SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 868
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро  Hug

Люска усетих аз че избързах  Hug Hug Hug Вълшебен ден ти пожелавам! А и какво слънце е вън!   Nature Sun With Face

Това ме разби!!!

# 376
ЛЮСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ЗНАЕШ КОЛКО МНОГО ТЕ ОБИЧАМ И КОЛКО ТИ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ

БЪДИ ВСЕ ТАКА СЛЪНЧЕВА, СВЕЖАРКА И СВРЪХЕСТЕСТВЕНО СТРАХОТНА

# 377
и още от Бирмингам

и нещо смешно

щях да забравя... съвсем несъзнателно наистина

и още нещо за Люска.... все пак е юбилярка  (сърце не ми дава да намаля тази снимка

# 378
  • гр. София
Привет  Hug

Уж трябваше да вляза замалко по една единствена причина, но се оказва, че причините ще са 3.
Такааа....

Първо, Люси, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и вдъхновена!

Второ, да сте виждали такава снимка с американка? Няма и да видите  Mr. Green

Европейките са си европейки!!

И трето: кратка новина от мястото на събитието - чистенето в дома на Чък върви с пълна сила. Събралата се групичка от пет помощнички върши работа като за 55! Чък е много доволен и, разбира се, благодарен. Хапва кисело мляко с пшеничен зародиш и овесени трици и съблюдава работния процес. След приключване на почистването ще има подаръци  Wink
Ноооооо  Whistling за подаръците утре  Sunglasses

# 379
Лили Честит Рожден Ден!  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes Hug

Сама не си вярвам, ама нещо на тез снимки ми се струва, че Лиса ми е съвсем леко симпатична.
И хайде честита годишнина на семейство Екълс.

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 15:38 от Lind

# 380
щях да забравя... съвсем несъзнателно наистина

Ти ли ще забравиш несъзнателно хе-хе-хе Laughing

# 381
Честит рожден ден, Люси!   bouquet Сипала съм си питиенце вече, слагам банския и тръгвам в галоп по пътечката... ех, моренце! *хлип*

Ей го на, виж как се е изтупал и те чака: Grinning

Снимките от Asylum са страхотни, мерси на всички които доставят красоти в темата... аз целия уикенд кисна в градинката с Надя , та нямам време да се ровичкам и най-готовански чакам вие да ме зарадвате. Иначе днес на тръгване от градинката се разминах с един младеж на колело, който беше нещо точно по средата между малко Сами и пораснало Сами... щеше да ми се отвърти главата на 180 градуса докато се обръщах да го видя по-добре.  ooooh!

А, да... и таковата, честита годишнина на Дженсън и Данийл. В тяхна чест ще си пусна Ten Inch Hero, и ще се опитам да не ревнувам прекалено много....

# 382
Събралата се групичка от пет помощнички върши работа като за 55! Чък е много доволен и, разбира се, благодарен. Хапва кисело мляко с пшеничен зародиш и овесени трици и съблюдава работния процес. След приключване на почистването ще има подаръци  Wink

и аз съм там нали? чистя, чистяяяяя...
Розе, поздрав с една моя любима детска песничка

# 383
Предполагам, че е пускано и се извинявам, ако е така, но ми попадна A Character Analysis на Дийн и затова реших да го споделя с вас.

Това

# 384
  • # супернатурална #
На мен поне не ми е известно  Hug

Ако се чудите откъде Краули е взаимствал идеята за реновирането на ада, ето:  Mr. Green

http://www.twitvid.com/Y5VB8

Много комфортно днес в темата  Heart Eyes

# 385
Второ, да сте виждали такава снимка с американка? Няма и да видите  Mr. Green
Европейките са си европейки!!
Aма... *подсрък* ... аз съм американка... *шмрък* Cry ...

[..] След приключване на почистването ще има подаръци  Wink
И аз съм ти приготвила нещо Grinning .

# 386
  • # супернатурална #

Отдавна не сме имали толкова привлекателно място за "шмуг"  Whistling

# 387
В темата е повече от уютно и някак горещо, горещо  Grinning Благодаря ви за чудесните пожелания и "подаръци"  Hug    Всичко съм скътала и ще му се радвам в студените нощи  Joy  Най-хубавият подарък е потвърждението за 7 СПН сезон. А и вече никога няма да забравя годишнина на Екълсови  Grinning  Да са живи и здрави!

За шмуг мястото съм съгласна. Защо са така навлечени, не че нещо  Grinning  Якетата им са много секси, но все пак?

# 388
  • # супернатурална #
М-да, и хастара не е лош  Rolling Eyes

# 389
и понеже казвате, че било много топло в темата...

Люска така и така днес много пъти те поздравявам, ето още нещо

това последното няма да го коментирам, че ще стане.....

Общи условия

Активация на акаунт