КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ - 2

• 186 858
  • 441
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Искам да даря мебели - диван, 2 фотьойла и спалня.

# 256
  • София
здравейте,

искам да изпратя дрешки за деца до 5-7 годишна възраст. Изчетох доста от темите в подфорума и достигнах до извода, че май в гр. Трън най-спешно се нуждаят от тях? Ако има и друг дом с подобни нужда, моля ориентирайте ме.

Освен това искам да даря дрехи за тийнейджъри до 17-18г. Към кого да се обърна? Дали в  Защитено жилище ЗАЕДНО ще ги приемат?

Благодаря предварително.

Аз вече два пъти изпращам в Трън. Има отделна тема-прочети там.

# 257
  • София
Няма ли да местят Сос селището?

# 258
lluna в трън няма СОС, в Дрен има, различни населени места са.
В Трън има център за обществена подкрепа Peace

# 259
  • София
Сори...нещо съм се объркала. Simple Smile

# 260
Здравейте, живея във Велико Търново. Мога да пазарувам лекарства и хранителни продукти за възрастни хора. Разполагам с личен автомобил и мога да пътувам и до близко село примерно. Имам свободно време и желание. Безплатно и доброволно. Моля, насочете ме към каква организация да се обърна за информация.

# 261
Здравейте, живея във Велико Търново. Мога да пазарувам лекарства и хранителни продукти за възрастни хора. Разполагам с личен автомобил и мога да пътувам и до близко село примерно. Имам свободно време и желание. Безплатно и доброволно. Моля, насочете ме към каква организация да се обърна за информация.
Нали в региона имаше пострадали села - със сигурност са пълни с нуждаещи се възрастни точно в момента Peace

Дебелец, Килифарево, селата Габровци, Церова кория, Райковци, Радковци, махала Пъровци

# 262
Здравейте! Имам единчувал детски дрешки и обувки за деца от 0 до 4-5 годинки и един чувал дамски дрехи и обуки. От Перник съм. Има ли място, където да ги занеса, за да помогна на някого? Или ако може да ме свържете с някой нуждаещ се.

# 263
  • София
Аз имам кашон запазени дрехи за тийнейджъри / за момиче /, размер S и М. Още не мога да намеря къде да ги даря.  Blush
Пипитах в Клуб „Приятели ЗАЕДНО”, но там имало само 2 девойки над 18г. и вероятно нямало да им станат. А, аз няма как да преценя.  Embarassed

# 264
  • София
В кой дом има по-големи деца 5-6г.? Имам играчки, но са топчици, човечета от филми, роботи, пистолети, детски телефони, пъзели и т.н. Децата трябва да са по-големи, за да не стане беля заради големината.

Мога да дам и обувки+пантофки N 31.

# 265
Здравейте! Имам единчувал детски дрешки и обувки за деца от 0 до 4-5 годинки и един чувал дамски дрехи и обуки. От Перник съм. Има ли място, където да ги занеса, за да помогна на някого? Или ако може да ме свържете с някой нуждаещ се.
Ако дрехите за 3-5 годишно са за момченца - гр. Трън, ул. " 8ми март" 22, Наташа Чакърова - това са две деца, на които помагаме.
Ако не пак в Трън, но в ЦОП Трън - там имат нужда - http://www.cop-tran.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81/

# 266
Аз имам кашон запазени дрехи за тийнейджъри / за момиче /, размер S и М. Още не мога да намеря къде да ги даря.  Blush
Пипитах в Клуб „Приятели ЗАЕДНО”, но там имало само 2 девойки над 18г. и вероятно нямало да им станат. А, аз няма как да преценя.  Embarassed
ЦОП Трън, в горния пост е линка с котакти Peace

# 267
В кой дом има по-големи деца 5-6г.? Имам играчки, но са топчици, човечета от филми, роботи, пистолети, детски телефони, пъзели и т.н. Децата трябва да са по-големи, за да не стане беля заради големината.

Мога да дам и обувки+пантофки N 31.
Две момченца ужасно ще им се зарадват - гр. Трън, ул. " 8ми март" 22, Наташа Чакърова , можеш ли да им ги изпратиш, вкл. обувките  bouquet

# 268
Ще опитам пак! Ако някой има нужда от дрешки за бебе или за момченце на 2/3/4г, моля да ми пише на лични!!!

# 269
  • София
Moon Walk, мерси за информацията.   bouquet

Ще опаковам нещата и ще ги изпратя директно в гр. Трън.

Общи условия

Активация на акаунт