Спирала за мигли 4

• 88 766
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
mia1,мерси Grinning Ще я потърся в почивните дни!

# 556
  • в 1001-та нощ
Ами като изсъхне на миглите и по някое време започват да падат малки "трохички" от спиралата.

Peace мерси  newsm78 на мен явно не ми се е случвало все още, но все Ви чета да го описвате и се чудех  newsm78 Peace

# 557
IsaDora има в Douglas  Peace

# 558
А Дъглас има из моловете, поне в София  Peace Не знам как са им организирани магазините в провинцията  Rolling Eyes
Може да си я поръчаш от нета.

# 559
Аз я купих от Douglas в Бургаския МОЛ, вероятно е по моловете в другите градове също да има тази верига

# 560
А Дъглас има из моловете, поне в София  Peace Не знам как са им организирани магазините в провинцията  Rolling Eyes
Може да си я поръчаш от нета.
Ами, най-близо ми е МОЛ-а в Плевен, но кой знае кога ще имам път натам Cry
Дайте ми линк към сайта, от който мога да я поръчам Praynig

# 561
Ето тук предлагат ИзаДора. Но точно тази спирала я няма  Rolling Eyes Но пък има други за обем с подобно име. Предполагам, че и те са хубави.

# 562
И аз да се запиша, въпреки че съм решила следващата ми спирала да е сивият архитект, сега съм с телескопик и съм доволна от дължината, но остават малко рядки миглите с нея, не е натрапчива и не ми се рони.
  Няма да сгрешиш със сивия Архитект. Аз съм минала през почти всички на Лореал и мога да кажа, че тази ми харесва най-много. Дори черния, така наречен чил Архитект карбон блек ми идва доста рядък и не знам за кой път вече го оставям малко на въздух да се стегне. Със всички останали варианти на Лореал, които съм пробвала до сега, миглите ми стават сравнително дълги, но тънки като борови иглички. Дори Double Extension ми ги прави такива и не мога да кажа, че има кой знае какъв ефект от към растеж.

# 563
  • София
Момичета   bouquet  newsm78 какво означава спиралата да се рони  newsm78 аз до сега не съм забелязала такова нещо, може би не ми се е случвало или  newsm78
Каква спирала ползваш?

Много е кофти това с роненето,най-неприятният ефект от спиралите след дразненето на очите.

# 564
# 565
Благодаря на всички за линковете Hug  bouquet
Непременно ще пиша за ефекта Peace

# 566
Не знам как са им организирани магазините в провинцията  Rolling Eyes
Хе,хе...Варна не е провинция Wink Все пак сме морската столица на България Grinning Сега сериозно.Наистина ли тази спирала е добра за чувствителни очи?Защото няма да тествам,направо ще вземам,а не ми се иска да хвърлям пари на вятъра...

# 567
Не знам как са им организирани магазините в провинцията  Rolling Eyes
Хе,хе...Варна не е провинция Wink Все пак сме морската столица на България Grinning

Mr. Green Е, обикновено, като някой попита за магазин в провинцията, говори за по-малките градове  Grinning Това имах предвид и аз  Peace

# 568
veselina_s_p,мдааа,така е Grinning Ама аз да си кажа де  Laughing

# 569
  • в 1001-та нощ
Момичета   bouquet  newsm78 какво означава спиралата да се рони   newsm78 аз до сега не съм забелязала такова нещо, може би не ми се е случвало или  newsm78
Каква спирала ползваш?

Много е кофти това с роненето,най-неприятният ефект от спиралите след дразненето на очите.

моята не се рони или поне не забелязвам, но понеже постоянно се коментира - реших да попитам  Peace

в момента ползвам

и съм изключително доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт