КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ - 2

• 186 861
  • 441
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз с удоволствие бих се включила с дрехи за тинеджъри-момичета -горе долу ес-размер.Дрехите не са нови,но са в бих казала отлично състояние..Може да ми пишете на лични-на адрес ли ,по какъв начин, кога,какво и колко.За обувки,ще погледна допълнително.Ще ми е по-лесно с някакви ориентири..

# 181
  • sofia
Момичета, имам молба Peace
Някъде имаше тема за помощното във Велинград. Ако някой има намерение да създава отделна инициатива за там, нека е в отделна тема, а не в тази.
Чисто организационно и технически е по-добре. В тази тема пускаме нуждите на децата и семействата, които пряко ДБМ подкрепя. Към момента ние нямаме инициатива за Велинград и ще настане объркване.
Благодаря ви Hug

# 182
Здравейте приятели,

Нека тази неделя (31 МАРТ), в 12 ЧАСА, да занесем на паркинга на НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" всички здрави дрехи, играчки и помагала, които нашите деца или ние вече не използваме за децата от Помощно училище "Драган Манчев" във Велинград. Те са на възраст между 7 и 18 години и НЕ са сираци. Затова нямат право на помощ от държавата. Но семействата им са крайно бедни и не могат да им осигурят дори неща от първа необходимост, с които ние сме свикнали като даденост. НЕКА ВСИЧКИ НИЕ ИМ ПОМОГНЕМ !

# 183
Ние с децата ще донесем,ще говоря и с голямата ми дъщеря да дари и тоалета си от абитуриентският бал,с обувки чанти всичко към тоалета,имаме нови страхотни пуловери,модерни,но обувки за жалост имаме само малки,23 24 25 26 номер,ще видим и за козунак,почти всичко съм раздала останаха ни само от миналата година на малката дрешки и пуловери но все ще намерим ще говоря и с приятели

# 184
Ето линк към групата във фейсбук:
http://www.facebook.com/groups/424407000907084/

# 185
  • sofia
Привет момичета.

Молим , ако някой има излишни два единични матрака да ги дари на двама студенти в НСА.
Момчетата са наши приятели , на които помагаме още от проекта ни САМ.

http://www.fdbm.org/bg/projects_article_3.html

Няма да влизам в подробности, но сегашните им дюшеци вече се населяват и от дървеници, а от НСА не дават ясен отговор ДАЛИ ще им дадат нови.
И двамата живеят в една стая, хигиената им е отлична, пръскали са даже с/у вредители, но няма как да продължават да спят на сегашните дюшеци.
Ще сме благодарни на всеки, който може да им помогне.

bouquet  bouquet

# 186
Привет, може би не е тук мястото да пиша, но имам доста излишни дрехи, за големи ( като стил, стават за тийнейджъри) Има и маркови, за абитуриенти също... Тъй като не ми се рови много да търся и проверявам къде, какво, карам по мързеливия начин - питам Simple Smile Благодаря!

# 187
  • София, в полите на Витоша
Здравейте,имам много дрешки и играчки за момиче 5-6 год.,ако някъде или някой проявява интерес,да ми пише на лични.

# 188
  • sofia
Във връзка с  проект Ел Пасо молим за обувки. В него освен редовно посещаващите го деца, са включени и няколко по-големи момичета, които се качват когато от малките има болни.
Тези деца ще продължат да посещават ранчото и през лятото. За тези момичета нямаме(дома също) допълнително обувки, които те да носят специално за заниманията в ранчото.

Молим за здрави, затворени обувки с номера:
номер 38-4 бр.
номер 39-2 бр.
номер 36-2 бр.

Молбата ни е да са здрави, удобни и затворени обувки или маратонки.
Благодарим.

# 189
  • sofia

Както, може би, някои знаят, миналата година с децата и приятелите ни от ранчото, си правихме зеленчукова градина. Децата и ние се грижихме за нея , а после се и опитвахме плодове и зеленчуци.
Децата носиха и на останалите в дома-грах, тиквички, зеле и др.
Тази година, отново имаме такова желание. Вероника вече подготвя терена , взела е семена и е направила малко разсад. Сглобява се и малък парник.
Молим ви да ни помогнете с липсващите семена и разсад , които искаме да посадим в градината:

краставици
лук
чесън
моркови
салата
ягоди

Благодарим   bouquet

# 190
  • София
Здравейте, писах преди време с въпрос за дарение на облекло. Събрала съм наново няколко големи торби с главно бебешки и до 3-4г. дрешки., но чета в темата, че се търсят такива главно за 7-18г.възраст. Да ме насочите къде мога да предам събраните дрехи, за да достигнат до наистина нуждаещи се, понеже на няколко пъти вече се случи да проявяват комерисален итерес към тях. Благодаря!

# 191
  • sofia
Здравейте, писах преди време с въпрос за дарение на облекло. Събрала съм наново няколко големи торби с главно бебешки и до 3-4г. дрешки., но чета в темата, че се търсят такива главно за 7-18г.възраст. Да ме насочите къде мога да предам събраните дрехи, за да достигнат до наистина нуждаещи се, понеже на няколко пъти вече се случи да проявяват комерисален итерес към тях. Благодаря!

Надявам се, тук да намериш отговор Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=695988.0

# 192
# 193
Здравейте! Ще се радвам, ако знаете на кого бих могла да даря стара пералня Gorenje - наследство е от бивши наематели, модел около 1995г., работи. Става въпрос за София и евентуално да има превоз или поне помагачи за пренасянето.

# 194
  • Нейде из лудите гори...
Подбутвам темата... Не остана време до баловете, но бих искала да подаря роклята си. Семпла, черна рокля. Mango размер М, моля ако знаете за някоя абитюрентка без рокля, пишете ми. Във Варна, съм , но бих я изпратила.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт