ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 18

• 35 905
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
ВяраВики, радвам се да те видя в темата.

# 196
Не мога да разбера защо отдавате такова значение на мнението на някакьв педиатьр.
Игнорирайте!

Подкрепям! Вече педиатър не посещавам за доброто на детето ми и за душевния ми мир.

# 197
Не посещавам педиатър от ден 1 в родилното!

Тези хора се чудят как да вържат двата края и ще направят всичко, за да ви накарат да имунизирате детето, с което ще си осигурят дребни парици в портфейла...

Препоръчвам отново книгата на д-р Менделсон - един от най-великите американски педиатри.

# 198
Моля,гледайте това 4 минути видео.
Бьдете будни!Днес на нищо не може да се има вяра.
http://www.davidicke.com/headlines/48396-be-wary-of-digital-deception

Даа, всичко в този свят е син и/или зелен екран, но много малко хора го съзнават...

# 199
Ани - и аз се радвам,че срещам "бъдещи набори " тук Simple Smile
Ивка 07 - и ние си ходим на частно и ЛЛ я ползвам чат пат за направление и за ваксините до момента.Но съм запланувала разговор на 4 очи и ако не успее да ми "обещае",че ще играе по моята воля просто си я сменям.Предложиха ми ЛЛ ,която е съгласна за ваксините и хич няма да и се чудя на старата.То и без това мъжа ми не я харесваше.
Аз пък друго не мога да разбера newsm78 Скоро ЛЛ ми се оплака,че и изписали само около 30 % от нужните ваксини,а в същото време те гонят да ти ги слагат.Е как става като няма за всички???

# 200
  • София
Хора, дайте ми линк или нещо подобно за Вентулина, защото само знам, че е по-скоро времен, отколкото полезен и нямам аргументи, защо не го давам на детето си като има алергичен пристъп!

# 201
Хора, дайте ми линк или нещо подобно за Вентулина, защото само знам, че е по-скоро времен, отколкото полезен и нямам аргументи, защо не го давам на детето си като има алергичен пристъп!
За отхрачващия сироп ли става дума? Ето листовката:

http://apteka.framar.bg/03005822/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE% … 150-%D0%BC%D0%BB-

# 202
  • София
аха

# 203
Я вижте какво казва ДВ за имунизациите и ДГ.
Който е по-навътре в нещата ,може ли да го разтълкува Praynig
http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=49098

# 204
Я вижте какво казва ДВ за имунизациите и ДГ.
Който е по-навътре в нещата ,може ли да го разтълкува Praynig
http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=49098

Подковаха си коня  #Cussing out

1. В ал. 1 т. 5 се изменя така:
„5. данни от личния лекар, че на детето са извършени задължителните имунизации за възрастта съгласно Наредба № 15 от 2005 г. за имунизациите в Република България (ДВ, бр. 45 от 2005 г.).“
2. Създава се нова ал. 2:
„(2) Деца, на които не са извършени задължителните имунизации за възрастта, могат да се приемат в детска градина, когато са налице трайни противопоказания за имунизирането им и са освободени по реда на Наредба № 15 от 2005 г. за имунизациите в Република България.“

# 205
  • София
А така! Супер!

# 206
По-скоро усещат, че губят все по-голям процент родители, но да свикват, защото в близката година-две ще е все така Wink

Ще свърши авантата! Ще свършат наплашените родители! Ще свърши или поне ще се ограничи безспирния наплив от родители водещи дечицата при чичко доктор да получат вълшебната ваксина или хапченца...

Съжалявам за педиатрите. Добри хора, но тръгнали по лош път! Наистина съжалявам...

# 207
Уммм да, вече без ваксини няма никакъв шанс дете да се запишев градина. ) Освен ако не се даде нещо на директорката.

Но пък....в наредбата пише
$Деца, на които не са извършени задължителните имунизации за възрастта,$ - тоест, това означава ли, че ако детето е на 4г, може да има само ваксините за възрастта 4г?. )))))
а не от бебе до 4г. )

# 208
  • София
Мда, вързаха гащите!
Би трябвало това да значи всички ваксини до възрастта. На 4 няма ваксини, но на 6 има, но ми емного интересно как точко ще спрат дете на 6 да не ходи предучилищна без ваксини? или ще го натирят да ходи в училище?

# 209
  • в матрицата
Че те и до сега  не приемаха деца без ваксини.... къде  е проблема, който иска, има начин да  " сложи "  ваксини и да си запише детето без проблем, все пак да не забравяме къде живеем  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт