SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 928
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Ще е супер неочаквано обаче да поангелят някой от братята, а?  #Crazy

Извинявам се, че се включвам от никъде за никъде, ама не става - ангелите нямат души. Даже често съм "чувала", че това е една от причините да не ни обичат нас хорицата много-много.

П.С. - Чета ви аз, чета и снимки гледам и ви се възхищавам Simple Smile

# 226
E, не - чак и синята тениска отдолу да е една и съща newsm78 ... Нещо не ми се връзва.
Импалка, според мен на Джаред е черна тениската и с по-дълбоко деколте.

Ще е супер неочаквано обаче да поангелят някой от братята, а?  #Crazy
Извинявам се, че се включвам от никъде за никъде, ама не става - ангелите нямат души. Даже често съм "чувала", че това е една от причините да не ни обичат нас хорицата много-много.
А, ми що да не, той Самито има опит без душа. Тя неговата е толкова зле милата, че като нищо ще решат да го оперират от нея и да го поангелят, щото нямат друг избор, Робокоп няма да го искат обратно Laughing

Lala., добре дошла Grinning

# 227
Това и аз не мисля, че е реално, ма го подхвърлих ей тъй за спорта. Шъ го направят почетен ангел  hahaha.
Ето Стичето е намерила разрешение на проблема.  Laughing

# 228
Цитат
Ситенце, слънчице, изобщо не те разбрах как съм ти подрязала крилата Обясни като блондинка на блондика, моля те
Обяснявам. Хваля те като фенка, ти се дърпаш Joy

Преглеждам аз стари теми и видях едни снимки, слагам ви ги да не ги забравяте Grinning Така и така за ангели говори Златето Laughing

# 229
След дълго взиране в деколтето на Джаред, но с нАучно-изследователска цел (жега!, някой да ми подухне), установих: тениската си е синя, но деколтето е наистина с по-заострена форма. Продължавам да се съмнявам. Главата на Дженсън прилича на тази от снимката от флорентинската енотека, дори цветът на стените и изобщо обстановката ми се струват същите. Хм. Просто не вярвам, макар че имаше отдавна едни снимки с еднакви ризи (или една и съща Shocked ), едната пак на Дженсън, но не помня кой беше другия.

Здрасти, Lala. Grinning .

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:31 от Impala

# 230
Цитат
Ситенце, слънчице, изобщо не те разбрах как съм ти подрязала крилата Обясни като блондинка на блондика, моля те
Обяснявам. Хваля те като фенка, ти се дърпаш Joy

Blush Laughing Ами така кажи, бря - машалла, ашколсун - аз ще се сетя Joy Истината е, че сериалът много го обичам заради това, което намирам в него (отвъд факта, че отслабвам докато го гледам, щото точа лиги Joy ), а пък Сам е един от най-любимите ми литературни герои евър, та затова се заглеждам в детайли Laughing

Почти съм готова да се хвана на бас, че тази снимка на Дженсън е плод на мечтите на някой слаш фен Laughing

# 231
макар че имаше отдавна едни снимки с еднакви ризи (или една и съща Shocked ), едната пак на Дженсън, но не помня кой беше другия.
Стийв Карлсън

Почти съм готова да се хвана на бас, че тази снимка на Дженсън е плод на мечтите на някой слаш фен Laughing
За коя снимка става въпрос да ми обясниш, че не разбрах, нищо че съм брюнетка  Mr. Green

# 232
Онази от предишната страница, на която г-жа Екълс е като негативен енот, т.е. цък.

Фейче,
ако случайно съм те изпреварила, искаш ли да ти се извиня многопикселно Laughing ?

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:34 от Impala

# 233
Онази от предишната страница, на която г-жа Екълс е като енот, т.е. цък.

Фейче,
ако случайно съм те изпреварила, искаш ли да ти се извиня многопикселно Laughing ?

Не само, че искам, но и настоятелно очаквам да поднесеш извиненията си по подобаващ начин Crossing Arms Joy

# 234
Не е манипка тази снимка, Дженсън си е.

# 235
Дженсън си е Дженсън, ама дали блузата си е блузата Laughing

# 236
Дженсън си е Дженсън, ама дали блузата си е блузата Laughing
И блузата си е блузата  Grinning

# 237
Само не мога да разбера какви са тези бели линии под очите на тази жена. На маскен бал ли са били Joy

# 238
Ауу Дийн как гълта гушки на това гифче!

Ако не се бях подновила току що с мачоците, щях да си го сложа него.

Е такова гушогълтане очаквам в големи количества в последните 2 епизода.

# 239
Фейче Hug ,
Цък! - в знак на извинение за непростимата проява на неуважение тип ‘изпреварване при непрекъсната линия’ и ‘отговарям без да ме питат’ към Вашата благородна особа. Използвайте както обикновено и по предназначение, консумирайте (се) с удоволствие и без мярка.

Ух, тоз многострадален Диййн... Колко утешаване съм му събрала - свят ще му се завие.

Общи условия

Активация на акаунт