"Дързост и красота"- тема 68:"Страст и реклама[ция] "

• 22 856
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Рич получава при нея страстта ,която му липсва .....с Тейлър или с други жени.
Но когато си получи дозата страст и секс,му става напрегнато от вечните брукини проблеми и тогава търси спокойствието при Тейлър.
И това е моето обяснение защо той не може да реши коя иска повече....те просто му носят различни неща във връзката с него.
И мъжката идея ,че "жената трябва да е домакиня в кухнята,дама в обществото и курва в леглото" е почти неосъществима,дори и на кино....    Mr. Green
Не мога да не се съглася. Какво следва от цялата тая работа, обаче?/имам предвид в истинския живот?/ Много сериозна тема е това, да знаете...
Има една сентенция на ...мисля, че на Станислав Лем: "На вкусният стол няма да седнеш, а удобният затруднява храносмилането"...  Tired...И, какво следва все пак?

# 376
Форестър, има огромна като пропаст разлика между минаванията на Брук през мъжете и минаванията на Тейлър през тях. Naughty Но няма да си правя труда да я обяснявам
Да бе,чудно какво би обяснил като огромна разлика ooooh!
Разликата е,че Квазимодото и с целия свят да спи винаги се има за морална след това и гледа отвисоко,отгоре другите и ги съди Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Това е разликата,господинчо #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 377
защо пак това интро с Фийби  Naughty тези от БНТ кога ще се събудят и да пускат правилните оупенинги  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 378
Форестър, има огромна като пропаст разлика между минаванията на Брук през мъжете и минаванията на Тейлър през тях. Naughty Но няма да си правя труда да я обяснявам
Да бе,чудно какво би обяснил като огромна разлика ooooh!
Сигурно съм тъпа, но и аз бих искала да разбера? Би ли си направил труда все пак да ни кажеш каква е тънката разлика между една жена, която е била "уважена" от поне 13 мъже (по памет според списъка ти) пред друга, която има в списъка си поне 11 мъже  hahaha  Мисля, че са доста мъжете и за двете...
И дори, ако сложим коефициент за корекция на бройката мъже,  свързан с броя на епизодите, в които са засечени тези бройки мъже  - резултатът ще е в полза на Брук. Защото при Брук епизодите са много повече в сравнение с броя на епизодите на Тейлър... Какво излиза, че ако Тейлър имаше толкова епизода, колкото Брук - каква ли щеше да е нейната бройка, щом за по-малък брой епизоди, много скоростно е свалила тези 11 мъже  newsm78

# 379
Рич получава при нея страстта ,която му липсва .....с Тейлър или с други жени.
Но когато си получи дозата страст и секс,му става напрегнато от вечните брукини проблеми и тогава търси спокойствието при Тейлър.
И това е моето обяснение защо той не може да реши коя иска повече....те просто му носят различни неща във връзката с него.
И мъжката идея ,че "жената трябва да е домакиня в кухнята,дама в обществото и курва в леглото" е почти неосъществима,дори и на кино....    Mr. Green
Не мога да не се съглася. Какво следва от цялата тая работа, обаче?/имам предвид в истинския живот?/ Много сериозна тема е това, да знаете...

В реалния живот човек трябва да реши кое му е по-важно:сексът,страстта и адреналинът или спокойствието и топлотата .Иначе вечно ще търси нещо,дето не съществува.....   Laughing
Ама тук ...филм да става.Иначе какво ще гледаме?   

# 380
  • somewhere near the sea
Ако в началото на сериала залагаха на модела "Пепеляшка", постепенно развиха образа на Брук, добавяйки нови качества-амбиция, кариеризъм и др.
Не веднъж вече сме обсъждали как фактът, че баща им ги е изоставил се е отразил на психиката й вероятно, карайки я да гази мъжете, стремейки се към перфектния мъж. Ако Ридж е любовта на живота й, какво са Ерик, Торн, Дийкан, Ник и останалите?

На следващата сутрин Оуен буквално облива Джаки от любов. Готов е да даде друго интервю, за да изясни нещата. Whip се извинява на Джаки, чувства се отчасти отговорен. Тя му препоръчва да си вземе отпуск. Не иска той да е наоколо, когато се изяснява със съпруга си.
Ник улов Оуен и буквално го хвърля в кабинета си. Джеки бързо обяснява за брата близнак и трябва да каже на сина за целувката с Whip. Иска мнението му дали мисли, че Оуен ще приеме тази истина.

Кейти е весела, когато  казва на Дона и Брук как Бил не се е хванал на стръвта ѝ. Той се променя и има и друга страна, която никой не е виждал преди. Ерик се появява като цар Дроздобрад и казва на Кейти, че нейна е цялата заслуга да бъдат на корицата на следващото „Окото на мода”. Започва фотосесия-натруфеният Ерик с тежки царски одежди и край него-разголените Логан по бански. Хю Хефнър може да му завиди.(белег не се забелязва днес.
Бил отбелязва пред Ерик, че царския му костюм  му отива, той го заслужи. Ерик го пита днес ли е дошъл да изтегли чергата под краката му. Разбира, че Ерик може би си мисли, че ще продължава да  създава проблеми, но той наистина се опитва да се реваншира и да направи промяна в своя фокус.

Споделя с  Ерик, че  не е бил стълбът на безпристрастност в миналото. От сега нататък  ще даде на компанията на Ерик справедливост.
 Donna влиза и казва на все още учудения Ерик просто да погледне Бил и Кейти заедно. Това е причината.
Оуен прави изявление пред Джарет и му показва снимката на брата си близнак.  Каспър е дал  интервюто в Сан Диего. Оуен пред камерата  изповядва любовта си към тази забележителна жена. Обича я и ѝ има доверие и нищо не може да го накара да иска да я напусне.

Бил обещава, че никога няма да нарани Кейти. Брук му казва подробности около лечението на Кейти.

Оуен казва на Джаки, че  отсега нататък пътят за тях е само нагоре и напред. Тя признава, че е благословена да го има в живота си. Той разбира, че нещо я притеснява  и иска да знае какво е то.
Оуен се връща вкъщи и намира хавайска luau в апартамента.( ето какво е това)

Джаки е сигурна, че той ще ѝ прости за целувката  с Whip.

Те танцуват и тя му обяснява колко много го обича.
Бил води Кейти обратно в офиса си и освобождава  секретарката си  за днес и утре, когато  дъщеря ѝ има футболен мач. Тя заслужава това.

Кейти му казва, че харесва новия Бил Спенсър с новооткритото му сърце. Тя му разказва за сърцето на брат си.
Ник казва на Whip да затвори вратата, защото трябва малко да поговорят.

Whip се чувства виновен и мисли, че знае за целувката и започва да се извинява.
Ник изтръпва при мисълта, че Джаки е влюбена в Оуен, но сега  започва да разбира колко много я обича и той също.

Джаки казва на Оуен, че когато е видяла интервюто  е била съкрушена. Билае с Whip в момента и в пияно състояние.
Бил иска да помогне на Кейти да намери цел в живота за честта на брат си. Целуват се.
Whip предупреждава Ник, че Джаки ще  съсипе живота си сега, признавайки на Оуен.
Оуен стига до заключението, че Whip е дошъл и се е възползвл. Джаки казва, че е само една целувка, но го моли да ѝ прости.

# 381
"марси",ако рич е любовта на живота на Джуклата,какво са за нея всички останали мъже на които въртя*******

# 382
Рич получава при нея страстта ,която му липсва .....с Тейлър или с други жени. Но когато си получи дозата страст и секс,му става напрегнато от вечните брукини проблеми и тогава търси спокойствието при Тейлър.
И това е моето обяснение защо той не може да реши коя иска повече....те просто му носят различни неща във връзката с него.  И мъжката идея ,че "жената трябва да е домакиня в кухнята,дама в обществото и курва в леглото" е почти неосъществима,дори и на кино....    
В реалния живот човек трябва да реши кое му е по-важно:сексът,страстта и адреналинът или спокойствието и топлотата .Иначе вечно ще търси нещо,дето не съществува.....  Ама тук ...филм да става.Иначе какво ще гледаме?  
В живота и реалния също не  е толкова просто да направиш избор между тези различни неща и да избереш едното от тях, ако не си имал късмета да имаш партньор, който да може всичко? А и за всеки нуждата от разните екстри си е различна и си е индивудуално... Хората и партньорите са различно способни и надарени в тези изброените благинки и не е лесно за всеки да се примири с липсата на нещо или част от нещо ...   И не всеки е способен да бъде толкова едностранен, еднопосочен, опростен и да може лесно да предпочете само едното, дори и то да е по-правилното... Най-малкото трябва и време и опит и зрялост и тн  Naughty   Та да избереш и в живота, ако нямаш късмета да си с идеалния човек до теб, не винаги е толкова лесно, колкото е лесно да дадеш този съвет Peace

# 383
Браво Сега  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 384
Разликата е,че Квазимодото и с целия свят да спи винаги се има за морална след това и гледа отвисоко,отгоре другите и ги съди
Двойният стандарт винаги предизвиква гневна реакция и аз го разбирам Forester69, защо е гневен. Не е толкова това коя е по - голяма...от другата, нито коя с колко мъже е ...., а по - скоро именно както той го казва: коя за каква се има. Осъждането дразни.
Брук и Тейлър идват от два различни свята изначално във филма - едната от дъното, другата от по - удобно и приветливо място. Макар, че...зависи на кое викаме дъно... Tired Много пъти съм си мислела, че на Тейлър и е лесно да е "добра", когато всички я подкрепят в нейния и свят. За разлика от Брук, която се опита да влезе и тя в този свят, но много бързо я "пернаха по носа"...Може би, ако тя бе имала и минимална подкрепа дори, нещата щяха да са други? Представяли ли сте си Тейлър да беше на мястото на Брук и обратното?

Добре, Ридж е любовта на живота на Брук. Хайде сега обаче някой от Брук отбора да ми отговори от какъв зор после тя взе, че се нахвърли и на баща му, за да му доразруши разклатения брак, после пък се метна и на брат му, ...
Е, аз не съм 100% от отбора, но ще опитам да отговоря: както разменяхме мисли няколко страници по - напред, В ЕДНА ВРЪЗКА ВИНАГИ СА ДВАМА! И, ако бракът /връзката/ е разклатена, то виновният не е външният човек, а другите двама. Външният човек е само катализатора на нещо вече случващо се.

В реалния живот човек трябва да реши кое му е по-важно:сексът,страстта и адреналинът или спокойствието и топлотата .Иначе вечно ще търси нещо,дето не съществува.....   Laughing
Ех, това е лоша работа, наистина...Защото при всички случаи, както и да го наричаме, иде реч за компромис...

# 385
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Гледам, днес сте се отдали на спомени... Peace Аз пък помня,че докато ходеше с полицайчето,брук събираше списания със снимки и интервюта на рич.. Naughty.Беше в час с всичко, което се случваше около него и семейството...Още тогава мечтаеше за него.. Heart Eyes.Така че съвсем не е неочаквана срещата им на партито,даже съвсем ОЧАКВАНА... Naughty...В дома на Форестър е нормално да срещнеш Форестър...А как да се докопаш до Форестър. newsm78..Като се лепнеш за негов близък...ииии, брук се натресе в болницата при умиращата Карълайн, да и става приятелка.... ooooh!
ЗА ДНЕС: Дърт ''кралски'' пудел,накачулен от три ''кралски'' пуделки....При това мнооого силиконени!!! По едно време циците на донка аха-аха да цопнат в басейна... Joy Joy Joy
И това е новата рекламна стратегия ФК, измислена от новоизлюпената рекламна агентка катеринка... ooooh! Тя откакто се загаджи с оня грозник,май само кралици са и на ума... ooooh!
"Екатерина Велика'', кралица на 'сичката мода у Космоса hahaha Joy

# 386
# 387
И за тейлър и за брук другите мъже са изтривалка,втора цигулка,временно влечение.Какво е в момента уип за тейлър?
Иначе миф това за осъждането ми хареса и въобще наистина изглежда пишеш като психолог ама все пак какво лошо има да съдиш другите и да се държиш като нещо повече от тях ако наистина е така?На никой не му е приятно да го съдят ама все пак ако наистина е по-зле трябва да го приеме.в тоя ред на мисли ако грешките на тейлър са по-малко не виждам що да не се държи като нещо повече.от истината боли ама истината се пак си е истина.що да не се каже?

# 388
Цитат
В живота и реалния също не  е толкова просто да направиш избор между тези различни неща и да избереш едното от тях, ако не си имал късмета да имаш партньор, който да може всичко?

Няма човек,който да може ВСИЧКО!    Peace
Определяш  кое ти е важно и решаваш според приоритетите си.Щом си допуснал изобщо положението да трябва да решаваш подобен казус...трудно-лесно,това е положението.
А и защото в реалния живот ,аз поне,още не съм срещала мазохист,било то мъж или жена ,които 40-50 години да търпят някой да ги прави на маймуна.

Както и   mif  е писала :

Цитат
Защото при всички случаи, както и да го наричаме, иде реч за компромис...

И когато компромисът е направен доброволно,той не тежи.Напротив.

# 389
Гледам, днес сте се отдали на спомени... Peace Аз пък помня,че докато ходеше с полицайчето,брук събираше списания със снимки и интервюта на рич.. Naughty.Беше в час с всичко, което се случваше около него и семейството...Още тогава мечтаеше за него.. Heart Eyes.Така че съвсем не е неочаквана срещата им на партито,даже съвсем ОЧАКВАНА...
Това ме подсеща.....
Нямаше ли момент ,в който брукито молеше майка си да я вземе да сервира,че да види наживо къщата и самите Форестър?    newsm78
А майка й отначало не искаше,пък после се съгласи, ама й каза да си гледа сервирането ......

Общи условия

Активация на акаунт