SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 141
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
# 151
И понеже не помня дали е обсъждано - как са сключили сделката Кас и Краули - с целувка ли  Mr. Green

Joy нали Лилит каза, че при по-висшите, целувката не е достатъчна, трябва нещо по-така.....

hahaha да живее слашът!!!!!

Хахахаха ужасТ Ужасен, не искам да си го представям.  Stop Дали Краули не е снимал с нещо...пак  newsm78 hahaha

Преди малко изгледах пак серията. Мисля, че няма да убият Кас /не мога да си го представя, колкото и да се насилвам Naughty/, но съм сигурна, че Краули ще го изиграе и Рафаел ще спечели т.н гражданска война. Нямам търпение за финала, но няма как да не ни разтърси, за да чакаме 7ми като Нова Година!  Laughing
Не мога да спра да гледам бойните сцени с Кас и демоните, така му отива да се бие, а толкова рядко го прави  Heart Eyes

# 152
  • гр. София
- Бях в Каша Нага. Племена нага .... Имах късмета да срещна самата Падмавати царица нага. Няма те си и на представа какво ме накараха да върша за да постигна това дами дадат малко коса. Когато разбраха, че е за развалянето на магия срещу Ракшаса ... - той извади едната си ръка от джоба и подаде на Дийн кичур коса вързан със златна нишка- самата Падмавати отряза от косата си.
Кичура бе толкова черен и приличаше на жив. Лунната светлина вплете лъчите си в него и го накара да заблести в сребристи краски.
- Трябва да го пазите на тъмно, направете ритуала посред нощ и до три дена , иначе косата Ще изгори. Също така ми дадоха и тези билки.- извади другата си ръка и в нея държеше малко вързопче. Разнесе се остра миризма, наподобяваща марихуана.
- Кас сигурен ли си, че е за магията ??????? Да не би да са ти я дали за да се забавлява, ????- в очите на Дийн вече гореше дяволито пламъче.
- Не Дийн! - отговори Кас със странното чувство на неловкост.
- Това са билките които Боби мисли, че може да намери, но те растът само в планината Сумеру.
- Ок!- Сам плесна с ръце - остава само да намерим мястото. Идеи?
- В братството, източната кула. Бъдете много внимателни- каза Кас и изчезна.

Бледото привечерно отдавна беше догоряло на хоризонта, когато смълчаната групичка влезе в кулата на манастира. Бяха петима – Сам, Дийн и трима монаси в кафяви наметки. В горната част на кулата имаше малко квадратно помещение с тесни прозорчета. В средата му стоеше малка кръгла маса от орехово дърво, чиято повърхност беше полирана от дългогодишно използване. Изглеждаше стара, много стара. По пода около нея имаше остатъци от стопен восък. Един от монасите обиколи стените, запалвайки свещите, поставени в едва забележими ниши. Помещението стана светло.
Петимата мълчаливо приближиха масата. Дийн постави в центъра й каменен бокал, а Сам се зае да нарежда около него различни предмети, които щяха да влязат в употреба по време на ритуала – малка сребърна кама, червени и черни тънки свещи, наредени в полукръг, кадило с въгленче на дъното, върху което насипа дадените от Кастиел билки. В миг наоколо се разнесе мирис на сухи треви и тънката струйка сивкав дим се заиздига нагоре. Косата от нагата той сложи на дъното на бокала и изля отгоре леденостудена вода. Един от монасите добави особен кръгъл камък с дупка в средата и няколко кристалчета каменна сол.
- Моля ви да се отдръпнете – каза той на Сам и Дийн. – Развалянето на магията е наша работа. А и не искаме някой от вас да пострада.
Те мълчаливо отстъпиха встрани.
През това време същият монах запали свещите, тихо нашепвайки думи на непознат език. Другият вдигна бокала нагоре, а третият постави книгата върху масата, взе нещо като ветрило, в което Сам различи крило от сойка, и започна да вее с него над масата. Сякаш предварително наговорили се, тримата започнаха за напяват странни слова. Гласовете им отекнаха в смълчаното помещение, а стъклата на малките прозорчета зазвъняха сякаш някой искаше да влезе отвън. Гласовете на монасите се извисяваха все по-високо и по-високо, а напорът върху стъклата се усилваше. Скоро те се пръснаха на милиони остри парченца и в помещението нахлу студен вятър, който се изви около масата. Независимо от това обаче пламъците на свещите дори не трепнаха. Угаснаха само тези, които бяха поставени в ниши в стените.
Монасите не обръщаха внимание на това. Песнопението им продължаваше, гласовете им бяха силни и невъзмутими. Вятърът около тях се превърна в черен дим. Монахът, който държеше бокала над главата си, изсипа малка част от течноста в него върху книгата. От кожената корица изригна виолетов пламък и наоколо замириса на тиня и разложена растителност. Неговият брат взе камата и я заби върху книгата.
След малко песнопението достигна своя апогей, гласовете кънтяха като камбана, стените се разтресоха, а димът се разпръсна, изчезвайки през прозорците. Корицата на книгата беше станала набраздена като изсъхнала почва при продължителна суша. Косата от бокала беше изчезнала, на дъното в останалата вода беше само камъкът с дупката.
- Това ли беше – осмели се да попита Дийн, нарушавайки тишината.
Един от монасите се обърна към него.
- Магията над книгата е премахната. Сега можем да я унищожим. Познанието, записано в нея не трябва да достига до никого.
Когато по-късно същият този монах изпрати Сам и Дийн до портата на светата обител Сам го попита:
- Какво ще прави сега братството, когато книгата няма да я има? Ще се разпръснете ли?
Монахът се усмихна. Около дълбоките му кафяви очи се появи ситна мрежа от бръчки.
- Синко, тази книга е само едно от нещата, които се съхраняват при нас. Подземието на манастира крие много повече тайни. Докато свят светува ще го има и братството.

* * *

Сам търпеливо чакаше в колата. Дийн беше отишъл да се сбогува със Симона, по собствените му думи за десет минути, а вече се бавеше половин час. Сам не беше и очаквал друго. Той си пусна тихо някякво радио, смъкна облегалката назад и затвори очи. Отново замечта за почивка и плажове, за изстудени напитки и момичета с оскъдно облекло. Купето се изпълваше от гласа на певицата, която мамещо пееше „Voyage, voyage....”
Ваканция, мислеше си Сам, най-чуждата дума на света.

# 153
Розичка  Hug  bouquet направо настръхнах докато четях.
Нека те почерпя едно ...
(и останалите също) за добре свършената работа.  hug

А относно серията и финала, подкрепям Мирка. Незнам само дали няма да клъцнат крилцата на Кас, но съм сигурна, че Краули ще го изиграе.
Довечера отново ще гледам епизода, но незнам защо все още не може да ме впечатли   33uu

# 154
  • # супернатурална #
Розе, Би  Hug Само няколко думи - Превеждайте, пращайте, седми сезон с ваше участие! И без това откъм случаи нещо я закъсаха  Grinning
За труда и за доставеното удоволствие:

И понеже, признавам, имам някои пропуски, смирено ще замоля Импалка да окомплектова разказчето за нас (мен) наглите търтеи  Blush

# 155
  • гр. София
БиHug много благодаря за почерпката. Как пък разбра, че обичам такива сладкотии!
Честит ни пореден форумен епизод. (ако имаш желание за още писане, имам идея и за следващияLaughing

Гале, аз съм за. Като пратим нашите сценарии шъ видиш как ще прокопса сериала  Mr. Green

# 156
(ако имаш желание за още писане, имам идея и за следващия)  Laughing

Искали питане  Hug.
Давай ..... изпуквам си пръстите и чакам  atwork

Гале, аз съм за. Като пратим нашите сценарии шъ видиш как ще прокопса сериала  Mr. Green

... и тогава а съл ще го докара ме до 66 сезон с бастунЯ

# 157
Розе, bichi, Галче,
Благодаря   bouquet за поредния епизод.

И понеже, признавам, имам някои пропуски, смирено ще замоля Импалка да окомплектова разказчето за нас (мен) наглите търтеи  Blush
Раз... късала съм се на повече места от обикновено и надали ще имам възможност този път Rolling Eyes . Съжалявам.

Колкото до емнайсетте сезона по форумски сценарии - аз също съм 'За', но искам епизода по току-що завършения сценарий да бъде сниман възможно най-скоро понеже мисля, че няма да понеса разни дедовци да впиват ръце в тапицерията ми и да ме докосват с разни други части, пък били те Диййн и/или Сам (татко Джон едва го преглътнах вчера Whistling ). То аз - вечната класика - нали не старея Mr. Green , та ми е лесно и даже претенции имам Joy Joy Joy . Всъщност не знам - с времето може да сниша летвата. Кого ли заблуждавам ooooh! - ще им се навия всякак и всякога. Но пък да не взема да ги погубя от... свръх натоварване Thinking . Дали 1+1 от зрелите е колко 1 от младите? През 2045 г. ще има ли бензин? Може ли да се случи някой от нас да задреме по време на акция Joy ? Ами ако угасна или ръждясам? Някой ще ме удари ли нещо тежко, за да млъкна?

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 18:12 от Impala

# 158
  • КиТ
Розе, bichi, Галче,  bouquet  bouquet  bouquet,страхотни Hug Hug Hug

Така и аз съм гледала това ми е втори опит с поста,че предния път нета сдаде багажа,та ми идеше да се разстрелям Mr. Green Joy Joy Joy Доста добро епизодче,трябваше по-рано да го видим,а не да ни залъгват с тоя пълнеж...защото именно тая история зарежда и като си гледал на куп всичко,с тоя сезон от високото падаш направа на земята Rolling Eyes

Уффф, вчера ме отвлякоха на вилата с преспиване, а аз така исках да си седя тук и да нищя епизода с вас... това май показва някаква крайна степен на увреждане, след като бих избрала да вися пред компа вместо бира и цър-пър с приятели.  Laughing

И аз съм така спокойно,бързам все да се прибера да съм с любимия си фОрум Mr. Green Joy Joy Joy имаше една мисъл,че всеки избира своя наркотик, е това определено е моя Crazy

Сделката наистина изглежда прозрачна, но с Краули човек не може да е сигурен... той и душата на Боби щеше да върне. Тези 50 000 и мен ме притесняват; един вид Кас вече е задължен на Краули. Съвпадение ли е, че душите от Титаник също бяха 50 000? Дали Кас не е искал да се издължи на Краули, за да са начисто? Това вече би било страшничко, да запратиш толкова невинни души в ада като раменна монета. Уф, много сложно стана, заболя ме главата от мислене...

И на мен това ми се наби в главата,твърде предвидимо и очаквано,но нищо чудно по тоя начин Кас да се отърве от Краули,а то как стана още по-голяма каша Rolling Eyes Очаквам с нетърпение следващия епизод Party Party Party Party

И аз съм онт феновете на Игра на тронове,да си кажа,само че само чета така лекинко,че много спойлиращо там Mr. Green

# 159
Може ли да се случи някой от нас да задреме по време на акция Joy ?

Joy Joy Joy   Ни думай, на вас и на нас никогаш, нали сме свръхнатурални   Mr. Green

# 160
  • # супернатурална #
... разни дедовци да впиват ръце в тапицерията ми и да ме докосват с разни други части...Може ли да се случи някой от нас да задреме по време на акция Joy ...

Joy Дийн: "Трябва да си пия пирамема, та да се сетя къде съм си оставил виаграта"   Laughing

# 161

Joy Дийн: "Трябва да си пия пирамема, та да се сетя къде съм си оставил виаграта"   Laughing

Ааа, не, това е богохулство! Деня в който Дийн Уинчестър има нужда от виагра, ще настъпи пространствено-времеви парадокс, ентропията ще се обърне и вселената ще гризне дръвцето.  Laughing

Отново прекрасен форумен епизод, скъпи дами!   bouquetКога ще пращаме сценариите на Крипке?  Mr. Green

# 162
A, не! Ако положението е опряло до лекарства за паметта, май ще е по-добре да се правя на заспала - току виж дедо Диййнко не си спомни кое как с крекото ми, но необичайно тяло, и да ми пострадат някои части. Или - о, ужас - да пийне виаграта и да забрави. ЗаминАх си за скрап Joy .

# 163
Ехее, благодаря, мили дами - Рози, Бичи и Галче за поредния епизод.   bouquet  bouquet  bouquet
Бих се наела с нелеката задача да го събера на едно място (всъщност началото май го имам, само не помня това трета или четвърта тема ни е, в която го пишете?) Ако ме ориентирате, много ще ме улесните, ако не си спомняте, ще поразровя и ще се сетя. Иначе - адмирации и от мен за чудесно свършената работа!

(цъки за по-гоелмичка)

Аа, Дийн и "Виагра" са две неща, които са несъвместими в едно и също изречение, освен ако изречението не е: "Изкусителният поглед на Дийн, който обходи бавно кръшното тяло на танцьорката Даяна Скълиан, й подейства като доза първокласен афродизиак."

P.S. Готово. Събран е на едно място.

Линк за сваляне на форумски Епизод 4 (pdf)

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 00:08 от Dana_Scully

# 164
Дейна, благодаря за труда    цък

ГалеEmbarassed Embarassed Embarassed много ме е срам, приеми искрените ми извинения (че забравих) и благодарности и на теб за епизода  Embarassed  bouquet (домашно приготвен, спешъл фор ю).

Розичкааа, давай, мила, после ще помолим една от англоговорящите (или ти) да ни преведе епизода и го пращаме веднага на Крипке, със заплахата, че ако не го филмира веднага, ще си имат лична работа/ "разправия" с нас момчетата (най вече с мен  Blush Whistling).

Общи условия

Активация на акаунт