ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 641
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,
Аз пак с въпрос!
Може ли ваксината да бъде поставена в лекарски кабинет, от педиатър, но това да не е ЛЛ на детето?
И дали е проблем ако е в друг град?
Това последното и на мен би ми прозвучала съмнително!

Благодаря предварително!

Ако имаш познат педиатър, който би се навил да я "сложи" го попитай него - мисля, че няма проблем, че не е ЛЛ.... В друг град е, ако по това време сте на гости за повечко време и не искате да пропуснете срока за ваксината, щото е много важно да сте в срок...  Laughing

# 721
  • И аз не знам къде...
........... ако по това време сте на гости за повечко време и не искате да пропуснете срока за ваксината, щото е много важно да сте в срок...  Laughing

Joy

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 00:04 от Дар***

# 722
  • София
.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 00:40 от Geraldine

# 723
  • И аз не знам къде...
..............

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 00:02 от Дар***

# 724
 Thinking Персона&сие бди  Hug

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 00:53 от г-жа Претенция

# 725
  • И аз не знам къде...
bouquet

# 726
Френската ми педиатърка ще ме разбере напълно, понеже второто ми бебе е родено в България, и му тряснаха първите ваксини тук!Та мисля като се прибера във френско специално да си идвам в България да му ги поставям, понеже съм го почнала детето с тукашните производители и много...много ме е страх да смесват производителите Grinning Wink

# 727
Здравейте,
Аз пак с въпрос!
Може ли ваксината да бъде поставена в лекарски кабинет, от педиатър, но това да не е ЛЛ на детето?
И дали е проблем ако е в друг град?
Това последното и на мен би ми прозвучала съмнително!

Благодаря предварително!

Ако имаш познат педиатър, който би се навил да я "сложи" го попитай него - мисля, че няма проблем, че не е ЛЛ.... В друг град е, ако по това време сте на гости за повечко време и не искате да пропуснете срока за ваксината, щото е много важно да сте в срок...  Laughing

Може,ДА и това е твое законово право за избор на лекар.

# 728
Публикувахме това в арена и сега водя битка с коментарите Simple Smile
Ако някой помогне ще съм благодарен...

# 729
Какви увреждания имаш предвид?
заешка уста, аномалии по вътрешни органи и пр.
Да не си медицинско лице? Wink

Вие добре ли сте?

Заешката уста е изява на тежко генетично заболяване и няма нищичко общо с ултразвука.

# 730
и аз добавих коментар Simple Smile

# 731
Заешката уста е изява на тежко генетично заболяване и няма нищичко общо с ултразвука.
Точно така опитват да промият мъзъците на голяма част от хората - "генетично"...
Да, генетично се увреждат от ваксини също.. Благодаря ти moon! Очаквам и да ме пъдят по IP вече...

# 732
Между другото искам да се похваля че имахме запушен слъзен канал,който най-сетне се отпуши. това стана благодарение на една докторка която единствено тя ни каза за метода с риванол и компрес на оченцето, никой друг до сега не ни каза за това, не знам дали въбще го знаят. веднага ни говореха за сондажи и тн. и как вече е твърде късно , е не е при нас се доказа, както и при други деца ходили и ползвали този метод ., ако някой има такъв проблем да пробва

# 733
Точно така опитват да промият мъзъците на голяма част от хората - "генетично"...
Да, генетично се увреждат от ваксини също.. Благодаря ти moon! Очаквам и да ме пъдят по IP вече...

Повечко четене няма да ви навреди....

Благославям факта, че сте просто форумен драскач, при това сам закопаващ се с некомпетентни изказвания. Така шансът, някой да ви последва намалява драстично.

# 734
Хеликаза, с какво се занимаваш? Не, чакай да позная, с медицина!

Същата медицина, която ме е увредила на 95%, линкове на ми се дават вече...

Същата медицина, която в името на дребни или не толкова дребни суми ще направи всичко, за да продължи всичко, както си е било досега. НЯМА ДА СТАНЕ!!!

Моля нека пишем по темата - дискусия САМО за вредата от ваксини...

Общи условия

Активация на акаунт