SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 142
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Не е подходящ момента, но не мога да се въздържа да не споделя с вас. Сънувах татко Джон - странно, но беше мъъъркаво хубаво. Изчезвам, за да ви оставя да обсъждате важните неща.

# 136
Joy Joy Joy
Ама и никой не възразява, а и все още Кас не е бил в...... Само танцуват  Mr. Green

А, възражения няма... както се изцепих вчера на пияна глава, бих си взела билет за първия ред.   ooooh! Laughing

Импала, хубави неща сънуваш ти... татко Джон никак не е за изхвърляне, въпреки че тук се съсредоточаваме върху младежите.  Wink

# 137
Импалка едва ли го е сънувала в младежката му сила точно  Grinning

Изгледах серията и ми хареса. Ей, и ангел да не си на този свят!  Според вас колко време е изтекло от връщането на Сам от клетката и сделката на Кас и Краули? Човешко време? И защо той не е казал на Дийн, че е върнат Сам (за другите знаем)?  Защото се е получила издънката с душата ли? Или всичко се е случило много бързо? Ще гледам сезона веднага след последната серия отново. С по веднъж някои неща се изпускат.

# 138
  • # супернатурална #
Предложението на Краули е почти веднага - както Ситито забеляза, Дийн е още с ловните си дрехи. Значи е може би на следващия ден, преди да се огащи. И  самата сделка не е закъсняла много. А защо не е казал...аз и за другите не намерих оправдания, за Боби най-вече, то бива, бива да го щадят, ама чак пък толкова!

А, възражения няма... както се изцепих вчера на пияна глава, бих си взела билет за първия ред.   ooooh! Laughing

Аз искам на първия ред тук. Да не кажа, че между двата реда ще се шмугна.

Импалко, разкажи де! Може и да погледна по различен начин на татко Джон, а не само като на...татко Джон.

Дейна, подозирам, че си го пуснала втори път  Laughing Е?

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 19:50 от Г. Краули

# 139
Такааа,
Епизодът - много харесан! Heart Eyes Все очаквах да ни изненадат приятно в настоящия 6-ти сезон и все не се случваше, но в последните 2 епизода сериозно се постараха и много одобрявам това, което са направили.
Кас кривнал от правия път, но "с добри намерения" е много добър обрат на сериала, който, като се замисля, звучи съвсем логично предвид всичко, което ни понесоха в първата половина на сезона.
Нечистият алианс между Краули и Кас завърза нещата и на мен лично малко ми напомни за 4-ти сезон - историите с изкушените от демоните. Режисьорското участие на Едлънд е дало чудесен резултат - много ми хареса гледната точка в епизода, това, че всичко беше разказано от името на главния виновник за събитията - Кас.
Имаше доста попадения - Адът като безкрайна опашка! (Много добро хрумване и доста изтънчено-дразнещо-извратено в стил Краули), сравнението, че Кас бил като Балки Бартокулус - все едно е паднал от Марс и сам не може да е замислил подобен план - въобще много забавни моменти.
Силните моменти също не бяха малко - хареса ми как отново ни върнаха страдающия за "брат" си Дийн (не ми хареса, че го избиха на слаш отново, ама ще се направя, че не съм забелязала) Мисля, че Екълс и Колинс направиха много силни роли в този епизод, браво и на двамата.
Пиша в бяло обяснението, което ми хрумна, за да не спойлерирам: ББ Колкото до очакванията ми за финала, мисля, че двете "смърти" ще са Боби и Кастиел - нещо, което след последния епизод ми се затъврди като идея. След Пали Фест ни споменага, че единият Beloved character, ще загине (не е ясно дали ще го върнат в сезон 7, а другият по-скоро ще претърпи трансформация - е, този с рансформацията май ще е Кастиел - ще вземе да стане човек, а ангелът в него ще умре. Интересно дали ще се окаже така, в следващите 2 епизода ще видим и борбата с Рафаел, та очаквам той като архангел да се намеси и да е виновник за едната (или двете) очаквани смърти. Само ми се иска да знам със сигурност - в сезон 7 ще се придържаме към правилото, че в СПН колкото и пъти да умреш, все те връщат, нали? Иначе ще има много бой за сценаристите!

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 20:42 от Dana_Scully

# 140
Здравейте отново Grinning

Епизода беше върховен. Дори и ангелите грешат, какво остава и за нас.
Кас милия и аз си мисля,че ще го затрият (но за малко сигурно)
За кратко си помислих,че на Кас му е била нужна душата на Сам,
нали неговата специално е много силна енергия.Обаче после размислих,
и ми се ще да вярвам,че Кас не би стигнал чак до там Thinking

Докато се ровех в нета за теми за телефона на СПН, се натъкнах и на рингтонове

http://www.zedge.net/ringtones/2609/nokia-5130-xpressmusic-ringt … 7-1-supernatural/
Има с гласа на Джаред, ама не знам дали са 100 % достоверни  newsm78
Някой попадал ли е на тях?
но иначе си изкиприх телефона и мозилата с теми на СПН  Mr. Green

# 141
момичета,
върнах сееееее

отивам да гледаааааам

ще пиша утре Simple Smile))))

поздрав

# 142
Stel_t, мерси за линка с рингтончетата - веднага се обзаведох с едно "Wanted dead or alive" в изпълнение на Дженсън и Джаред. Simple Smile Heart Eyes

Белс, добре дошла. Приятно гледане. Wink

# 143
Импалко, разкажи де! Може и да погледна по различен начин на татко Джон, а не само като на...татко Джон.

Галче,
Не беше нищо различно от обичайното, но беше странно: имам доста противоречиви чувства към татко Джон - въпреки че той ми е първия Уинчестър Laughing -, и се изненадах, че го сънувам. Накратко, пътувахме с автобус към къщи (българското - т.е. нещо което не ми се е случвало от четири години), беше много горещо, той се държеше, а аз се държах за него, плътно. Беше с обичайната брада - а по принцип не понасям лицева растителност -, носеше дънки и бяла тениска, залепнала за потното му тяло - по принцип не изпитвам желание да съм твърде близо до потни мъже newsm78 . Както и да е. Слязохме, стигнахме до блока, етажа, апартамента. И там вече ти е ясно какво стана. Беше... хм, много технично Flutter , бавно и различно от това, което съм сънувала със синовете му Crazy . Много странно, дори смущаващо, но много приятно... по един странен начин.
Следобяд потърсих снимки и клипчета с Джефри Дийн Морган, за да си сравня впечатленията Joy и ето какво се оказа: в гръб беше както в 'P.S. I love you', но отпред - като Мат Коен ooooh! . Т.е. каквото съм видяла, това сънувам - пълна липса на въображение ooooh! , но иначе изобретателност не липсваше Wink .

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 16:01 от Impala

# 144
  • # супернатурална #
Импалко, завиждам ти, на теб и на Сончето, че имате  такива 18+ сънища. Моите, в случай, че са с незаконен обект, са в категория 12+  - целувки, прегръдки и тъжна раздяла  Sad Под "Мат Коен отпред"  това ли имаш предвид? Само илюстрирам, не че нещо  Whistling

Белс, а защо утре? Колко пъти ще го гледаш? Отивам да слушам и избирам рингтонове, благодаря Stel t

не ми хареса, че го избиха на слаш отново, ама ще се направя, че не съм забелязала

Не знам дали те са го избили или след една определена рима ние все ще търсим под вола теле (и под Дийн Кас  Mr. Green)

# 145
олеле

нямам думи....

ще си събера мислите... и частите от разбитото сърце

много добре направена серия... имаше от всичко...

само да не убият Кас....

поздрав

# 146
Добро утро, момичета.
Виждам вече всички са гледали и всички сме доволни. За мен този епизод е най-силният от този сезон и дано не е последният. Имам някои неизяснени моменти като например сцената, където Дийн събираше листата - кога беше това и защо беше в обичайно си ловно облекло? Ще го гледам пак, може би съм изпуснала нишката.

Един тематичен поздрав от мен Grinning

# 147
Импалко, завиждам ти, на теб и на Сончето, че имате  такива 18+ сънища. Моите, в случай, че са с незаконен обект, са в категория 12+  - целувки, прегръдки и тъжна раздяла  Sad Под "Мат Коен отпред"  това ли имаш предвид? Само илюстрирам, не че нещо  Whistling
Toчно това - the Вената я помня много ясно Wink . И при нас имаше целувки: дълбоки горещи и леки пърхащи - цели пътечки. Но брадата не я усетих, може би защото нямам опит с брадат(и) мъж(е) Grinning . Прегръдки... ех, прегръдките Heart Eyes ...

И нещо смислено:

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 16:04 от Impala

# 148
  • гр. София
Здравейте и от мен  Hug
Много ми хареса епизодът. Две неща обаче ми направиха впечатление: 1. по принцип не е възможно ангел да убие или навреди по какъвто и да е начин на архангел 2. ако приемем, че е възможно, то тогава най-лесният начин Кас да победи Рафето е като привлече на своя страна някой от по-висчите чинове - Серафими, Престоли, Херувими и пр. Така няма да му се налага да събира души.
И понеже не помня дали е обсъждано - как са сключили сделката Кас и Краули - с целувка ли  Mr. Green

ПП: редактирам се: Импалка, благодаря за темичката   bouquet

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 13:38 от Зимна роза

# 149
И понеже не помня дали е обсъждано - как са сключили сделката Кас и Краули - с целувка ли  Mr. Green

Joy нали Лилит каза, че при по-висшите, целувката не е достатъчна, трябва нещо по-така.....

hahaha да живее слашът!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт