SUPERNATURAL – Expect the unexpected

• 23 974
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • В средата на времето
Винаги изпускам най - веселите неща: преди чистенето, сега сватбата на сем. Колинс. Е все пак да им е честито  Love

Тя сватбата се планира още.  Grinning Не си я пропуснала, избери си роля Grinning
Дано е бил успешен изпита, да се похвалиш като излязат резултатите Simple Smile

# 571
Lind,
Сигурна съм, че си се справила - браво на моето момиче Hug ! Този път няма да си играя да те питам, а направо ти пускам един прекрасен Диййн Heart Eyes : профил, устни за грях, вратле, уши Flutter ... О ooooh! , забравих да спомена вратовръзката...
Колкото до забавлението тук, то е постояно. Обикновено ни трябва само леееекичък тласък Whistling ...

# 572
  • гр. София
Аз пак не разбрах къде ще се проведе аху-ихуто след официалната част  Rolling Eyes Разни места се спрягаха, палатки, полянки, но май-не се уточни окончателно. Да знам, че да пратя фирмата с украсата - балони, цветя, едно-друго...

# 573
Аз гледам Мирка Ви е показвала снимки и как са си объркали ролите и реших, че съм я изтървала. С моя късмет пак ще съм някъде другаде и ще закъснея  Grinning .
Леле Импала как обичам снимки в профил! Прекрасен, идеален, страхотен! Олигавих клавиатурата.
Нека и аз да те поздравя с това и с това  Hug

# 574
Линд, браво за изпита Grinning

лично аз ще го употребя по предназначение Mr. Green
Линд, откъде идва ника ти, от шоколада ли?

# 575
Joy Joy Joy  Под масата ли сте или под палатката  Grinning    Взимам си номерче и се връщам да проверя дрес кода какъв е и и и аз паля джапанките  Mr. Green   пък ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат  Joy  или на Импала дубликат  Mr. Green
hahaha smile3532 Лиле нещо те избива на рима тея дни  hahaha

Ми вие какво ще обличате  newsm78  Crazy

Аз съм готова с моето задължение Grinning

Линд Успех !   Hug

# 576
Линд, откъде идва ника ти, от шоколада ли?
Ами и аз не знам  Grinning . Просто ми хрумна, макар че сигурно шоколадът ме е подсетил Grinning .

# 577
Линд поздравления за изпита   bouquet
Аз вчера си избрах облекло, ... като за остров  Blush. А пък и нали масата на младоженциите спретмахме  Whistling

Дес, що за чудо е тоз козунак  Shocked

# 578
  • гр. София
Леле, Дес, на това му се казва сватбена погача!
Хвала на майсторката!
Сега да видим другата кума какво ще омеси  Grinning

# 579
А така, гледам че добре върви подготовката за сватбата. Аз освен една тортичка да предложа, знам ли...  Laughing

Линд, стискам палци за изпита, щом имаш резултати да докладваш! В момента наистина най-важното е, че е минал.  Grinning

# 580
Lind,
Благодаря Hug .

Ррррр, Amore, спри се! Къде дават така Crossing Arms ?!

# 581
По повод на вълнуващото събитие, което предстои, минавам да споделя, че моята роля е ясна - аз ще бъда добрата фея-орисница, която ще предскаже на бъдещото семейство Колинс сто години любов и разбирателство bowuu

# 582
  • В средата на времето
Аз съм готова с моето задължение

E, Dess~, ти като Василиса Премъдра от "Царкинята жаба" Grinning По-добра едва ли ще мога да "омеся" Laughing

И за да не е само спам, да кажа, че днес покрай клипчето, което Мирка пусна от кънвеншъна в Рим се разрових и за други клипчета от там и изгледах панела на Миша и Себастиан. Себастиан е много готин. Grinning   http://www.youtube.com/watch?v=4SVVrd5Q8pU

Ммм така...Моето творение е в големина, колкото за младоженците само Laughing хоп Относно тоалета, ще да съм в червено естествено, само да намеря подходяща официално-плажна рокля Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 май 2011, 15:51 от Izida

# 583
  • гр. София
Еми, нека те посъветвам нещо с най-добри чувства: скрий я тая торта по-далеч от мен, че няма да остане до сватбата, гарантирам ти го  Mr. Green
Със засилка ще се плясна върху нея и ще ям докато се отровя от сладкото  Mr. Green

# 584
Еее Изи ти пък сега какво се правиш,нали ми я показа твоята   Wink

Общи условия

Активация на акаунт