ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 722
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
В зеленолистните зеленчуци има, но гледам вече са споменати повечето.

# 691
# 692
http://www.psfk.com/2011/06/nutrismart-edible-rfid-tags-that-tra … upply-chain.html/

И храната се очаква да има чип,с който ще се проследява цялата й верига на доставка и тн... Whistling

http://www.unhinderedliving.com/pultra.html
УЗ има доказана вреда.В някои страни не е част от програмата за проследяване на бременността.

Според Др.Хамер може да доведе до ДЦП и до други моторни увреждания.
Цитат
Имам снимано клипче на Тея в 4 или 5 месец как си затваря ушите с ръце и е отворила уста 

И аз познавам майка с подобно видео.

# 693
# 694
за хемоглобина - червената чушка го вдига много.

# 695
Стелт, по едно време през бременността ми беше стигнал до 79, качвах го със сок от червено цвекло, черен шоколад също става.
Отново за УЗ, дори и да няма евентуални увреждания , не бих правила всеки месец поради този факт, че е супер неприятно за бебетата.
Ужасни са, тук, спомням си за моя случай, уж на феталната ми откриха някакви увреждания на детето и ме викаха и викаха, а то защо , да ми вземат пари хората!!!Живот и здраве с третата бременност никакви фетални!

# 696
Имам снимано клипче на Тея в 4 или 5 месец как си затваря ушите с ръце и е отворила уста  Confused
За да няма такива неща - НИКАКВО УЗИ до 5 месец, но хората са свикнали да гледа всемогъщия доктор дали бебето е нормално и всичко е нормата.

Трудно ще е да споря с всички. Както винаги - всеки сам избира. Всеки сам избира и дали да сложи поне най-важните ваксини срещу хепатит В ...

# 697
За хемоглобина - най-добър ефект поне при мен е имало от сурови ядки - орехи , бадеми , лешници , както и от водораслите - спирулина , келп ,алфа-алфа . Овесените ядки са безценни, не ги забравяйте , още повече , че овеса под формата на тинктура Avena sativa  се използва за възстановяване след боледуване , за повишаване на енергията и защитните сили на организма . Много добра работа върши при синдром на хроничната умора , често свръхдиагностициран като "анемия" Rolling Eyes.

Сори за отклонението , дано да съм била полезна.

# 698
  • в матрицата
Аз също съм с много нисък хемоглобин, ама така съм м си по рождение. По време на бременността ми беше стигнал до 57  , какво ли не правих аз и лекарите да го вдигнем, ами не стана. Не съм почуствала някакво неразположение заради  ниския хемоглобин, но лекаря ми каза " Не можеш да разяждаш с такъв нисък хемоглобин"  Родих си без никакъв проблем, на мен нормалната стойност ми е около 90 -93... ако   съм  с по-висок, сигурно няма да съм жива  Mr. Green

# 699
За ниския хемоглобин през бремеността ми помогна суровото червено цвекло на салата.Настъргано и овкусено.С малко царевица и зелена салата става чудно.Иначе ми е малко блудкаво. Peace

# 700
  • Варна
Аз писах и преди, че съм твърдо ЗА ехограф около 8 г.с. от бременността - поне докато не науча за друг успешно използван метод за установяване на извънматочна бременност... Следващите УЗИ-та да си ги прави кой както разбира, негова си работа...  Peace
Абсолютно подкрепям! И моля който не е минавал лично през ужаса на извънматочната бременност да си спести категоричните изказвания.
След като се установи успешна вътрематочна бременност (с пулс), наистина не е нужно да се ходи на УЗИ до раждането, щом бебето се развива нормално.

# 701
Аз също съм минала през два поредни спонтанни аборта-11сед.Тук ме обявиха за луда , че и фр.доктори, че не ми направиха кюртажи, а ми казаха да се прибера в дома и да чакам организмът ми да изхвърли мъртвите ембриони.Дори един бг доктор изрази мнение, че това е престъпно Grinning в кой век сме живеели.Вярно не беше никак приятно, да кървя като прасе, да си понасям контракциите при изхвърлянето ембрионите, но смятам, че съм постъпила по правилния и по-щадящия за организма си начин Peace

# 702
  • Варна
Мари, това какво общо има с прегледите с УЗИ?
Иначе и аз имах спонтанен в малко по-ранна седмица, също без никаква намеса мина (тук, в БГ).

# 703
Казах го в смисъл, че може да се действа по-предпазливо, било то Уз или друго нещо свързано със здравето.И най-вече да не се доверяваме сляпо на докторите.
За твоя аборт , браво , че си минала без хирургическа интервенция, но по мои наблюдения правят задължителни кюртажи дори и толкова ранни аборти в 7-8седмица, пък абсурд да те пратят у дома да си чакаш естествения процес.

# 704
За твоя аборт , браво , че си минала без хирургическа интервенция, но по мои наблюдения правят задължителни кюртажи дори и толкова ранни аборти в 7-8седмица, пък абсурд да те пратят у дома да си чакаш естествения процес.

Така е. Освен кюретажите, изписват на конвейр метаргин и превантивно АБ за всички.

Общи условия

Активация на акаунт