SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 23 955
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Явно става - намерих Party

Залитам - вие сте виновни Crossing Arms . И после се чудя защо ще съм по гръб покрив в едната от тазнощните серия ooooh! .

smile3532  Аааа, верно лииииии? Как не съм го виждала това досега, безценно е!

Дами, нещо много сте се разгорещили още от обяд, така ли ще я караме цял ден?  Laughing  Злате, тоя гиф е криминален, заклевам се...  да предложа и аз малко саундтрак: http://www.youtube.com/watch?v=VsbBaLkgSj4

# 661
Ах, Краули в новото промо направо ме разби! Гледам го през телефона, обаче пак си личи, че ни чака голямо напрежение.  
За промоснимките на с7 мога само да стоя и да съзерцавам... Heart Eyes

И в духа на една реклама да попитам: "Готови ли сте за довечереа?"

# 662
smile3532  Аааа, верно лииииии?
'Що питаш?! Все едно не знаеш какво е да те помете/отнесе/изстреля в орбита Самито.
 Hug Hug Hug

# 663
  • # супернатурална #
Еми, за мен същото, но в този вариант

Харесва ми преминаването от лирика в екшън и обратно.  Mr. Green

Импалко, и в окото, и в окото  Shocked
Дейна, по-готова няма на къде, детето ще е командировано, мъжът блаженно заспал, надявам се, а аз-отдадена на кафеправене  Joy

# 664
Залитам - вие сте виновни Crossing Arms .
Не бой се, от ударната вълна е. Ще ти пищят и ушите, и лек тремор ще имаш, отминава без сериозни последствия. Виж аз толкова лесно не се оттървах. Ама така е, като се бутам да помагам и застанах точно на пътя и  Tired
Какво? В окото ли?
Ох не, цвиляяяяяяяяя Joy Joy Joy

На този гиф му е запазено ето това парче. Няма начин да я чуя и да не се сетя за Дийн Grinning

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 13:01 от Apocalyptic city

# 665
Забавлявайте се вие до довечера,  когато може и да ни е тъжно за страдающ Дийн и бездушевно Сами...

Аз отивам да си доработя, че останаха само някакви си четири часа работно време. 

# 666
  • гр. София
Розичке, ти сериозно си решила да ме омаломощиш - първо Киану  Heart Eyes, сега и Джерард, пък и в комбинация с гифчето на Дженсън  smile3544

Ся оплакваш ли се, че не мога да разбера?  newsm78
 Mr. Green

# 667
Розичке, ти сериозно си решила да ме омаломощиш - първо Киану  Heart Eyes, сега и Джерард, пък и в комбинация с гифчето на Дженсън  smile3544

Mr. Green
Ич даже  Laughing

# 668
  • гр. София

Mr. Green
Ич даже  Laughing

Ох, като взе, че ми олекна!  Laughing

Импалка, специален поздрав за теб:
http://www.youtube.com/watch?v=S5fn1DfqPfA

(тананика си)

I'll tell you what I've done
I'll tell you what I'll do
Been driving all night
Just to get close to you
Baby babe, I'm moving so fast
You'd better come on

The moon is alright
The freeway's heading south
My heart is going boom
There's a strange taste in my mouth
Baby babe, I'm moving real fast
So try to hold on
Try to hold on

Sleeping in my car, I will undress you
Sleeping in my car, I will caress you
Staying in the backseat of my car making up
.
.
The night is so pretty and so young
.
.

# 669
  • В средата на времето
Аз не разбирам season finale ли очакваме или друго finale Grinning
Интересно е в каква посока напрежението избива  Grinning

# 670
  • # супернатурална #

Щипе ти на окото?  Rolling Eyes
Извинете, ставам да похапна и да се разходя, че работата отива мнооого на зле  Joy

# 671
Дами, простете, че нахлувам, ама сигурни ли сте, абсолютно сигурни ли сте, че това са промо снимки от седми сезон? Thinking Не за друго, обаче прическата на Сам е толкова идентична от промо снимките на шести, че и идеята със змията, че и лошо гледащият Сам - мда, не ми се връзва въобще Naughty

Аз тука не разбрах кой кого почна и кого довърши, ама важното е секс да има Joy

# 672
Ееех, пролет е, слънцето грее, хормоните бушуват...

Аз тука не разбрах кой кого почна и кого довърши, ама важното е секс да има Joy
Именно! Peace  Joy

# 673
Но мойте устни не са толкова хубави и съм жена или женска кола Crazy . Тя пък има пръчка  Whistling ... Ама аз съм навита Mr. Green , тя решава!

Импалка, те женските устни са по-хубави по дифолт бе Laughing Wink

Фейче, хуната вече е добре, нали? Изпращам още една невинна гушка Hug за всеки случай.
Добре е, благодаря ти, че попита  Hug , в чудесна форма и готова за нови подвизи, въпреки опитите да я подлудят Close

# 674
Лелееееее от последните две страници нямаше нужда от нищо написано, а само от емотиконката на Златето (не мога да я намеря). Хормоните и напрежението от предстоящата вечер се усещат чак тук.

Розичка   love001  благодаря за поздрава. Макар само да гледах (довечера ще слушам), ми нещо такова е моята паралелна вселена, плажа .... красотата ... дори и батето не бих отказала ... е края няма да е този, но ... по вероятно да е гифчето на Сам и окото Mr. Green ...

Общи условия

Активация на акаунт