Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 911
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Епизодът снощи си беше чист пълнеж за мен. Извращенията на Бату вече достигнаха своята кулминация, навярно от тук насетне няма какво повече да ни покаже. Перфектна игра на Мерт, уникално превъплащение в злодей, но му е време да се оттегля от Незабравима. В затвор, лудница, накрая на света или 2 метра под земята по избор на сценаристите...Мелда, нея не я мисля, тя е завършен егоист и ще се справи, без близки и роднини. Но се ми се върти, че ще прекратят по някое време нейната бременност и това ще бъде най-голямото и наказание. Още повече, че ще се върне като бумеранг от лъжата и от 1 сезон за фалшивата бременност.
Арас навярно ще бъде до Еда в трудните за нея моменти, мислейки Харун за мъртъв. Но имам искрица надежда, че той тайно ще и се обади и ще я предупреди. Ще и обясни, че за известно време ще остане в неизвестност докато не отстрани Бату.

Подкрепям поста ти,Мокси,и тайно се надявам да се сбъдне поне последното изречение.
Струва ми се,че Бату ще бъде отстранен почти преди финала-защото на практика сега сериите се крепят на него.След като Еда и Харун са вече щастливи заедно,нямаше какво повече да гледаме.
Дори и да мисли Харун за умрял,Еда няма да допусне Арас близо до себе си и Ямур.
Мисля,че е крайно садистично за това дете след като преживя шока от "живата"си майка,сега да изживее подобен ужас и за баща си-и ми се иска твоята искрица надежда да се окаже верна,и Еда да разбере,че Харун е жив.

# 451
  • София
Ох,това Ямурче така страдаше,че да му се скъса на човек сърчицето  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 Вечерта,когато се обади в къщи

Ямур-мамо..тате...аз съм Ямур...Много ми липсвате.Кога ще дойдете да ме вземете?Много ви обичам

# 452
  • plovdiv
Епизодът снощи си беше чист пълнеж за мен. Извращенията на Бату вече достигнаха своята кулминация, навярно от тук насетне няма какво повече да ни покаже. Перфектна игра на Мерт, уникално превъплащение в злодей, но му е време да се оттегля от Незабравима. В затвор, лудница, накрая на света или 2 метра под земята по избор на сценаристите...Мелда, нея не я мисля, тя е завършен егоист и ще се справи, без близки и роднини. Но се ми се върти, че ще прекратят по някое време нейната бременност и това ще бъде най-голямото и наказание. Още повече, че ще се върне като бумеранг от лъжата и от 1 сезон за фалшивата бременност.
Арас навярно ще бъде до Еда в трудните за нея моменти, мислейки Харун за мъртъв. Но имам искрица надежда, че той тайно ще и се обади и ще я предупреди. Ще и обясни, че за известно време ще остане в неизвестност докато не отстрани Бату.

Подкрепям поста ти,Мокси,и тайно се надявам да се сбъдне поне последното изречение.
Струва ми се,че Бату ще бъде отстранен почти преди финала-защото на практика сега сериите се крепят на него.След като Еда и Харун са вече щастливи заедно,нямаше какво повече да гледаме.
Дори и да мисли Харун за умрял,Еда няма да допусне Арас близо до себе си и Ямур.
Мисля,че е крайно садистично за това дете след като преживя шока от "живата"си майка,сега да изживее подобен ужас и за баща си-и ми се иска твоята искрица надежда да се окаже верна,и Еда да разбере,че Харун е жив.
Напълно съм съгласна с вас момичета.Нереално е да се мисли,че Арас има шансове с Еда.А с Бату ще ни позанимаят поне още 3-4 серии...Там може да се намеси и Бурак,че него съвсем го забравиха(а и злодеите са кът,а на тях се крепи сюжета).Все ми се струва,че на Мелда ще се падне нелеката задача да ни отърве от Бату.А каква ще е нейната съдба...надявам се нелека,че много грехове има да изкупува...

# 453

Това мнение обаче споделяме само ние  зрителите, защото сценаристите имат друга политика и си я следват.
Възможно е, Еда да не каже на малката за баща й. Най-вероятно ще я излъже, че е заминал по работа в чужбина ненадейно или ще изчака подходящ момент за да и съобщи новината. И докато чака този момент Харун да се свърже с нея. Но това са моите фантазии, какви са на сценаристите-остава ни само да се въоръжим с нужното търпение и да чакаме. wait wait wait

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 15:05 от moxito

# 454

Напълно съм съгласна с вас момичета.Нереално е да се мисли,че Арас има шансове с Еда.А с Бату ще ни позанимаят поне още 3-4 серии...Там може да се намеси и Бурак,че него съвсем го забравиха(а и злодеите са кът,а на тях се крепи сюжета).Все ми се струва,че на Мелда ще се падне нелеката задача да ни отърве от Бату.А каква ще е нейната съдба...надявам се нелека,че много грехове има да изкупува...
newsm10 newsm10 newsm10

# 455
Ох,това Ямурче така страдаше,че да му се скъса на човек сърчицето  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 Вечерта,когато се обади в къщи

Ямур-мамо..тате...аз съм Ямур...Много ми липсвате.Кога ще дойдете да ме вземете?Много ви обичам
Милото дете, нямат никаква съвест към него тези сценаристи. smile3505 smile3505 smile3505

# 456
"Запечатано с целувка"...

# 457
# 458
  • plovdiv
Мокси,слънце добре ,че се сещаш за хубавите моменти и ни радваш с тези прекрасни фотоесии... newsm10 newsm51

# 459
# 460
Мокси,слънце добре ,че се сещаш за хубавите моменти и ни радваш с тези прекрасни фотоесии... newsm10 newsm51
  love001  love001  love001

# 461
  • София
Здравейте пак  bouquet Laughing Heart Eyes
Горчиви и безпомощни сълзи ....от очите на една влюбена жена.Дали кошмарът на който стана свидетел....няма да обърне в пълна противоположност нейните чувства и действия.И въобще има ли вече какво да губи.За Мелда в пълна сила гласи поговорката-Който каквото сам си направи ,
друг не може да му стори.Тя Изгуби своята реална същност ....лутайки се в пътищата на живота си.
Пълен провал и в личен и в професионален план.
И аз си мисля ,че Мелда ще изгуби бебето.След всичкото безумие което видя снощи .....   
Психически няма да издържи и ще пометне.Лично за мен това ще бъде най-правилния подход.   
Напълно стресирана е от случилото се .      
Тази нейна странна любов .....започна да се превръща в омраза и отвращение.      
Това видях  в действията и... и в сълзите и.      
И тя ....опърли ръцете си с огъня ,който подпали Харун.Превърна се в безмълвен участник на едно пъклено дело.
Безпомощна и скърбяща ....може и да превърти.Вината която ще се загнезди в сърцето и ще я погуби
Предположения......ще видим какъв път са и отредили......

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 16:32 от bob_99

# 462
  • plovdiv
Мокси,прекрасно оформление на поредното незабравимо творение на Бай Ганю.Днес той е във вихъра си и заслужава нашите адмирации... smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm10

# 463

Сега това кадро придобива смисъл... Ето кой за кого бил - финалиращите двойки ще бъдат - АМ и ЕХ

# 464
  • plovdiv

Сега това кадро придобива смисъл... Ето кой за кого бил - финалиращите двойки ще бъдат - АМ и ЕХ
newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт