Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 687
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Много ми харесва рекламата на булсатком с майката и детето.  Grinning Grinning
Най - много ме дразни рекламата, която гласи "с умф, умф, умф, умф цял свят построяваш" и някакво дете изскача и прави странно движение, казвайки "аз съм феномен" и после започва да щрака копчето на един фенер... какво да ви кажа, всичко в тази реклама ме побърква  #Crazy

# 301
http://www3.vbox7.com/play:1e5da8b9da - тове е новата ми любима реклама.Уникална е тая Мая  Laughing

# 302
А ето и още нещо което,ме разсмива до сълзи.- http://vbox7.com/play:6a7222c2
Не знам дали тук му е мястото на този клип ,но не успях да се стърпя.
Има и втора серия и при интерес ще пусна линк Grinning

# 303
http://www3.vbox7.com/play:1e5da8b9da - тове е новата ми любима реклама.Уникална е тая Мая  Laughing

+1 и на мен много ми харесва  Grinning

# 304
Ха-ха, точно това ще е брояла. И аз се чудих какво брои, но виж за броя хора не се бях сетила.
Най-глупавата реклама ми е с Христо Мутафчиев и дубльора. Не мога да хвана никаква логическа връзка между репликите.

Мдаа доста тъпичка ми се струва и на мен....  Tired

# 305
  • София
Дразнят ме всички реклами на есенния сезон-сиропи за кашлица, таблетки за гърло, температура....ей, край нямат. Много ми е дразнеща рекламата на Тонзилотрен Crazy
Бирата и мастиката през лятото, са ми по-поносими Mr. Green

# 306
  • In The Middle Of Nowhere
Ха-ха, точно това ще е брояла. И аз се чудих какво брои, но виж за броя хора не се бях сетила.
Най-глупавата реклама ми е с Христо Мутафчиев и дубльора. Не мога да хвана никаква логическа връзка между репликите.

А Хр. Мутафчиев така смотано си цитира репликите все едно никога не е актьорствал.

# 307
А Хр. Мутафчиев така смотано си цитира репликите все едно никога не е актьорствал.

Коя е тази реклама?

# 308
  • In The Middle Of Nowhere
Мисля, че на Лев Инс, но не мога да намеря самата реклама сега.

# 309
Много ми харесва рекламата на Нескафе "Събуди се 5 минути по-рано".

И на мен много ми харесва.  Simple Smile

# 310
Мисля, че на Лев Инс, но не мога да намеря самата реклама сега.

Мерси Simple Smile

# 311
  • София
Отскоро засичам реклама на спирала за мигли - на Мейбълин, ако не се лъжа. КолОсал Кет Айс - това произнасят. Това "колОсал" ми бърка в здравето, така ли се произнася правилно?

# 312
  • София
Не се бях заслушвала в произношението до сега. Не харесвам рекламата, защото миглите изглеждат страшно неестествено.  Tired

# 313
  • София
Дразнят ме всички реклами на есенния сезон-сиропи за кашлица, таблетки за гърло, температура....ей, край нямат. Много ми е дразнеща рекламата на Тонзилотрен Crazy
Бирата и мастиката през лятото, са ми по-поносими Mr. Green

Абсолютно... а пък колко от тези лекарства действат...  ooooh!

# 314
  • София
и коя от коя по-идиотски. Сега сесещам, че една ми направви добро впечатление. Беше за някакъв гел за кръста, с един робот на поточната линия.

Общи условия

Активация на акаунт