SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 895
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Господи, като гледам коментарите относно 6 сезон на Стич, Импала и Фейчето ми става ясно, че многоооо още имам да гледам и да разбирам за какво става дума и още съм далеч от истинското фенство... Браво, момичета, страшни сте. Целувки на всички Heart Eyes
И за да не е пак поредният ми спам и бла-бла -  един поздрав. Ама не е свръхестествен, нито братски хи-хи.

# 211
Ааа, Инче, не бой се, не че си далеч от истинското фенство, просто си в периода на влюбването и хормоните, трябва да мине още време преди да да спреш да се разсейваш толкова от мъжките прелести, че отделяш време за задълбочени анализи на фабулата Wink Laughing Hug
Целувките ти се връщат Heart Eyes

# 212
по тази логика аз също съм далеч от истинското фенство...

и май далеч ще си остана....

и нещо много сладко

както и нещо много смешно

# 213
Аз не разбрах как го дефинирате истинското фенство, ама нейсе Laughing

# 214
  • # супернатурална #
Белс май иска да каже, че колкото повече се зазяпваме по момчетата, толкова по-малко разбираме историята и съответно сме по- ...как се казва...слаби фенки? Но според мен нещата са комплексни. Сериалът нямаше да е това, което е с Джордж и Джаспър, например, но и никой от останалите  филми и сериали на Дж 2 не предизвиква такова идолопоклонничество. В случая се получи една наистина неустоима комбинация, която ни държи на нокти и олигавени вече 6 сезона.

Хе-хе  Heart Eyes

От мен лека  Hug Аз се запътвам към леглото.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 23:34 от Г. Краули

# 215
Белс май иска да каже, че колкото повече се зазяпваме по момчетата, толкова по-малко разбираме историята и съответно сме по- ...как се казва...слаби фенки? Но според мен нещата са комплексни.

Е, аз не виждам такава зависимост Grinning
И според мен са комплексни, защото аз колкото харесвам Джаред, толкова харесвам и Сам, в смисъл характера му, самият персонаж, което ме кара да се зазяпвам в детайлите, защото ми е интересен  Grinning

# 216
За мен изводът е ясен: не забравям, че става дума за сериал, а не за филм, който много по-лесно решавам дали ‘става’ или не. Но сред 120 епизода е нормално да има страхотни, добри, горе-долу ставащи и такива, които дори не помня. И ако не във всеки епизод мога да вложа мисъл и чувства, то от всички мога да почувствам влага. Важното е финалът да е разтърсващ и да искам още.
Старая се да внимавам и във фабулата, но броненосеца го видях на снимка-кадър, някъде на 29-тото педантично разглеждане на подробностите - всъщност първо видях черните боксерки, но не знам как попаднах точно на тази част Whistling .

# 217
аз всъщност повече се шегувах Simple Smile
иначе съм съгласна, че сериалът е идеалното събирателно на множество плюсове

просто понякога съм прекалено изморена, за да мога да вържа смислена мисъл и да пусна снимка е по-лесно, а и никой не се оплаква от хубави снимки.... тоест от снимки на хубави мъже

спомням си, че в темата за Здрач имаше вълнения, когато Кристен започна да се появява с разни блузки и панталонки на Роб като сигнал "Да, ние сме заедно." нали влюбените обичат да си носят един на друг дрехите

та в този ред на мисли

# 218
Ех, Фейче, все да ми подрежеш крилцата 'начи. То аз като една кокошка надали ще литна, но все пак Grinning
А иначе предполагам, че е нещо като истинска любов, в смисъл обичаш го когато се променя, когато вече не е същото, но ти не го забравяш. Например нещо като моята любов към Дейвид Ковърдейл - толкова години ми омекват капачките, когато видя това лице и чуя този глас, нищо че човекът има повече бръчки от чаршафа ми сутрин (а аз доста се въртя). Хайде, стига толкова с разсъжденията ми рано сутрин Grinning

# 219
Добро утро, прекрасни момичета,
кафенце ... (аз имам нужда от едно 2 х двойно) и по една курабийка  Mr. Green

Сега отивам да ви прочета, че сте подхванали една интересна тема ...
Лелееее Тренерката на последната снимка, прилича на изгоряла на очила  Joy Joy Joy. А явно J2 пазаруват едни и същи дрехи (пък знаели някой, може и да си ги "менкат").

# 220
Ех, Фейче, все да ми подрежеш крилцата 'начи. То аз като една кокошка надали ще литна, но все пак Grinning
А иначе предполагам, че е нещо като истинска любов, в смисъл обичаш го когато се променя, когато вече не е същото, но ти не го забравяш. Например нещо като моята любов към Дейвид Ковърдейл - толкова години ми омекват капачките, когато видя това лице и чуя този глас, нищо че човекът има повече бръчки от чаршафа ми сутрин (а аз доста се въртя). Хайде, стига толкова с разсъжденията ми рано сутрин Grinning

Ситенце, слънчице, изобщо не те разбрах как съм ти подрязала крилата Embarassed Обясни като блондинка на блондика, моля те Laughing Hug

# 221
Добрутро и от мен!
Бичи, мерсаж за така поднесената закуска!  Hug Аз ще се насоча към кроасанчето на първата снимка, мляс, мляс  Laughing

А явно J2 пазаруват едни и същи дрехи (пък знаели някой, може и да си ги "менкат").
Крадат от гардероба на сериала, гадовете  Mr. Green. Това Данийл ли е!  Shocked Оджасна е на тази снимка.

Сега да си кажа по темата на темата Grinning Expect the unexpected. За финала очаквам Краули да се опита да си спаси кожата по някакъв начин, сега след като разбра, че Кастиел не му играе по свирката, и да сключи съюз с Рафаел. Не мисля, че ще утрепат Кас, но предполагам, че единия билавед керъктър дето ще го умиргат ще е Краули (отново). За мен си  е билавед  Laughing. Няма начин Дийн да не направи и невъзможното да помогне на Кас, ще се поцупи малко, но после като му мине, ще осъзнае, че не може да обърне гръб на почти-брат-си. И понеже целия сезон минава под надслова колко важни са душите хорски, мисля, че накрая Дийн и Сам ще трябва да помагат на Кас именно с душите си (не съм измислила още как) и това ще е причината да падне стената на Сам. Очаквам големи терзания от страна на Дийн по повода.
За сега толкова  bowuu.

Давайте вашите предположения!

# 222
Злате, и аз като тебе мисля, че тоя билавед, дето ще килнат, ще е Краули, мисля, че за почти всички е билавед Laughing А този другия билавед, дето ще претърпи някаква трансформация, сигурно ще е Кас, може да се сдобием с паднал ангел или пък с новия шеф на ада Mr. Green Така или иначе ако килнат Краули, адът ще остане безпризорен Laughing Това последното не го вярвам наистина, но все пак ми е интересно, кой ли ще оглави ада след Краули.
Коалиция между Краули и Рафаел не виждам аз, за какво му е на Краули да се коалира, като Рафаел иска да пусне Луцифер от клетката?

# 223
Коалиция между Краули и Рафаел не виждам аз, за какво му е на Краули да се коалира, като Рафаел иска да пусне Луцифер от клетката?
Мдааа, това не съм го помислила добре.  Rolling Eyes

Нещо много предвидимо ми се вижда да го трансформират Кас. Та не съм много сигурна за този вариант. Ще е супер неочаквано обаче да поангелят някой от братята, а?  #Crazy

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 11:27 от Злата с метлата

# 224
E, не - чак и синята тениска отдолу да е една и съща newsm78 ... Нещо не ми се връзва.

Общи условия

Активация на акаунт