SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 855
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Галче,
Ще вирна нос, ще нацупя прелестни устни и ще отмина бавно и достойно... и нацупено Crossing Arms .

Лили, Hug Hug Hug
Цъккк!

# 481
Изи, клипчето е божествено!  Heart Eyes Мерси за линка!

Линд, честит изпит! Успех и с останалите! Стават грешки с имената, не се стряскай, имам един приятел Мишо дето се пише muiiio на латиница, и всички го питат какъв е тоя Муйо  Laughing

Вазелина и горелката ме пратиха в духовата музика тотално;  Joy аз само веднъж опитах да гледам дублиран СПН по ТВ7 и издържах само 5 минути, то си е живо мъчение.
Импалка, нямаш ли кожен интериор бе душа? То вазелина може да се ползва за поддържане, омекотяване... ох, добре, млъквам... ooooh!

Duchess, да ти е жива и здрава принцесата! Ех, след няколко месеца и мойта става на 6, кога пораснаха тия деца...

# 482
  • # супернатурална #
Импалко, е що ми се цупиш, пък макар и прелестно сега  Tired
Чакай да си поиграя на "натопи другарче"

пожелавам да се радваш само на меки ласки

Rolling Eyes  Laughing

Охх, неее  hahaha hahaha hahaha Муйо!  Joy

# 483
 Joy   на нежни , де

# 484
Дукесо, честита ти рожденичка, да ти е жива и здрава  bouquet

Офф:Стиче От Еврика-Шерифа,Старк или Зейн?   Grinning
Зейн Grinning И шерифа много си го обичам, но Старк никога не съм го харесвала, антипатичен ми е. Зейн и Джо са големи сладури Heart Eyes

Отивам да гледам клипчето, дето е пуснала Богинята.

# 485
Знаех си  smile3521

И да не е само спам  Simple Smile

# 486

Ани да ти е живо и здраво хубавото момиче!

Мамче- Дес честит ти нов ник! Simple Smile  Hug

Хахахахах Муйо ох с глас се смях  Joy Joy Joy
А мойто двуезично Mupka обърква много да  Laughing Ама и в Aquariel има хватка, че не е от акварелните бои а е архангел Акуариел Simple Smile Абе все са едни сложни, викайте ми както искате, ако ще и Мишовица, г-жа Колинс, Кастиелка, Миша /Краули блаженно ми стана на душата, колко вярно си ни приличат именцата с Мишата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes/, каквото ви иде от вътре.

А може  Дийн  първо да гори с горелката, после да маже с вазелинче или в обратен ред Mr. Green Но ви казвам дублажа е велик. А Сам звучи като бивш таксиметраджия-гей  hahaha

# 487
Благодаря г-жо Колинс   Grinning Hug

А Сам звучи като бивш таксиметраджия-гей  hahaha

smile3532 Кога го дават,това трябва да се чуе  hahaha

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 21:44 от Dess~

# 488
Айдеее и Мамето се преименува. Защо така бе, Маме?
Ани, да ти е жива и здрава, много радост да ви носи Heart Eyes

Мирка, само на таксиметров го докарва Joy Повярвай, не е истина какви идиотии има, не е човешко. Обичам в началото като почне и като кажат: с участието на Дж. ЕЙкълс и Дж. ПадалеЦки  hahaha Сега не знам как е...

Маме в 2,20 през нощта ще го повтарят, ако държиш да чуеш Laughing

# 489
викайте ми както искате, ако ще и Мишовица
Мишовица е много яко Joy Hug

Маме, честит ти нов ник Hug

# 490
  • В средата на времето
Само аз съм чела Мирка, като Мирка май Laughing Това Мупка пък мен ме замисли за части от секундата Grinning

А аз днес по повод вазелина и горелката даже отделих няколко минути, за да мисля аджеба защо му е на Дийн вазелин при срещата с демонката.  Crazy Горелка - все ще намери приложение, ма вазелин Laughing...щото той нали ще я треше уж, няма да практикуват някакви екстремни преживявания  Laughing

Duchess , честит рожден ден на твоята дъщеричка!  bouquet Да расте умна, красива, весела и много щастлива! Grinning

Dess~ , ти що така си с нов ник? Simple Smile

# 491
Инче, Изи претрепаха ме в сериала,не вървя вече Laughing
А благодаря  Hug ,ще се ослушам  Laughing

Стиче Hug

# 492
горелка и вазелин Simple Smile))

ох умрях от смях

даже ходих да го преглеждам пак първи епизод от сезон 4 но в субтитрите на Папи не е преведено това... ама на английски май нещо такова казва..

Инче, ето този съм пратила сега под прозореца. Тичай бързо преди да го е видял онзи с розите... че ще стане бой....

а иначе идвам да кажа само няколко думи

шапката, шапката

чашата, чашата

муцката

столът

микрофонът първи път

микрофонът втори път

микрофонът, микрофонът трети път... и продадено (ей най-накрая в правилното положение)

# 493
Абе с дублажа всички звучат все едно дублиращия рецитира телефонния указател с патос, според мен дори до ниво бивш таксиджия гей не могат да го докарат... дори заради такива златни лафове не мога да си го причиня, предпочитам да слушам Деян Неделчев, по-малко болезнено е.  Laughing

Точния цитат се оказа: "...with vaseline and a fire hose...", вазелин и пожарникарски маркуч, а не горелка. Така има малко повече смисъл  Joy

Белс, тоя микрофон ма уби за пореден път... нарочно го прави гадината, убедена съм...

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 22:24 от emichka84

# 494
Импалка, нямаш ли кожен интериор бе душа? То вазелина може да се ползва за поддържане, омекотяване... ох, добре, млъквам... ooooh!
Имам, ама ако объркаме дозата, може да се претрепват на завоите и дори да се изхлузват по светофарите.

PS. ИДЗвинете, гася и лягам с кокошките, 'щото има опасност да изпляскам някоя още по-голяма простотия. Лека нощ, мили мои Hug Hug Hug !

PPS. A, да! Bella,   bouquet за последната снимка.

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 14:29 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт