SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 23 952
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Така и не схванах значението на змията този сезон.
Ако им лисват фотографи аз веднага се предлагам Flutter ... за работата: невероятни снимки ще спретнем и ще спестим от бюджета за дрехи и грим.

# 631
Ако им лисват фотографи аз веднага се предлагам Flutter ... за работата: невероятни снимки ще спретнем и ще спестим от бюджета за дрехи и грим.

Можели да ти бъда 1ви помощник ...  Praynig Praynig Praynig А? А ? Може ли  smile3539 ??? Обещавам да слушам много и да изпълнявам ВСИЧКО с цел задоволяване нуждите на моделите  Rolling Eyes

# 632

Можели да ти бъда 1ви помощник ...  Praynig Praynig Praynig А? А ? Може ли  smile3539 ??? Обещавам да слушам много и да изпълнявам ВСИЧКО с цел задоволяване нуждите на моделите  Rolling Eyes
А аз може ли да бъда втори помощник? Не съм сложна откъм заплащане - стига ми храна и квартира - достатъчно ми е и едно легло в караванката на Дженсън и ще съм предоволна от работата си Mr. Green

Лека нощ от мен с едно промо с Кас, което не бях гледала: http://www.youtube.com/watch?v=FG-UomqaSoA&feature=player_embedded
(От миналата година във връзка с промото на 5 сезон, когато е започвало излъчването му на Острова)

Ето и не-толкова-дълго-очакваните HD-та, които окончателно ми взеха акъла! (цъкабъл)

Оххх, Дийййн!  Heart Eyes Heart Eyes smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

P.S. Импалка, оправено, вече трябва да се виждат.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 02:00 от Dana_Scully

# 633
Aмиии, може да сте ми помощнички, добре.

Ooo, даааа... така дааа... И още как се виждат. Благодаря, Dana - ще си легна с усмивка.
Диййн е наистина прекрасен тук. Много ми харесва светлината, която очертава лицето му. За устните изобщо не ми се говори - завиждам. Самито също е невероятно красиво, имам желание - по-силно от обикновено Crazy -, да го захапя.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 02:10 от Impala

# 634
Добро утро!

Дейна, снимките са разкош! Особено  The Дийн - е нЕма таквази убавиня  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ново клипче от предстоящия епизод

Видеото е от тук - http://whosnews.usaweekend.com/2011/05/exclusive-sebastian-roche … al-season-finale/
Има и интервю със Себастиан Роше.

# 635
  • В средата на времето
Дейна, снощи като видях Дийн на промо снимките на 7-ми сезон и изведнъж взе да не ми достига въздух Laughing Направо бях  smile3544 smile3544 smile3544 Е не мож да е толкова хубав, просто не може Crazy Heart Eyes
Та балгодаря, че ги постна тук де Grinning Hug

# 636
  • # супернатурална #
Добро утро и честит петък!
Гледам, сформирате екип за фотосесии. Може ли скромно да се предложа за ролята на змията.  Flutter С увиването около тялото Самово ще се справя, и да съскам мога. А ако питате супружието и на характер го докарвам  Mr. Green
Злато, благодаря за промото. Но този път ще стисна яко зъби и ще се опитам да не гледам. Оо, кого заблуждавам, отивам да си го пускам  Laughing
Импалко, палавнице, одобрявам тактиката! Да се сгушиш в топлата шия, да я подмокриш, шията де, с някоя и друга сълзица, да прохлипаш прочувствено на рамото (ах, какво рамо) а утешителят утешително да целува де що свари  Grinning

# 637
Добро утро,
Дейна  kiss  Hug , това се казва добро начало на деня   bouquet. С тези снимки ще ми държи влага и добро настроение цяяяял ден, та чак до вечерта.
Злате, мерсиииии за промото. Макар да го изгледах, нямам възможност да го слушам, така, че по добре за мен. Сега ми е любопитно какаво толкова си говорят, но ще издържа геройски до довечера или утре.
Пожелавам ви ден изпълнен с много усмивки и любов  Hug  bouquet

# 638
  • гр. София
С мъничко закъснение, но пък от цялото ми сърце - Мирка, бързо да се оправя кукличката  Hug

Белс, Бон воаяж! Или по-добре behagelig reise   Да не си забравиш българо-норвежския разговорник, няма да намери иначе лесно магистралата Сторовайен  Laughing

Това направо ме срутииии  rotfImao rotfImao rotfImao
Белс веднага я разконспирираха къде заминава!  Mr. Green

Бичито, снощи по никое време (при мен обикновено нощем идва мисловният поток) се сетих за теб и екзотичния ти плаж в паралелната ти вселена и реших непременно да те поздравя с ето тази песен http://www.youtube.com/watch?v=KM5BAOqsatU
Не обръщай внимание на финала, Чък те уверява, че при теб това няма да се случи  Wink

# 639
Добро утро, девойки. Пристъпвате ли от краче на краче? Аз нямам търпение направо Grinning Както казах, че нищо няма да гледам, така изгледах всичко и съм готова за довечера. Никаква воля нямам 'начи...
Хубав ден на всички Heart Eyes

Редовно преглеждам стари теми и попаднах на мараканското минало на Стичето и от снощи ме мъчи въпросът коя е тази прословута снимка, която те е вкарала, Стиче, в райската градина? Laughing

# 640
Чета сега някаква мацка си прави PRE-FINALE RECAP - кой бил жив, кой умрял, к'во-що щяло да става....и попадам на следното изречение:
Sam and Dean are gonna come together (right now, over me).
 Joy Joy Joy Joy

# 641
Добър дееен Hug !

Импалко, палавнице, одобрявам тактиката! Да се сгушиш в топлата шия, да я подмокриш, шията де, ...  
"със сълзи де"? Whistling

Готова съм за финала. И следващата тема е готова като текст - ще я пусна днес, ако изпишем тази или утре сутрин, дори и да не сме, защото заминаваме. Трябват ми заглавие и картинки newsm78 .

The CW - 'TV to Talk about' - Preview Summer & Fall 2011:

Не 'ни' дават много, сигурно защото сме най-хубавите и ще засенчим останалите.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 11:38 от Impala

# 642
Чета сега някаква мацка си прави PRE-FINALE RECAP - кой бил жив, кой умрял, к'во-що щяло да става....и попадам на следното изречение:
 Joy Joy Joy Joy
Хахахахаха Joy нещо се е размечтала дамата Joy

# 643
  • # супернатурална #
 Joy Joy Joy Joy
Хахахахаха Joy нещо се е размечтала дамата Joy

Е, та той света се крепи на мечтите.  Laughing

А това  right now, over me ме подсети за едно гифче, с една яка ударна вълна...Импалко, от твоя ресор е  Rolling Eyes Дай да му се порадваме  Laughing

# 644
Галче,
Не мога да го намеря сред близо 3000 гифчета. Диййн свърши два пъти, Кас веднъж, а Самито се скатава. Продължавам да му помагам Tired .

Общи условия

Активация на акаунт