КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ - 2

• 186 810
  • 441
  •   1
Отговори
# 150
  • край Дунав
ДБМ Видин днес получи втората пратка от 20-те пакета памперси за детенце с ДЦП от Тиги. много сме задължени!  Heart Eyes

# 151
  • sofia
ДБМ Видин днес получи втората пратка от 20-те пакета памперси за детенце с ДЦП от Тиги. много сме задължени!  Heart Eyes

Много хубава новина, Диде.

Бебетата в Перник имат нужда от памперси. 4-9 кг. и 9-18 кг. Моля, който има възможност да закупи и занесе, да се свърже с мен за подробности.

# 152
Момичета, една моя позната подарява легълце за детенце до 3-4годишно, съвсем обикновено с решетка и дюшече, но запазено, намира се в Лозенец, ако знаете някой, който се нуждае, пишете ми. Благодаря

# 153
  • sofia
Момичета, една моя позната подарява легълце за детенце до 3-4годишно, съвсем обикновено с решетка и дюшече, но запазено, намира се в Лозенец, ако знаете някой, който се нуждае, пишете ми. Благодаря

Ок, Мише, но за момента на мен не ми хрумва нищо.

# 154
  • sofia

Фондация "Движение на българските майки" и читалище "П.К.Яворов", гр.София организират акция "На училище с децата от ДДЛРГ,с.Доганово" на 4 ноември от 14:00 до 16:00 часа в читалището, което се намира на ул.Гео Милев 24 ( това е жилищен блок и входа на читалището е отстрани).

Можете да се свържете с нас на тел: 0894 606 188/175/173 в деня на акцията.
 За тези от вас,които нямат възможност да дойдат в неделя, служителите на читалището ще събират донесени неща и в петък 2 ноември от 10:00 до 16:00 ч.
ОСВЕН ТОВА ИЗПОЛЗВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ПОКАНИМ ВСЕКИ, КОЙТО МОЖЕ И ИСКА ДА ДОНЕСЕ И ПАМПЕРСИ ВСИЧКИ РАЗМЕРИ ЗА ДМСГД "СВЕТА ПАРАСКЕВА" И ДМСГД, ГР.ПЕРНИК ИЛИ ДА ДАРИ ПАРИЧКИ НА МЯСТО В КУТИЯТА ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ТОВА.

За започналата вече учебна година, децата от дома за деца без родителска грижа в с.Доганово имат нужда от следните учебни помагала, учебници и пособия:

География - Булвест 2000 за 9 кл. - 1 бр.;
 География - Просвета (за 8 кл.- 2 бр.);
 Физика - Булвест 2000 задължителна подготовка за 9 кл. - 1 бр.;
 Физика - Просвета за 10 кл. - 1 бр.;
 Англ. език - Просвета English for you за 9 кл. - 1 бр.;
 Англ. език - Express publishing Part 2 Level A2 - за 10 кл. - 1 бр.+ уч. тетрадка
 Психология и логика - Нова звезда за 9 кл. - 1 бр.
 Български език - Анубис за 9 кл. - 1 бр.
 Христоматия за 9 кл. - 1 бр.
 Литература - Анубис
 Руски език - Булвест 2000 за 9 кл. - 1 бр.
 Информатика - Нова звезда за 9 кл. - 1 бр.
 Биология - Геа Либрис за 9 кл. - 1 бр.
 Математика - Анубис задължителна потготовка за 9 кл. - 1 бр.; за 10 кл. - 1 бр.
 Химия - Анубис за 9 кл. - 1 бр.; за 10 кл. - 1 бр.
 Изобразително изкуство за 8 кл. - 2 бр.
 Информационни технологии за 8 кл. - 2 бр.
 Музика за 8 кл. - 2 бр.
 Учебна тетрадка по БЕЛ - Булвест 2000 за 8 кл. - 2 бр.
 Техническа механика - Просвета - за 9 кл. - 1 бр.

Тетрадки голям формат - бели листа (20бр.)
 Тетрадки голям формат - широки редове - 80-100л. (50бр.)
 Тетрадки малък формат - 80-100 листа (100бр.)
 Тетрадки - широки и тесни редове (30бр.)
 Тетрадка - речник (40)
 Химикали - сини; Флумастери; Моливи - цветни; Лепило.
 Линии; Гуми; Пергели; Острилки.

# 155
  • София
Здравейте,
ще разрешите ли да се намеся в темата с един въпрос, който не се сещам къде другаде е подходящо да задам... Понеже темата е за набиране на конкретни неща, къде могат да се предадат дрехи, които човек е заделил за домове. От местата, на които разпитах, ми отговориха, че нямат нужда от дрехи, понеже всички основно това даряват. Но съм отделила 6-7 торби с дрешки на децата ми, които вече са им умалели, а са добре запазени, за да бъдат изхвърлени. Искрено се надявам да ме насочите към правилното място. Благодаря и спорна седмица!

# 156
Здравейте,
ще разрешите ли да се намеся в темата с един въпрос, който не се сещам къде другаде е подходящо да задам... Понеже темата е за набиране на конкретни неща, къде могат да се предадат дрехи, които човек е заделил за домове. От местата, на които разпитах, ми отговориха, че нямат нужда от дрехи, понеже всички основно това даряват. Но съм отделила 6-7 торби с дрешки на децата ми, които вече са им умалели, а са добре запазени, за да бъдат изхвърлени. Искрено се надявам да ме насочите към правилното място. Благодаря и спорна седмица!

Можете да ги изпратите при отец Иван в ц. Нови хан http://www.svetinikolai.org/index.php

# 157
  • София
Отец Иван ми беше първата мисъл. Но точно там ми казаха, че нямат нужда от дрехи. Ако са ме заблюдили - чуденето ми приключва точно в тази минута Simple Smile

# 158
Движение на българските майки ,звено Видин търси за 2 момченца на 4 и 5 години -анцузи ,блузки за сезона ,якенца ,чорапогащи ,чорапки .
Ако на някой от вас са останали от децата и са запазени ,ще бъдем благодарни ,ако помогнем на тези две деца !!
съобщението е от  октомври  но  все пак може и към тях да се обърнете

http://www.facebook.com/dbmvidin

# 159
  • София
Преди малко във фирмата получих обаждане от жена инвалид, която има 4 деца и моли за храна. По това време на година получаваме огромен брой запитвания и писма, но тази жена звучеше наистина отчаяно... Разглеждате ли в ДБМ и подобни, индивидуални случаи?

# 160
Здравейте,
Здравейте,
погледнете в темата "Ангелска елха". Аз занесох там миналата седмица два чувала с дрехи и играчки и жената ги прие с огромна благодарност.

# 161
Преди малко във фирмата получих обаждане от жена инвалид, която има 4 деца и моли за храна. По това време на година получаваме огромен брой запитвания и писма, но тази жена звучеше наистина отчаяно... Разглеждате ли в ДБМ и подобни, индивидуални случаи?
Да разбира се, имате ли кординати на жената?

# 162
  • София
Да разбира се, имате ли кординати на жената?
Да, записала съм телефона и. Къде е удачно да го изпратя?

# 163
Отец Иван ми беше първата мисъл. Но точно там ми казаха, че нямат нужда от дрехи. Ако са ме заблюдили - чуденето ми приключва точно в тази минута Simple Smile

Аз също искам да изпратя дрехи там(мои и бебешки).Ако имате информация  дали имат нужда,пишете.Не можах да открия точни координати,а просто така да ги адресирам до църквата,не ми се искаше на сляпо.Ще се радвам да зарадваме хората за Коледа.

# 164
Дайте ми го на ЛС Hug

Общи условия

Активация на акаунт