ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 36 684
  • 755
  •   1
Отговори
# 555

По-вирулентен бил щама, по необясними причини.. Wink

"Говедата са резервоарът на тази бактерия. Това е рискът на биопродуктите, че се събират торове от еди къде си и понякога се изяждат много лоши лайна", добави инфекционистът.
Mr. Green

# 556
Няма да забравя как родителите ми товареха ладата с торби л*на от овцете на баба ми и дядо ми за да си торят градината. Никой никога не е хващал диария под каквато и да е била форма, а цяло лято ядяхме зеленчуци от въпросната градина. И горе долу през цялото ми детство е било така.

# 557
  • София
Моето също - години наред от градината. Пък и сега, макар, че нямаме вече тор, щото няма и крави!
Имаш крава - пиеш мляко! Можем да го перефразираме на... Имаш крава, имаш ла.на! Peace

# 558
В този ред на мисли, ние се изнесохме да живеем в едно близко до Варна село, имаме си градина и си садим домати, краставици, тиквички, чушки и тъй нататък. И си ги торим с оборска тор от близкия овчарник. И никой от нищо не се е разболявал оттогава насам.
А за ешерихия коли, буквално дни преди да тръгне това чудо, по Дискавъри имаше филм за майката на едно американче, починало на 2 годинки, след консумация на някакъв фаст фуд, в който доколкото се сещам имаше царевични продукти и телешко. И всъщност се твърдеше, че интензивното отглеждане на царевицата и съответното третиране, също и при кравите е довело до мутацията на ешерихия коли и както винаги - този смъртоносен щам е пряка последица от човешкото безразсъдство. И всъщност семейството водеше кампания за забраната на някакъв химикал, с който се третира царевицата, съответно - кравите. Сега като се замисля - много странно, че Дискавъри пусна алтернативен филм, поддържащ подобна теза.

# 559
sdd_varna, за дискавъри - винаги така се "работи" - сандвич!
Пуска се върна информация и след това или успоредно с нея грешна, за да се приеме за вярна. Броят на грешни и верни може да варира...

# 560
това е въпросният филм предполагам

http://www.imdb.com/title/tt1286537/

# 561
това е въпросният филм предполагам

http://www.imdb.com/title/tt1286537/

Точно там беше ешерихията....

# 562
Сега пък оборската тор им била виновна...  Laughing  Явно в тези държави нямат села, щото в БГ щяха да са изпукали всички селяни, я от коли, я от тетанус, я от нещо си друго... Бабичката от отсрещната къща ходи вече с две тояги жената, но от съмване до здрач все е в градината и ровичка нещо - да се чуди човек как е доживяла до такава възраст...  Rolling Eyes

# 563
Сега пък оборската тор им била виновна...  Laughing 

Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Някои живеем в големи градове и ни е невъзможно да отглеждаме зеленчуци.., което означава, че ще се наложи да се изхранваме с все повече и повече индустриална продукция..  Confused

# 564
ново 20...
Източникът на смъртоносната бактерия ентерохеморагична Ешерихия коли (ЕХЕК) остава загадка.

Играят си брутално със страховете на хората...

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 20:45 от chukchi

# 565
Малиииииииии, к'ви количества сурови зеленчуци изяждам на ден, а и цялото семейство сме фенове - огроооомни купи със салати.  Mr. Green И хич не ме е еня кой какви бактерии е нарочил, нито параноята, дето се опитват да създадат за пореден път. Какато се казва, който го е страх от мечки, да не ходи в гората..  Crazy

Само ме е яд, че заради тая глупост производителите ще спрат използват натурални средства по принуда, и ще ни лишат от нормална човешка храна. Не са ми вкусни разни пластмасови краставици и домати.. Confused

# 566
http://www.bnews.bg/article-29146

На тази маймунчето Hug

# 567
Малиииииииии, к'ви количества сурови зеленчуци изяждам на ден, а и цялото семейство сме фенове - огроооомни купи със салати.....
И аз така, мулти, дори бих казал, че това е единствената храна, която ям Wink

# 568

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛЪНЦА! ДА СА НИ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 569
Нека обобщим : Ако ни е писано да се удавим,няма да се обесим!
Нека продължим да гледаме на живота позитивно и ще превъзмогнем всичко.
И аз си ям по две купи салатки на ден и каквото сабя покаже.
А сега за ведрото настроение ви поздравявам с това :
http://vbox7.com/play:ab57a615
Нека запазим детското в себе си.Децата са най-чистото и прекрасно нещо на света !!!

Общи условия

Активация на акаунт