Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 759
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
тази ме разби. Grinning

# 256
Македонската реклама е много добра, от години я разпространявам между приятели  Laughing Дори един македонец успях да осведомя, не я беше гледал  Mr. Green

# 257
  • Провинция
Много ме радва тази: http://vbox7.com/play:4623674036 Може би заради песничката,иначе не е нещо кой знае какво.

# 258
  • Сопот, Пловдив
На мен ми харесва тази, в който таткото остава да гледа вкъщи 4-5 пошуряли деца, които обръщат всичко с главата надолу. Май на някакъв продукт на Мтел беше. Като се замисля рекламите на Мтел в повечето случаи ги харесвам.

# 259
"Мамо всички приятели искат да акат в нашата тоалетна !" - е по-глупава реклама скоро не съм гледала ooooh! !!!

# 260
"Мамо всички приятели искат да акат в нашата тоалетна !" - е по-глупава реклама скоро не съм гледала ooooh! !!!

Да, това беше класика Simple Smile Бих добавила само рекламите за премахване на брадавици или тези за пастите за зъбни протези, някои хора вечерят докато гледат телевизия  Sick

# 261
  • София

Тамън това бях тръгнала да пиша... чудя се тоя, който го е измислил кво има вместо глава!

# 262
  • София
сега се сетих за  рекламата на Зайо Байо, че в началото ми беше много тъпа, но сега ми се вижда доста образователна. Зная, че ще прозвучи гадно, но едното дете е образец на това в какво се превръщат децата, които ядат боклуци - в деца с наднормено тегло.
Съвсем сериозно, обаче песничката звучи наистина добре, ако сложат на мелодийката други думички и я дорразвият, може да стане много приятна детска песничка.

# 263
На мен мие смешна рекламата на Емека .Момиченце седи на масата и пише нещо и изведнъж казва- Я тати какво си ми донесъл ,в първият момент очаквам подарък ,а той таткото какво донесъл-тоалента хартия Емека  Mr. Green

# 264
На мен мие смешна рекламата на Емека .Момиченце седи на масата и пише нещо и изведнъж казва- Я тати какво си ми донесъл ,в първият момент очаквам подарък ,а той таткото какво донесъл-тоалента хартия Емека  Mr. Green

много "хитро"...  Sick

# 265
Нещо от далечна Южна Корея

# 266
  • София
рекламата на Nestle Lion с това ръмжене е ужасна  Sick

# 267

Изключително противна реклама ! Особено момента с магазинерката която казва "Казвай мъжки" hahaha направо ми бърка в нервите.

Тамън това бях тръгнала да пиша... чудя се тоя, който го е измислил кво има вместо глава!

Глава има, мозък няма  ooooh! ! Но ако ми се запуши тоалетната поне ще отида да "акам" в тяхната...

# 268
  • София

Изключително противна реклама ! Особено момента с магазинерката която казва "Казвай мъжки" hahaha направо ми бърка в нервите.

.....

да Sick

# 269
  • Провинция
Рекамите на Нестле Лайьн винаги са ме отвръщавали с това ръмжене,мъркане и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт