Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 923
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Страхотна реклама на пепси Laughing

# 61
loca,рекламата е страхотна Joy Joy JoyЩе взема ди изпробвам метода. Mr. Green

# 62
Новата с Мариан и бирата за девойката е хубава.
И Мариан става. Blush

# 63
  • Mediterraneo
Много ми е симпатична рекламата на ВИваком с щедрия тъст и мегаватовете интернет  Laughing

# 64
  • София
Новата с Мариан и бирата за девойката е хубава.
И Мариан става. Blush

Свирни, ще те запозная  Laughing Mr. Green

# 65
  • Варна
лока, страхооотна е рекламата. И аз много й се накефих като я видях за пръв път  Joy

# 66
Новата реклама на "Первол"за цветни дрехи е меко казано отвратителна Sick Снимали са някакво подобие на възрастен човек,може би моден дизайнер с някакви нарисувани нагоре вежди,изглеждащ плашещо и нелепо.И както винаги незавимо къде се намират-дискотека,ресторант, в случая модно ревю -винаги имат под ръка тубата с препарата.

# 67
  • София
рекламата със сватбата на някаква програма на Глобул ми е супер тъпа: "вие с nickname .... ако имате възражение пишете на стената.." голяма глупост  Rolling Eyes

# 68
  • София
рекламата със сватбата на някаква програма на Глобул ми е супер тъпа: "вие с nickname .... ако имате възражение пишете на стената.." голяма глупост  Rolling Eyes

Тотална тъпня!

# 69
# 70

Тотална тъпня!

Peace

Мен ме дразни " и с маслооооо". ooooh!

# 71
# 72
  • Варна

Това от мен!
http://www.vbox7.com/play:a9f4a4e2.. и това  :bowuu
:

# 73
# 74
  • Ню Йорк
На чипс Лейс, с двамата от офиса - единия уж оправя принтера, а другия - за хартия, или нещо такова - харесва ми Simple Smile

Тая реклама я гледам 100 пъти и чак сега от твоя пост разбирам че е на чипс. Малко им липсва посланието. От цялата реклама се запомня само: какво става бе харпун?! каквото и да значи това. Тъпа ми е и определено неефикасна.

Общи условия

Активация на акаунт