SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 24 917
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
А ей така го виждам Стичето като се пукне стената на Сам
  Grinning

# 241
  • гр. София
А ей така го виждам Стичето като се пукне стената на Сам
 Grinning

Ама, Злате!  Shocked
Как не те беше грях да покажеш това!
Стиченцеее,  spoko

ПП: няма да се случи нищо със стената на Сам пък Crossing Arms

# 242
ПП: няма да се случи нищо със стената на Сам пък Crossing Arms
Ще се, ще се, пък!  Twisted Evil Муаха-ха-ха! evil laugh

# 243
Сакън, Злате, к'ви са тез треперещи устнички, сълзи и сополи Laughing Аз от сума време с нетърпение чакам да рухне таз' стена, че да гледам страдающия Сам как ще се пребори мъжката Laughing Ще ми е мъчно и ще страдам с него сигурно, ама ще съм кораво копеле, ще стискам зъби и ще му държа... ръката Laughing

Розе, аз мисля, че силата на човешката душа е огромна и всичко може да преодолее, така че хич не страдам за стената, bring it on Laughing

# 244
кораво... стискане... държане... Смилете се Praynig над тези, които по-бързо четат отколкото мислят hahaha .

O, стената ще падне, то си беше ясно - кога нещо лошо се е разминавало ooooh! .

# 245
кораво... стискане... държане... Смилете се Praynig над тези, които по-бързо четат отколкото мислят hahaha .
Ох да, аз съм точно от вторите Grinning

# 246
Аморе,
Кои втори? Това са две характеристики на едни и същи субекти Joy Joy Joy .

Ох... Дай ми две минути, за да те ошашавя съвсем.

# 247
Аморе,
Кои втори? Това са две характеристики на едни и същи субекти Joy Joy Joy .

Ох... Дай ми две минути, за да те ошашавя съвсем.
Офф, объркано ми е, но чакам да минат 2 минути hahaha

# 248
Обичаш ли потни шийни вдлъбнатинки Whistling ?

# 249
Да, но не казвай на никой. ИзпОтих се и аз Blush

# 250
Няма Laughing . А още по-потни стегнати деколтета (мъжки имам предвид)? Да те избива желание да впиеш устни и зъби, леко, в сухожилията, оформящи горепосочената вдлъбнатика и/или в горната част на гърдите?
Няма да те тормозя повече - мисля, че те подгрях достатъчно. Цък!

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 13:51 от Impala

# 251
Импалке, в момента приличам на онези кученца, които имаше в някои коли преди години и правеха нещо подобно bowuu само че с по-бързо темпо.

Вижте, рускините ще са много доволни догодина.
We are pleased to announce that in 2012 in Moscow, Russia will be a supernatural convention Crossroad Con 2012. The Convention will be held May 19-20, 2012. Dates may change, but all the actors have assured us that necessarily come to us at a time when we want, because they really want to come to Moscow.
http://spn-russia-con.livejournal.com/716.html#cutid1

# 252
Сакън, Злате, к'ви са тез треперещи устнички, сълзи и сополи Laughing Аз от сума време с нетърпение чакам да рухне таз' стена, че да гледам страдающия Сам как ще се пребори мъжката Laughing Ще ми е мъчно и ще страдам с него сигурно, ама ще съм кораво копеле, ще стискам зъби и ще му държа... ръката Laughing
Къде било коравото копеле!  Laughing Извинявай, че такваз ревяща си те представих.

Завид, завид на рускините.

Я скивайте най-правилно кривите крака!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 253
  • гр. София

Вижте, рускините ще са много доволни догодина.
We are pleased to announce that in 2012 in Moscow, Russia will be a supernatural convention Crossroad Con 2012. The Convention will be held May 19-20, 2012. Dates may change, but all the actors have assured us that necessarily come to us at a time when we want, because they really want to come to Moscow.
http://spn-russia-con.livejournal.com/716.html#cutid1[/b]

Ей го на!  newsm77
Направо на прага ни идват, ама не влизат!
Девчонките ще са повече от доволни...

# 254
Чудя се да се надявам ли да се организира нещо и в България или да си остана реалист?

'Supernatural' e с две номинации за неизвестните на мен 'Leo Awards':
For Best Visual Effects in a Dramatic Series: Ivan Hayden, Grant Lindsay - 'Hammer of the Gods'
For Best Guest Performance by a Male in a Dramatic Series: Matt Frewer - 'Two Minutes To Midnight'

Спойлери за 6.21 (източник):
Question: What can you tell us about Lisa and Ben’s reappearance on Supernatural in the May 20 finale? —Bonnie
Ausiello: Their return will “test Dean’s resolve,” reveals exec producer Ben Edlund. “It’s going to [force] him to choose what kind of hero he’s going to be. As we always knew, one day or another, he was going to have to make some choices like that.”

Slideshow 'The Demons of Supernatural' Grinning

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 17:37 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт