SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 23 951
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Цялата новина (източник):
 Now, in season seven, the Winchesters will find themselves in an increasingly sinister, changing landscape, up against a new foe unlike anything they've ever fought.They'll find their old tricks, weapons and hiding places all rendered useless. All they'll have is each other.

Опааа, това ми навява едни лоши мисли относно ролята на Кас в следващия сезон. Надявам се да греша...

# 601
Фейче, Hug
Благодаря, ще се възползвам някой път, когато геройте са уморени, а аз имам нужда от пуфване Flutter .

The Best Quotes from ‘Supernatural’ Season 6

Ако прецените, гласувайте тук Crazy .

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 19:56 от Impala

# 602
СтраОтна новина г-жо Колинс  Party Изпращам от моето моджо за малката  Hug Hug Hug

# 603
Импалка, мога да те спася, само си пожелай и с едно пуфване на пръчицата ще съм те излъскала ослепително Flutter Всъщност това май по-скоро ще бъде наказание, а не спасение Joy
Фейче, Hug
Благодаря, ще се възползвам някой път

Импалка, само да не забравиш да ни поканиш да гледаме Laughing

Мирка, дано се оправи за нула време малката. Имаш положителното ми моджо, доказано ефикасно при на Фейчето хуната Hug

# 604

Имах нужда от това, мерси Импалко   bouquet  С цялото мрънкане колко беше куц този сезон, определено имаше своите безценни моменти.

А, тамън се чудех кога е следващия рунд, благодарско...  Joy

# 605
Стиче,
 Joy Натюрлих, може и камери да вземете, но само ако Фейчето е съгласна. Всъщност тя май имаше професионален опит пред камера Thinking ... нещо... Диййн newsm78 . Но мойте устни не са толкова хубави и съм жена или женска кола Crazy . Тя пък има пръчка  Whistling ... Ама аз съм навита Mr. Green , тя решава!

Още инфо за 'Divine' - вижте и линковете. Тук може би ще качват епизодите. Aquariel, дали да не направим отделна тема за този проект? Струва ми се, че всички ще го гледаме и ще следим за новини и подробности.

О, да! Размечтах се и забравих да попитам ooooh! . Фейче, хуната вече е добре, нали? Изпращам още една невинна гушка Hug за всеки случай.

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 20:08 от Impala

# 606
Всъщност тя май имаше професионален опит пред камера Thinking
Така си е, има, и то какъв Laughing

Ох, така да ги обичам Моника и Чандлър, но сърцето ми отива при Дийн, за който едно перо не е достатъчно и иска целия ангел Laughing

Отивам да чета Best Quotes.

# 607
Всеки втори пост е мой, съжалявам Blush , обаче прегледах всички основни източници и ви пуснах по-интересното от тях.
Анализ на Сезон 6 и прогнози за финала - не го дочетох, но изглежда интересно.

# 608
Не съжалявай, Импалко, даваш ценна информация все пак!  Hug

Между другото, я си кажете кой ще виси до 6 сутринта в събота да гледа финала?

# 609
Кой може обичайните заподозрени  Joy

Харесвам идейката за отделна тема за Divine и Импалка благодаря за инфото    newsm51

# 610
Между другото, я си кажете кой ще виси до 6 сутринта в събота да гледа финала?
АЗ!!! Нищо не може да ме спре Joy . Ще започне в 03.00 ч. обаче - 6.21 на мястото на 'Smallville' и 6.22 в обичайния час.

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 20:50 от Impala

# 611
Аз също ще вися за финала, даже няма да лягам. Нещо ми е много напрегнато, като в първа брачна нощ, не знам що така...

# 612
АЗ!!! Нищо не може да ме спре Joy . Ще започне в 03.00 ч. обаче - 6.21 на мястото на 'Smallville' и 6.22 в обичайния час.

Аааа, значи пак до 5 ще висим. Е, има логика да е на мястото на Смолвил.
Уф, ще му се не знае, май много сме пръснати по света и из България обичайните заподозрени. Аз се размечтах за real life кафенце на другия ден, с бистрене на финала... би било прекрасно.  Heart Eyes

# 613
  • # супернатурална #
Ей, кога пишете, кога сватба стягате! Аз главата не мога да си вдигна от тортата, репитирам изскачане за ергенското парти. Кумовете репетират облизване.  Rolling Eyes

Само да се запиша за утре, 2 - 2.15 съм с табличката с кафенцата.  И се връщам назад, че имам мноого да ви чета  Hug

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 22:23 от Г. Краули

# 614
Здравейте,

Много готини клипчета и инфо сте напускали днес. Simple Smile
Чета/гледам и не мога да ви се нарадвам.

Мирка, гуш за малката кукла и дано бързо да се оправи, за да се чувстваш по-спокойна и ти.

Импалка, чудничка идея е това за отделната тема за "Дивайн". Simple Smile

Разказът на Рози, Бичи и Апокалиптик започва да става все по-интересен, нямам търпение да разбера какво ще правят с копието по-нататък.

Клипчето, в което Ричард взекамерата на фенката ме срути от смях и покрай него намерих и това:
http://www.youtube.com/watch?v=WQEK2sLSepw&feature=player_embedded hahaha
Някакво детенце задава на Дженсън неудобния въпрос: "Какъв цвят стават смърфовете, когато ги смачкаш?" И забележете само отговора на нашия герой - обичам го този мъж! (По съвсем не-извратен и не creepy начин).

И накрая, бройте ме и мен за финалето в 3.00. (Друг път не ме пускат да ставам нощес, ама сега като е финале, ще се допусне изключение, щото това няма как да се пропусне).

Поздравявам ви с официалния демо-плакат на сезон 7, пуснат преди малко от CW:

(умирам само като погледна Дийн): Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

С нетърпение чакам да го пуснат в доволно голям HD, че да ми краси десктопа цяло лято. (А - и нещо, което не мога да реша дали повече ми харесва, или ме кара да се чувствам kinky. Wink)

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 21:14 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт