ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 750
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Явно моят лекар е полезно изкопаемо  Mr. Green. Прегледа ме и каза да ида пак след 1 седмица да провери дали съм се изчистила напълно. И никакви лекарства.

Сори, разводнихме темата май.

# 706
В коя седмица си била?Ако е било в 4та , 5та, напълно нормално си е, направо си е престъпление в тези седмици да се направи кюртаж .

# 707
  • Варна
В коя седмица си била?Ако е било в 4та , 5та, напълно нормално си е, направо си е престъпление в тези седмици да се направи кюртаж .

В 8-ма.

# 708
Супер, поздравления за доктора ти Peace Отдавна пиша в една тема за кюртаж и забременяване след това.Много момичета минаха от там, до сега само едно момиче е минало без тази процедура, мисля, че беше в 7ма седмица.

# 709
stelt, за хемоглобина-елда.
вземи си от тъмнокафявата. вариш и със сирене. може и с прясно мляко и захар.
 върши чудеса  Peace
..п.с. има я в карфура

# 710
Един доста добър филм, вероятно е стар, но не видях къде пише годината, когато е правен.
Казва се Храна ООД, засягат се страшно много въпроси за храната ни, което е не по-малко страшно от ваксините.

Ето го филма
http://www.youtube.com/watch?v=Up46CzCylYM&feature=related
в 9части е, по 10мин всяка.
Отделно в 4-5та част е засегнат и въпроса с бактерията е-коли.

# 711
stelt, за хемоглобина-елда.
вземи си от тъмнокафявата. вариш и със сирене. може и с прясно мляко и захар.
 върши чудеса  Peace
..п.с. има я в карфура

По-добре без сирене и прясно мляко. Млечните пречат на усвояването на желязото.
Между зелената и кафявата голяма разлика няма, щом ще се вари. Кафявата е просто бланширана.

# 712
Желязото се усвоява най-добре в комбинация с вит. С. Калций и желязо не трябва да се вземат едновременно.

# 713
Ето го филма
http://www.youtube.com/watch?v=Up46CzCylYM&feature=related
в 9части е, по 10мин всяка.
Отделно в 4-5та част е засегнат и въпроса с бактерията е-коли.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=197673&hit=1

# 714
Желязото се усвоява най-добре в комбинация с вит. С. Калций и желязо не трябва да се вземат едновременно.
И аз го четох това...  Peace 

Благодаря много за всички съвети, ще опитам няколко неща, да видя какво ще излезе...    bouquet

# 715
Ако ще ядеш зелена елда - направи си кълнове.Супер са и много повече желязо има отколкото в сварената.
А що се отнася за ваксините на бъдещото бебе - твърдо сме решили с таткото,че НЯМА да се слагат.
Изчетох книгата за ваксините и за здравото дете на Менделсон и вече никой не може да ме убеди в нещо друго.
Сега чета на Михайлов - "Моята практика" и даже съм си намерила  класически хомеопат за някои случаи.
Вкъщи се храним разделно,разбира се с изключения за детето ,когато е на градина
Опитваме се да живеем здравословно и няма връщане назад Wink

# 716
Най-много желязо в зърнените има в просото. Първо го накиснете обаче, за да се имитира покълване. И най-добре- в комбинация с някакъв плод. Витамин Ц подпомага усвояването на желязо.

# 717
  • И аз не знам къде...
Здравейте,
Аз пак с въпрос!
Може ли ваксината да бъде поставена в лекарски кабинет, от педиатър, но това да не е ЛЛ на детето?
И дали е проблем ако е в друг град?
Това последното и на мен би ми прозвучала съмнително!

Благодаря предварително!

# 718
# 719
  • И аз не знам къде...
Пате , благодаря ти!
Преди е можело, но сега с промените в наредбата дали пак е така?
На мен не ми звучи по този начин, за съжаление!
Моля, по-запознатите с новата наредба да кажат какво мислят по въпроса!

Общи условия

Активация на акаунт