333
Гадна ситуация има да си гадаем до другата сряда. Фрагментите може би още повече ще ни убъркат

Момичета пътуващи за Истамбул добре се забавлявайте и починете, заредете се с нови емоции, че и другата сряда май пак ужасии ни чакат

# 334
  • София
Прекрасна игра. newsm10 smile3501 smile3521 smile3525
И да не забравяме Хубавелко е свикнал с огньовете .....издържа яко без въздух.Как извади Еда и Толга......когато мамето ги бе подпалила smile3521
Някой случаен може би и наблюдател ще го извади на въздух .....

# 335
  • София
Аз си представям, че някой случаен ще види пожара и ще извика пожарна. Както стана с Бату, някакъв старец ще измъкне Харун и ще се грижат за него, но в пожара ще е загубил паметта си... Гледала съм го в други филми. Това поне 3-4 серии, да погребат шофьора вместо него, да плачат 2 серии, да кажат на Ямур... ииииии изведнъж случайно Харун да започне да се присеща малко по малко... Еда разбира, че е бременна и за да не остане сама, Арас и предлага брак. И на сватбата се появява Харун... Дали пък на финала няма да се срещнат както в началото - в дъжда? Тогава се виждат, той си спомня и..... Щастлив край Simple Smile
Ако намерят само 1 труп, Бату ще вдене, че Харун е жив!
Абсолютно, но само тази гад безподобна ще знае и пак ще почна една гоненица..........оф, не ги издържам вече тия екшъни!  ooooh!

# 336
  • Русе
Прекрасна игра. newsm10 smile3501 smile3521 smile3525
И да не забравяме Хубавелко е свикнал с огньовете .....издържа яко без въздух.Как извади Еда и Толга......когато мамето ги бе подпалила smile3521
Някой случаен може би и наблюдател ще го извади на въздух .....
Бели дробове на плувец! newsm10

# 337
Тая Еда , как ще преживее тая мъка  Shocked Shocked Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh!

Не знам има ли друга героиня,която е преживяла всичко това,което й се случи на Еда в този филм,или и това е част от сценаристския "прецедент"

Ама и пак недомислици - дали е реално в такъв момент да си хвърли телефона на земята и да не вдига стационарния, когато очаква новини? То пък бива, бива... Crossing Arms

Верно Бобо направо ни взеха за таранки . Thinking Това беше много глупаво от сценаристка страна .По телефона си говорят за щяло и нещяло сега ........ ooooh! Абе в този филм що телефони потрошиха и смениха да им се неначуди човек  ooooh! Hug

# 338
лека и спокойна нощ,момичета Hug

# 339
# 340
  • Русе
Аз си представям, че някой случаен ще види пожара и ще извика пожарна. Както стана с Бату, някакъв старец ще измъкне Харун и ще се грижат за него, но в пожара ще е загубил паметта си... Гледала съм го в други филми. Това поне 3-4 серии, да погребат шофьора вместо него, да плачат 2 серии, да кажат на Ямур... ииииии изведнъж случайно Харун да започне да се присеща малко по малко... Еда разбира, че е бременна и за да не остане сама, Арас и предлага брак. И на сватбата се появява Харун... Дали пък на финала няма да се срещнат както в началото - в дъжда? Тогава се виждат, той си спомня и..... Щастлив край Simple Smile
Ако намерят само 1 труп, Бату ще вдене, че Харун е жив!
Абсолютно, но само тази гад безподобна ще знае и пак ще почна една гоненица..........оф, не ги издържам вече тия екшъни!  ooooh!
Сега като се замислям, Бату може и да офейка с Мелда!Иди го гони!

# 341
Тая Еда , как ще преживее тая мъка  Shocked Shocked Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh!

Не знам има ли друга героиня,която е преживяла всичко това,което й се случи на Еда в този филм,или и това е част от сценаристския "прецедент"

Ама и пак недомислици - дали е реално в такъв момент да си хвърли телефона на земята и да не вдига стационарния, когато очаква новини? То пък бива, бива... Crossing Arms

Верно Бобо направо ни взеха за таранки . Thinking Това беше много глупаво от сценаристка страна .По телефона си говорят за щяло и нещяло сега ........ ooooh! Абе в този филм що телефони потрошиха и смениха да им се неначуди човек  ooooh! Hug
newsm10 newsm10 newsm10

# 342
  • Русе
Лека нощ и от мен , дами! smile3524

# 343
Заблязахте ли как Харун реагира като разбра,че Мелда  е бременна от Бату и с какво отвращение я изгледа?

# 344
Лека нощ на лягащите . Hug

Общи условия

Активация на акаунт