Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 874
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Преди години излъчваха  реклама на мастер карт мисля,с един човек който на обществени места го посрещаха доста различно-или много добре -или доста грубо, и накрая става ясно,че е футболен съдия.Много ми харесваше тази реклама,ако някой знае къде мога да я открия ще му бъда благодарна.

Мисля, че е тази. И аз много я харесвам.
Благодаря ти  bouquetточно това търсих.

# 151
  • София
Рекламата на Девин монооого ми харесва, много е приятна.

# 152
Харесва ми тази на Флорина! Мелодийката е много приятна!

# 153
  • София
Мисля, че мелодията към Девин е на Диана Дафова. Много я харесвам тази жена как пее, също и музиката, която пее.

На мен много свежа ми изглежда поредицата реклами със сюжетите за хай дефинишън.

# 154
Много ми харесва на Старопрамен с принцеса Либуше и картинките като от комикс. Heart Eyes

# 155
  • Ямбол
Една от най-неприятните ми реклами е на дъвки Орбит, в която една поничка се самоубива... с клечка за зъби...
Допадна ми рекламата на Мтел със сърфистката, много свежа мацка, и много лятно настроение ми носи.

# 156
Вчера попаднах на поредния бисер.
Някакви очи вървят или по-скоро подскачат по улицата и викат кри-кри

Май за сладолед някакъв ставаше на въпрос  hahaha

# 157
На мен най-тъпа ми е тази в един офис, дето двама хрупат някакви "здравословни" чипсове.. И езикът им е много тъпашки  Rolling Eyes

# 158
Харесва ми на Баунти-извивките по лицето на мацката.И мелодията.

# 159
  • София
има една реклама за дъвки - пичът ляга на една пейка и отвсякъде започват да го бомбардират със сока от разбити в мрежа портокали. Мен лично ме ужасява, защото заливането с такъв силнокиселинен плодов сок предизвиква сърбеж и  зачервяване на кожата, а ако е се измие няколко минути е много неприятно.

# 160
има една реклама за дъвки - пичът ляга на една пейка и отвсякъде започват да го бомбардират със сока от разбити в мрежа портокали. Мен лично ме ужасява, защото заливането с такъв силнокиселинен плодов сок предизвиква сърбеж и  зачервяване на кожата, а ако е се измие няколко минути е много неприятно.
Рекламата е тъпа, но дъвките с тропическия вкус /оранжевите/ са ми любими.

# 161
  • София
да, хубави са дъвките, напук на рекламата.  Grinning Моите любими са кобалт - нито нито много сладки, нито много люти. Всъщност, добре че си купих дъвките преди рекламата, че тя със сигурност щеше да ме откаже. Другата им реклама беше с някакви тонколони и метални топчета. Като я гледах, много добре си представих в действителност какво усеща човек - гадни вибрации и потъване до задушаване. Все едно си в плаващи пясъци.

# 162
  • Варна
Мале  ooooh!. Ей сега гледах рекламата на Лото класик, Лото пица. Бях я забравила.  Една баба където седи и се звъни на вратата. И тя докато отиде става мацка. Егаси тъпашката реклама!  ooooh! Tired

# 163
  • Разпиляна във въображението
Харесвам рекламата с изнервения режисьор. Кефи ме как крещи.  Wink

Рекламата по случай рождения ден на "Леки" в момента ми е омразна №1. Чудя се как да нахарам малката да пее "Хепи бърдей" вместо "Леки бърдей"

# 164
  • Варна
Рекламата на Девин монооого ми харесва, много е приятна.
Харесва ми песента. Има ли я някъде без рекламата?

И на мен ми е гадна рекламата с портокалите. Падат ти боклуци от портокали отгоре и ти примираш от удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт