КАК, КЪДЕ И КАКВО ДА ДАРИМ? и СПЕШНИ НУЖДИ на ДБМ - 2

• 186 828
  • 441
  •   1
Отговори
# 270
Ще опитам пак! Ако някой има нужда от дрешки за бебе или за момченце на 2/3/4г, моля да ми пише на лични!!!
Аз помагам на едно семейство с момченце на 2г и 8 м и имат нужда от дрешки за него.
Пиша на ЛС

# 271
НУЖДАЯ СЕ ОТ ЗИМНИ ДРЕШКИ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА МОМЧЕ ИЛИ МОМИЧЕ НЕ МОГА ДА КАПРИЗНИЧА-
1 Г. и 2 М.

# 272
  • София
НУЖДАЯ СЕ ОТ ЗИМНИ ДРЕШКИ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА МОМЧЕ ИЛИ МОМИЧЕ НЕ МОГА ДА КАПРИЗНИЧА-
1 Г. и 2 М.

Имам дадени от една съседка, част от които изпратих в гр.Трън. Но май са малко по-големи.
Откъде сте? Ако сте от София може веднага да видите дали ви устройват, преди да ги изпратя.

# 273
  • Нейде из лудите гори...
Имам две якета - есенни, едно спортно(синьо) и едно по-спретнато(бежаво), пуловер поло, дънки, всичко е размер S-M, ако някой има нужда - да пише!

# 274
1 Г. и 2 М.
Здравейте,

може ли да ми звъннете на 0894606173 - Кристина

# 275
Здравейте, някой може ли да каже какво е положението в град Бойчиновци. Миналата година по това време имаха огромна нужда от дрехи, обувки и по принцип всичко нужно за 50 деца, от които 20 новородени. Тази година положението как е?

# 276
Zdraveite, samotna maika sam i mi e mnogo trudno. Imam du6terq na po4ti dve godinki, na skoro se iznesohme na kvartira i edva svurzvame dvata kraq. Ako nqkoi ima ostanali dre6ki i obuvki ot svoeto detence i ne mu trqbvat 6te vi buda mnogo blagodarna i priznatelna, ako mi pomognete?!... BLAGODARQ VI PREDVARITELNO...

# 277
Zdraveite, samotna maika sam i mi e mnogo trudno. Imam du6terq na po4ti dve godinki, na skoro se iznesohme na kvartira i edva svurzvame dvata kraq. Ako nqkoi ima ostanali dre6ki i obuvki ot svoeto detence i ne mu trqbvat 6te vi buda mnogo blagodarna i priznatelna, ako mi pomognete?!... BLAGODARQ VI PREDVARITELNO...
Здравейте,

моля ви оставете ми на лично съобщение телефон да ви звънна Peace

# 278
СПЕШНА НУЖДА

креватче, дрехи и принадлежности за един новороден юнак, който е на 1 месец вече.
От закрила на детето ни звъннаха с молба за помощ, защото майката има нужда от всичко за бебето.
Кърми го, така че храна не е необходима. Моля който има възможност да се свърже с мен на 0894606173 или да ми пише на ЛС тук.

Креватчето е най - спешно!

# 279
Мога да подаря лятна количка Чико с опция за пълно хоризонтално положение, както и доста запазени дрехи за девойка/млада жена (дънки, блузи, ризки) размер S/M. Моля ако някой има нужда, нека ми пише.

# 280
Здравейте отново и от мен. Имам една торба дрехи за момченце до 1 г, така че, ако някой ги иска, пишете ми.

# 281
  • София
Аз изпратих 4 плика в Бойчиновци.

# 282
Здравейте отново и от мен. Имам една торба дрехи за момченце до 1 г, така че, ако някой ги иска, пишете ми.

Изпрати ги в гр.Бойчиновци. Там винаги имат нужда от дрехи за деца от всякакви възрасти. Ето и адреса:
гр. Бойчиновци  П.К.:3430
ул. "Гаврил Генов" №2
Получател - Асен Найденов - мл. експерт етнически и демографски въпроси.
Тел. 0882 698445.

# 283
Здравейте мами....имам много дрехи за момченце....кажете ми къде и на кой да ги изпратя....

# 284
Здравейте мами....имам много дрехи за момченце....кажете ми къде и на кой да ги изпратя....
                                                                                                                                                            Ако имате дрешки за 4год. момченце с радост бихме ги износили.

Общи условия

Активация на акаунт