Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 745
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Тия на Хенди не измислиха една хубава реклама. Не ми харесват и тези на Кен - с феновете, които имали по не знам колко минути слава.  Sick
А на Виваком и особено тази със Зоро много ми хареса.  Simple Smile

# 46

Тази е лююбимата на сина ми Peace

Харесва ми и тази на Лейс,но не мога да я намеря нещо newsm78

# 47
  • София
Новите реклами на ДСК, а именно с лелката и 40-годишния и син както и тази с реститутката са страшно весели! Много ме радват!  yesyes sohappy Hands Clap

# 48
# 49
Повече ми харесва българската версия с Ариана  Heart Eyes  Laughing а и новата също е яка ;д

# 50
Пуснах я, не защото ми харесва повече, а защото Марианчо от постерите повече прилича на младежа от тази реклама, а не от рекламата на Ариана Wink На финала на тази се вижда достатъчно добре.

# 51
Тази ми харесва.Забавна е.

# 52
Тази ми харесва.Забавна е.

Абе това не е ли Бихтер?

# 53
Тя е PeaceОсвен този чипс,рекламира и Рексона.

# 54
Старата реклама на Орео беше отвратителна, тази новата е сладка, детето е много мило и приятно.

# 55
Ами тази на Western Union... "тати ни прати парички..." незнам за вас, ама мен много ме дразни!

# 56
И мен много ме дразни ,таткото бачка а те с мама чакат да им прати парички и да хукнат по магазините  Joy

# 57
На чипс Лейс, с двамата от офиса - единия уж оправя принтера, а другия - за хартия, или нещо такова - харесва ми Simple Smile

# 58
На чипс Лейс, с двамата от офиса - единия уж оправя принтера, а другия - за хартия, или нещо такова - харесва ми Simple Smile
И аз за нея говорех,но не мога да я намеря в нета да я публикувам тук Peace

# 59
  • София
дразни ме рекламата на "Каменица" с футболистите-аматьори: "обещавам..." простее ми  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт