Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 31 907
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Горкият Хубавелко - изтормозиха го с тоя филм! какво ли не го правиха - сега пък и го горят наистина!  ooooh! ooooh! ooooh!

СБОГУВАНЕ

Облизват тялото ми.....огнени езици
Безпомощен съм и не мога да ги спра
Нахлуват спомени усмихнати ,красиви
С вода поливат...... пламъците диви

Лежа....и чувам гласовете ви далечни
Усещам ....нежният ви аромат
Летите като птици лекокрили
Над най-красивите поляни с цветя

Отидохте си ...сам съм... спуска се и мрак
Не виждам и не чувам и не мисля
Тя идва....иска моята душа
Протяга вече....костеливата ръка

Върнете се ....любими мои
Не се плашете ...чуйте моите слова
Обичам ви...прекрасните ми самодиви
Така ще е завинаги дори и след смъртта

Ееееееее, Боб! Страхотно е! Ама дай по-оптимистично!   bouquet  bouquet  bouquet

# 481

Каламитси, ако си мислиш сама да лекуваш раните на Хари на Иф, нЕма да стане, и аз ще дойда... hahaha

Малиииии, Лусими! Как си се разписала!  Не мога да те изчета! А твоите постове заслужават внимание! Ще взема отношение по-късно!

# 482
  • София

Сега това кадро придобива смисъл... Ето кой за кого бил - финалиращите двойки ще бъдат - АМ и ЕХ

Става.... newsm10 smile3521 newsm10 ама все си мислех, че  Арасчо ще е с Ниса....на финалната отсечка.А и тя къде се затри......как хубаво се беше заканила на шавливко. smile3527 smile3527 smile3527
Трябва да се включи в играта.Ама и той телефона много си го изключва  Thinking..... hahaha Joy :hahaha
Нали все важни дела има да върши Twisted Evil Close Twisted Evil

Най-вероятно ще я "върнат" в Лондон. Съвсем я обезличиха и обезсилиха.
Искам така да ни развият образа на Ниса в оставащите серии ,че тя да бъде шамара именно на това ненормално насилие и физическо и психическо според морала и нормите в турското мислене,поведение и разбирания за ....нормално съжителство.Много тъжни статистики се публикуват тук от момичетата от 1-2 дни.Колко жалко и нецивилизовано Weary smile3516 WearyИскам една силна Ниса....атакуваща ,вярваща в правдивостта и борбеността.Така че моята позиция е ....никакъв Лондон. smile3521...тука на фронтовата линия, а ние ще я аплодираме.
Заложиха на невъзможната любов Heart Eyes.Да видим и Ниса раздаваща шамари....в пълен противовес на формите им и етикеция на общуване между двата свята мъжкия и женския

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 18:08 от bob_99

# 483
  • Русе
Здравей, незабравимо семейство!  bouquet
Час и половина ви чета и ми пари под краката!  animal037
Диди69, прекрасно оформление на "Сила" на Дани! newsm51 newsm51 newsm51
Бганьо, бих се изненадала , ако Музата ти днес е сънлива! Хеттрик абсолютен , Председателю! Шапка ти свалям с удоволствие! newsm20 smile3501 smile3501 smile3501 smile3521 smile3521 smile3521
Мокси, за фото-сесиите и оформлението Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Боб, прекрасен "Кошмар"! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Отдадох се на вкусотийките на Тарабас и Елиа,кекса и кафенцето на Иржи с удоволствие!

Сега , малко размишления!
Това, с бебето на Мелда, не го виждам изобщо! Или тя ще го махне/както съветваше сестрите си/, или то само ще падне/ в унисон с лъжата й пред Харун/! Това да бъде нейното наказание!
Не искам и да чувам за брак между Арас и Еда изобщо! Naughty Не, не и пак не! Но каква ще е съдбата на 2-то й дете?/за мен тя Е бременна вече/
Ако някой ще излиза от сериала, мисля, че това ще е Ниса - да се върне в Англия.
Сега трябва да задвижат и Бурак - Синем. А относно Харун , не мисля,че ще се обади на Еда , че е жив. По този начин той пак ще я предпазва, докато Бату е жив или на свобода.

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 18:16 от winona

# 484

Каламитси, ако си мислиш сама да лекуваш раните на Хари на Иф, нЕма да стане, и аз ще дойда... hahaha

Малиииии, Лусими! Как си се разписала!  Не мога да те изчета! А твоите постове заслужават внимание! Ще взема отношение по-късно!

Вчера като ме "сграбчи" главоболието, и нЕмам "либерте"...та чак досега... Praynig Днес съм "трудовак"...  typeuu

# 485

Много сполучливи стихове н Бай Ганьо и Боб! Браво за творческото вдъхновение от тази пародийна серия!
Отново малоумна серия в тон с последните. Не вярвам, че някой може сам да се качи  в колата на смъртния си враг, воден като под хипноза посред бял ден пред тузарски хотел. Най малкото ще се развикаш, ще привлечеш внимание.
Любовта между Мелда и Бату ми изглежда някак си много изкуствено лепната. Насила се получава, колкото да запълнят липсата на нещо по-добро. Струва ми се, че Мелда ще го убие.
Харун ще го спаси или полицията или някой случаен. Между Арас и Еда нищо няма да стане.

Аз обаче си харесах серията! Този момент  специално не съм го видяла! И да съм го видяла - майната му!Но точно такива издънки ме карат да мисля, че те имат някакъв друг смисъл! Просто нагласяват нещата за финала-този в главата на продуцента!

# 486

Вчера като ме "сграбчи" главоболието, и нЕмам "либерте"...та чак досега... Praynig Днес съм "трудовак"...  typeuu
Добре ли ти е вече?  Защото имам възражения по някои твои постове!

# 487

Добре ли ти е вече?  Защото имам възражения по някои твои постове!

Давай! Главоболието ми е "неминуемо"... Mr. Green

# 488
Боб, Ниса няма да е с Арас! По последна информация от кухнята на АТВ!

# 489
  • София

За друг път ....пробвай Ацефеинче....отпуска мигновенно ,като усмивка на лицето на Еда....след целувчицццаааа от Хубавелко Laughing Laughing

# 490
  • Русе
Аплодисменти и от мен за неизчерпаемите таланти тук.
И поздрав за цялата незабравима компания

UNUTULMAZ 82 - Kalbim seninle - Gökhan Özen - bg sub
Незабравима 82 - Сърцето ми е с теб - Гьокхан Йозен - превод

http://www.youtube.com/user/rosisan22?feature=mhum#p/u/6/H9ht_3jLdys
http://vbox7.com/play:ed14b991
Росисан, чудесен клип отново! Супер! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 491
  • София

Защо реши, че спасителят ще бъде овчар!  Laughing Laughing Laughing Аз си мисля, че може да бъде скитник, които живее в сиропиталището! За да бъде спасен Харун, някой трябва да бъде много близо до него! Дето се казва в другата стая! Нема време за пожарната!
[/quote]

Права си, но снощи някой подхвърли за този овчар и ми хареса като идея. Пък и тематично се връзва с Гергьовден - овчици пасат, агънца блеят и т.н.

# 492
  • София
Боб, Ниса няма да е с Арас! По последна информация от кухнята на АТВ!
Ееееее преседна ми хапването. Crossing Arms Thinking Crossing Arms
Ти провери ли в кухнята .....да  не са влезли от хората на Бату ....и да са те метнали на черешата Joy Party Joy

# 493

Защо реши, че спасителят ще бъде овчар!  Laughing Laughing Laughing Аз си мисля, че може да бъде скитник, които живее в сиропиталището! За да бъде спасен Харун, някой трябва да бъде много близо до него! Дето се казва в другата стая! Нема време за пожарната!

Права си, но снощи някой подхвърли за този овчар и ми хареса като идея. Пък и тематично се връзва с Гергьовден - овчици пасат, агънца блеят и т.н.
[/quote]
Ееее, страхотно! Laughing Laughing Laughing

# 494
  • Русе

СБОГУВАНЕ

Облизват тялото ми.....огнени езици
Безпомощен съм и не мога да ги спра
Нахлуват спомени усмихнати ,красиви
С вода поливат...... пламъците диви

Лежа....и чувам гласовете ви далечни
Усещам ....нежният ви аромат
Летите като птици лекокрили
Над най-красивите поляни с цветя

Отидохте си ...сам съм... спуска се и мрак
Не виждам и не чувам и не мисля
Тя идва....иска моята душа
Протяга вече....костеливата ръка

Върнете се ....любими мои
Не се плашете ...чуйте моите слова
Обичам ви...прекрасните ми самодиви
Така ще е завинаги дори и след смъртта

Боб, във вихъра си и днес! Браво! Hug Hug Hug Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт