SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 23 987
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Ррррр, Amore, спри се! Къде дават така Crossing Arms ?!
Аз, таковата, само за веднъж Blush. Ама то с тоя шоколад и торти какво друго...

# 586
Айде от мен дребните сладки за сватбата .... и плодовете , и шампанското
Айде, само липсва музиката и да почваме ...

# 587
Айде, само липсва музиката и да почваме ...

Ето ви и музика: http://www.youtube.com/watch?v=fDdppLfNTsg  Grinning

# 588
# 589
Мдааа, освен да отивам момчетата да ме измият и полират до блясък - дълго, силно, с натиск, на четири ръце -, за да е готова и сватбената каляската. Някой иска ли да гледа Joy ?

# 590
Мдааа, освен да отивам момчетата да ме измият и полират до блясък - дълго, силно, с натиск, на четири ръце -, за да е готова и сватбената каляската. Някой иска ли да гледа Joy ?

Аз вече споменах, че имам желание да наблюдавам мокри мъже извършващи тежък физически труд... чакай да си взема едни пуканки и ми пази място на първия ред.  Crazy

# 591
Аха и аз идвам,нося количка към пуканките  Laughing

# 592
Ехаа, и аз идвам, ама с beer2 и Popcorn Laughing

# 593
ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ момичета, вие сте страхотни! Колко сте наготвили, омесили, пекли, какво ли не! Ех спокойно мога да си отдъхна, че сватбата ще е изпипана до последният детайл.   mrstraetz

Имам страхотна новинаааа за всички Кастиелки - Себастиан и Миша са включени в описанието на 7ми сезон от CW  newsm18  Hands Clap Няма да се мреее, няма да рИвем!  Crazy

Moмичета днес мойто направило отит в детската градина и досега бяхме в ИСУЛ, вече е на АБ и 2 вида капки, просто се побърках  Tired Вече е по-добре де, стискайте палци да се оправя Hug имам нужда от вашето положително моджо. Сега съм си наляла една бира- имам нужда  ooooh!

ПП-довечерка съм на линия за подготовката

Mного сладко /БЕЛС къде сиииии- плана ще подейства, който сме намислили с Емата Grinning/:

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 18:24 от Aquariel

# 594
Имам страхотна новинаааа за всички Кастиелки - Себастиан и Миша са включени в описанието на 7ми сезон от CW  newsm18  Hands Clap Няма да се мреее, няма да рИвем!  Crazy

АААААААААААААААААА!!!!!! newsm44  Е такива новини обичам!

Дано бързо да ти оздравее малката, знам колко гадно боли ушенце, а пък съм сигурна че лудницата в ИСУЛ ти е стопила нервите.  Пращам много положителни вълни! И наздраве с биричката  cheers

# 595
Aquariel,
Пращам една не много силна прегръдка Hug на малката - бързо ще се оправи, ще видиш.
Радвам се за новината за седми сезон Peace - какъв хубав подарък от младоженеца Laughing .

PS. Май си вкарах автогол с ексхибиционистичните си наклонности ooooh! , ама нейсе, ще се наложи да разказвам...

Mного сладко /БЕЛС къде сиииии- плана ще подейства, който сме намислили с Емата Grinning/:
Ауу, и децата си ли ще използвате за ловджийски цели Crazy ? Палав поглед, разголено рамо (това съм го правила на майтап Embarassed ) или подчертаване на други физически достойнства няма ли да свърши работа?

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 18:42 от Impala

# 596
Мирка, гуш Hug Пийни биричка и се успокой, ще мине. Много ми е познато това с отита. Да се оправя бързо малката принцеса Praynig

Страхотни новини!!!

# 597
Тъкмо прочетох това за Миша и се засилих да го постна, но Мирка отдавна ме е изпреварила Grinning Бързо оздравяване на Габи и спокойно Hug

PS. Май си вкарах автогол с ексхибиционистичните си наклонности ooooh! , ама нейсе, ще се наложи да разказвам...
Може ли и аз да погледам (или прочета) приготвянето на каляската? Laughing Много искам...

# 598
Цялата новина (източник):
Returning for its seventh season, this haunting series follows Sam and Dean Winchester, two brothers bound by tragedy and blood to the one thing that runs through both their veins - hunting monsters. This past season, Dean and Sam faced insurmountable obstacles: Sam returned from Hell without his soul, and Dean risked everything to get it back for him. The power struggle between good and evil raged on, with the new King of Hell, Crowley, ultimately emerging as their adversary. Shockingly, Crowley had made a secret deal with Sam and Dean's closest friend, the angel Castiel, who is now a desperate freedom fighter on the losing side of a post-Apocalyptic civil war in Heaven; together, the uneasy allies sought to open a door to Purgatory, where a great untapped well of souls lie waiting to be used as the ultimate form of military power. Sam and Dean reeled from the betrayal by their friend - and raced to stop the angel and demon before they opened that dangerous, otherworldly door. Now, in season seven, the Winchesters will find themselves in an increasingly sinister, changing landscape, up against a new foe unlike anything they've ever fought. They'll find their old tricks, weapons and hiding places all rendered useless. All they'll have is each other. And the certainty that, like the last of the cowboy outlaws, whatever they face, they're not going down without a fight. The series stars Jared Padalecki as Sam Winchester, Jensen Ackles as Dean Winchester and Misha Collins as Castiel.
SUPERNATURAL is from Warner Bros. Television in association with Wonderland Sound and Vision, with executive producers McG ("Charlie's Angels," "The O.C."), Robert Singer (Midnight Caller), Sera Gamble and Phil Sgriccia.

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 19:44 от Impala

# 599
Мирка, още като разбрах, че ще вдигате сватба, заподозрях, че Мишата ще участва и в седми сезон, щото иначе откъде парици за такава пищна церемония Laughing

За малката ти пожелавам бързо оздравяване и максимално спокойствие за теб Hug Ние вчера излязохме от болницата с хуната, та напълно ти влизам в положението Hug

Импалка, мога да те спася, само си пожелай и с едно пуфване на пръчицата ще съм те излъскала ослепително Flutter Всъщност това май по-скоро ще бъде наказание, а не спасение Joy

Общи условия

Активация на акаунт