Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 195

• 32 056
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
Много ми е интересно, какво ли ще е резюмето??? Shocked Shocked Shocked Thinking Thinking Shocked Shocked Shocked

# 736
Здравейте и от мен Незабравими! Hug Hug Hug

Благодаря на Иввето и Леман за преводите-страхотен тандем сте, момичета newsm51 newsm51 newsm51 и на Милена за преводите на статията newsm51 newsm51 newsm51
Вениии, страхотен стих smile3501 newsm51 newsm51 newsm51,с чудесно оформление от Диди, Боб, поздравления за "Коментар" smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Честит Рожден Ден, Ураганче!  nbirthday nbirthday nbirthday
Бъди жива и здрава, следвай мечтите си, а щастието и успеха да са винаги с теб! Tada  party023 newsm67

# 737
  • plovdiv
Момичета , мисля , че ни подвеждат с фрагмента, Мелда може би блъска камиона?! newsm78 newsm78 newsm78Хубавелко е обгорял от пожара , не е блъснат. Thinking
Мисля,че грешиш.Ясно се вижда ,че той излиза невредим от пожара.Явно ни готвят кома в 2-3 серии и много страдания през това време за Еда....

# 738
  • София
Честит Рожден Ден Ураганче  newsm59  bigdance2 newsm59
Щастие ,любов ,успехи и красиви усмивки Laughing Laughing Laughing

# 739
Момичета , мисля , че ни подвеждат с фрагмента, Мелда може би блъска камиона?! newsm78 newsm78 newsm78Хубавелко е обгорял от пожара , не е блъснат. Thinking

Наде ,тук се вижда , че Харун не е обгорял , но пък може и той да сънува , то в този филм само сънища има newsm78 newsm78 newsm78 :

# 740
Благодаря на haha_pm, за фрагмана newsm51 newsm51 newsm51

Големи "умници" са тези сценаристи #Cussing out, понеже знаят, че 4 епизода без общи сцени между Харун и Еда, филма им загива, за да изпълнят пъклените си планове, ще ни ги представят като спомени, или сънища и илюзии #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 741
Мисля,че грешиш.Ясно се вижда ,че той излиза невредим от пожара.Явно ни готвят кома в 2-3 серии и много страдания през това време за Еда....
Не мисля че ще има кома, може би дълго възстановяване... Confused Confused Confused, а както пишеше в подсказките Харун ще има амнезия и докато си върне паметта...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms... ето разтегнали локуми за 2-3 серии  Wink Wink Wink

# 742
  • plovdiv
Здравейте и от мен Незабравими! Hug Hug Hug

Благодаря на Иввето и Леман за преводите-страхотен тандем сте, момичета newsm51 newsm51 newsm51 и на Милена за преводите на статията newsm51 newsm51 newsm51
Вениии, страхотен стих smile3501 newsm51 newsm51 newsm51,с чудесно оформление от Диди, Боб, поздравления за "Коментар" smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Честит Рожден Ден, Ураганче!  nbirthday nbirthday nbirthday
Бъди жива и здрава, следвай мечтите си, а щастието и успеха да са винаги с теб! Tada  party023 newsm67
Присъединявам се към поста на Ради-страхотни сте всички- newsm51 newsm51 newsm51
А на Ураганчето желая живот като в красив роман-пълен с любов и щастие newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday

# 743
Не мисля че ще има кома, може би дълго възстановяване... Confused Confused Confused, а както пишеше в подсказките Харун ще има амнезия и докато си върне паметта...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms... ето разтегнали локуми за 2-3 серии  Wink Wink Wink
Харун разпознава Еда в края на фрагмана, значи няма амнезия и на мен комата ми се струва по вероятна newsm78 newsm78

# 744
Вени , ето превода за който помоли:  Hug

Полицейският началник на служителите си

ПН:Веднага започвате издирване във всички райони,Предайте това и на другите полицейски управления.Бату ще бъде намерен ,докато този престъпник не бъде заловен ,няма сън за никого от нас. Разбрахте ли ме?
С:Да , г-н началник.

(звъни телефона )
ПН:Да ,моля? Началника ли ме търси? Добре , свържи ме.Да , г-н началник . Да господине , за съжаление колегите ни бяха убити. Да , при разследването не можахме да намерим нито един свидетел  на престъплението.И изтрел не е бил чут , най -вероятно е бил използван заглушител. Със него сигурно е жената , която беше под наблюдение. Да ,разпространихме снимките им .Слушам ви г- н началник , за залавянето им сме взели всякакви мерки.

Превод - Леман     love001   love001  love001

Момичета, във връзка с това изказване на Ахмед Байрям ,Леман побърза да ни успокои  ,че финала ще бъде щастлив.Представител на  Stil medya е казал , че продуцента ще изпълни обещанието си към феновете  за щастлив край  и категорично е отрекъл ,че Ахмед Байрям е споменавал за тъжен финал.Успокоили са феновете ,че и дума не може да става за напускане на Серхан на сериала преждевременно ,както и че финала на сериала ще бъде на 29 юни и нито ден по- рано.

# 745
Ивва  bouquet , Леман  bouquet, благодаря за превода и разясненията! bowuu bowuu bowuu

# 746
  • Русе
Ето, нямаше ме само 4ас и фрагмана дошъл! Късмет! smile3555
Хаха, Ивва, благодаря ви за него!  bouquet  bouquet  bouquet
Боб, с "Коментар" направо си влязла в кожата на А.Байрам! hahahaТалантливка! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Ивва, за снимките - благодаря! Hug Hug Hug Направо си ли4и, 4е е сън! Но Еда спомена в епизода по Фемили "Защо сънищата ми не се сбъдват?" Дали не ни подготвят пак за аборт?!Пепел ми на клавесина! BangheadНали такова нещо споменават в подсказките?! Улавям се като рибка на въдицата!

# 747
Ивва,Леман най искрени благодарности дами! newsm51 newsm51  love001

# 748
Ето, нямаше ме само 4ас и фрагмана дошъл! Късмет! smile3555
Хаха, Ивва, благодаря ви за него!  bouquet  bouquet  bouquet
Боб, с "Коментар" направо си влязла в кожата на А.Байрам! hahahaТалантливка! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Ивва, за снимките - благодаря! Hug Hug Hug Направо си ли4и, 4е е сън! Но Еда спомена в епизода по Фемили "Защо сънищата ми не се сбъдват?" Дали не ни подготвят пак за аборт?!Пепел ми на клавесина! BangheadНали такова нещо споменават в подсказките?! Улавям се като рибка на въдицата!

Скоро имаше аборт, няма да си го позволят отново!  Wink

# 749
Момичета, във връзка с това изказване на Ахмед Байрям ,Леман побърза да ни успокои  ,че финала ще бъде щастлив.Представител на  Stil medya е казал , че продуцента ще изпълни обещанието си към феновете  за щастлив край  и категорично е отрекъл ,че Ахмед Байрям е споменавал за тъжен финал.Успокоили са феновете ,че и дума не може да става за напускане на Серхан на сериала преждевременно ,както и че финала на сериала ще бъде на 29 юни и нито ден по- рано.[/i]

Благодаря на Ивва и Леман за преводите - страхотни сте момичета  newsm51 newsm51 newsm51 ... и за хубавата новина...   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт