"Дързост и красота"- тема 68:"Страст и реклама[ция] "

• 22 737
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Друг въпрос обаче е това, че четох, че този сюжет щял да има неочаквано развитие.
Да,аз четох,че Джуклата под влиянието на забранения зеленЧУК е врътнала ******* на сина си. smile3532 smile3532 smile3532

# 571
............. Рич просто се замисли и осъзна, че Брук е правила какво ли не и той до голяма степен я е обичал заради това нейно буйно държание стил 'неговата Лоугън', но... със сина му границата вече е била прекрачена.

Знаех си аз,че всичко между брукито и Рич е само секс,похот и вдигнати крака....    Mr. Green
А когато му писне от курве....ите й номерца, и му се прииска любов,нежност,топлота ,бързо-бързо се преориентира към Тейлър .
   Grinning    
Ако единствената причина да се отвърне от Брук е спането със сина му, то същата причина /спането на Тейлър със сина на Брук/ трябва да го е отвратило не по - малко. Така, че този аргумент определено не е в полза на Брук, но по същият начин не е в полза и на Тейлър.  Или може би има значение чий е синът с който са спали? С единият може - с другият не?

# 572
Напълно подкрепям миф,много резонно  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Миф,трябва отСега да разбереш,че тук минава сфащането,че на Джуклицата всичко й е простено,каквото и да направи ooooh!

# 573
............. Рич просто се замисли и осъзна, че Брук е правила какво ли не и той до голяма степен я е обичал заради това нейно буйно държание стил 'неговата Лоугън', но... със сина му границата вече е била прекрачена.

Знаех си аз,че всичко между брукито и Рич е само секс,похот и вдигнати крака....    Mr. Green
А когато му писне от курве....ите й номерца, и му се прииска любов,нежност,топлота ,бързо-бързо се преориентира към Тейлър .
   Grinning    
Ако единствената причина да се отвърне от Брук е спането със сина му, то същата причина /спането на Тейлър със сина на Брук/ трябва да го е отвратило не по - малко. Така, че този аргумент определено не е в полза на Брук, но по същият начи т.е. с единият може, с другият - не?н не е в полза и на Тейлър.  Или може би има значение чий е синът с който са спали?

Да не забравяме,че тогава Тейлър беше свободна, а брук все ги върши едни, когато уж е обвързана с някой  Mr. Green

# 574
Да не забравяме,че тогава Тейлър беше свободна, а брук все ги върши едни, когато уж е обвързана с някой  Mr. Green
Приемам забележката. Останах с впечатлението от поста на краси.мира, обаче, че възмущението на Ридж е от другото - от това, че става дума за сина му, а не просто че Брук му е изневерила.

# 575
Останах с впечатлението от поста на краси.мира, обаче, че възмущението на Ридж е от другото - от това, че става дума за сина му, а не просто че Брук му е изневерила.
И аз останах с това впечатление Naughty Naughty Naughty

# 576
Цитат
Ако единствената причина да се отвърне от Брук е спането със сина му, то същата причина /спането на Тейлър със сина на Брук/ трябва да го е отвратило не по - малко

1.Синът на брукито е на около 40 години.Т.е. разликата между Тейлър и Рик е около 20-22 години.Т.е. ,предполага се ,че един 40-годишен мъж има по-ясна представа какво прави...

2.Синът на Тейлър е около 22-23 годишен,т.е. разликата между брукито и Томас е около 40 години.И донякъде възприемам ситуацията като съблазняване едва ли не на малолетен....20-годишен момък по-лесно може да бъде заблуден какво е любов ...или само секс....

3.Брук отглежда Томас около 10 години като свой син....не са давали ,че й казва чак "майко",но и Томас ,и близначките приеха брака на баща си с брук .И гледаха на нея като на втора майка,мащеха, както искаш ....
Та ,от тази гледна точка брук спи със сина си,донякъде.   Peace

Докато Тейлър никога по никакъв начин не е участвала в отглеждането на Рик.За нея той просто е синът на някого....

Та ,за сравнение изобщо не може и дума да става!

Така по -ясно ли е?   Laughing

# 577
Цитат
Ако единствената причина да се отвърне от Брук е спането със сина му, то същата причина /спането на Тейлър със сина на Брук/ трябва да го е отвратило не по - малко

1.Синът на брукито е на около 40 години.Т.е. разликата между Тейлър и Рик е около 20-22 години.Т.е. ,предполага се ,че един 40-годишен мъж има по-ясна представа какво прави...

2.Синът на Тейлър е около 22-23 годишен,т.е. разликата между брукито и Томас е около 40 години.И донякъде възприемам ситуацията като съблазняване едва ли не на малолетен....20-годишен момък по-лесно може да бъде заблуден какво е любов ...или само секс....

3.Брук отглежда Томас около 10 години като свой син....не са давали ,че й казва чак "майко",но и Томас ,и близначките приеха брака на баща си с брук .И гледаха на нея като на втора майка,мащеха, както искаш ....
Та ,от тази гледна точка брук спи със сина си,донякъде.   Peace

Докато Тейлър никога по никакъв начин не е участвала в отглеждането на Рик.За нея той просто е синът на някого....

Та ,за сравнение изобщо не може и дума да става!

Така по -ясно ли е?   Laughing

+ фактът, че Брук е ЖЕНЕНА за БАЩАТА НА ТОМАС. А този баща уж й е голямата любов, пък накрая тя да спи със сина му. Sick Докато на Тейлър Рик й беше просто някакъв там мъж, който й е израстнал пред очите (не че пак не беше гадно).

Колко по-забавно щеше да е ако Брук спеше с Томас съзнателно, без разни плодове и зеленчуци, банани, портокали, репи и тикви. Laughing Някак въобще не й отива имиджа да е невинната жертва, която губи любовта си заради една лъжа, нищо, че именно тя подтикна Томи и той да яде от плодовете още преди да се е уверила на 100%, че те няма да предизвикат някаква реакция.

# 578
'Колко по-забавно щеше да е ако Брук спеше с Томас съзнателно'
Точно, брук не е спала съзнателно това къде го забравяте.докато тейлър да.освен туй брук и томас не са се таковали докато тейлър и рик да.
И да ви кажа лично за мене каквито и да са разликите това да спиш със сина на мъжа си/на жената на мъжа ти си е пълна отврат.

Пък като се викате че тейлър била свободна що забравяте че се ожени за омар докато легално беше женена за ридж? Тъй че и тя му е изневерила докато са били женени.Да не говорим че го направи щото се отказа от ридж като разбра че ше се жени.

# 579
'Колко по-забавно щеше да е ако Брук спеше с Томас съзнателно'
Точно, брук не е спала съзнателно това къде го забравяте.докато тейлър да.освен туй брук и томас не са се таковали докато тейлър и рик да.
И да ви кажа лично за мене каквито и да са разликите това да спиш със сина на мъжа си/на жената на мъжа ти си е пълна отврат.

Пък като се викате че тейлър била свободна що забравяте че се ожени за омар докато легално беше женена за ридж? Тъй че и тя му е изневерила докато са били женени.Да не говорим че го направи щото се отказа от ридж като разбра че ше се жени.
Абсолютно правилно Naughty Naughty Naughty Naughty

+ фактът, че Брук е ЖЕНЕНА за БАЩАТА НА ТОМАС.
А фактът,че Убийцата искаше да се жени за горкия рики ooooh!

# 580
Нали и аз това все казвам...    Laughing
Във филма САМО брукито е спала със синовете на мъжете си:Ерик-Рич,Рич-Томас....    Peace

# 581
Абе по - ясно ми е, но не ми е  по - правилно... Laughing Еднаква гадост ми е.

А фактът,че Убийцата искаше да се жени за горкия рики ooooh!
Сериозно ли?  Laughing /този период от филма не съм го гледала, наистина./ Ще падна!

П.П. Краси, Тейлър не е спала с Рик, или казваш, че точно тогава Ридж не и е бил законен мъж? Щото за мене разлика няма, от единият подпис, да знаеш.

# 582
само да припомня че ридж не е син на ерик и че за мене и връзката на ридж с дъщерята на брук-бриджит също е пълна отврат

# 583
Ооо, да, връзката на Ридж и Бриджит беше и си остава най-голямата гнусотия в този сериал. Sick Не знам откъде на сценаристите им е дошло наум да я реализират. Добре, че поне двамата не спаха заедно. Sick

# 584
Аз най - сериозно ви предлагам да игнорираме групово всичките тия извращения и да не ги ползваме като аргументи в споровете си, защото ситуациите ми се струват нереалистични, измислени, извратени и нелепи: говоря за Ридж - Бриджит, Брук - Томас и Тейлър - Рик.
Сериозно ви го предлагам.

Общи условия

Активация на акаунт