Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 832
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
май само аз не съм я засичала тази реклама Thinking

и аз не съм!!

# 196
май само аз не съм я засичала тази реклама Thinking
и аз не съм!!

+ 1

# 197

DamaPika, много благодаря за линка   Hug Hug Hug не знам защо я свързвате с чалгата,аз я приемам като много игриво дете което обича да танцува, а доколкото до късата синя тениска и в предишни реклами бебетата са с такива  Wink Аз страшно много се забавлявам с тази рекламка и малкото сладурче,далеч повече ме отвращават реклами на превръзки с който ще си " свежа цял ден" Crazy

# 198
  • София
Отскоро гледам някаква реклама за ябълков сайдър или нещо подобно за някакъв лорд и т.н. глупости. Е, много ми е неприятна.
Също така не харесвам и реклама за Каменица с лимон. Пък и самото съчетание на бира с лимон ми се струва отврат само като го чуя и представя.
Има и една реклама за някакъв прах за пране Savex течен мисля, че беше, където една лелка седи в магазин и си гледа петното на блузата и някаква друга идва и и казва да не се тревожи. Е, как се пулят тези жени, не е истина - много глупава реклама.

# 199
# 200
На рекламата на Памперс виждам един кълчещ се сладур, предизвикващ само усмивка налицето ми.
Ни чалга виждам, ни песен чувам, ни къса тениска ....... Даже не бях обърнала внимание на какво е рекламата  Laughing

# 201
Дам... И аз не я бях засичала.... Голяма тъпня е  Sick

# 202
Е, като се има предвид, че е реклама на лимонада  Mr. Green

# 203
  • София
Лонита, точно тези със савекса са двете слугинчета.

# 204
Отскоро гледам някаква реклама за ябълков сайдър или нещо подобно за някакъв лорд и т.н. глупости. Е, много ми е неприятна.

на мен пък доста ми допада рекламата на Somersby! мисля, че е интересна, малко ексцентрична, но забавна..
 Rolling Eyes

# 205
Само на мен ли ми е тъпа рекламата на Памперс? Но не заради чалга, не заради тениска, не....просто не ми харесва.....

# 206
  • София
Не. На мен ми е мангалска и мърлява ...
Обаче аз , не харесавам рекламите на Памперси , и пелените като цяло.  Confused

# 207
  • Сопот, Пловдив
В рекламата на Pampers с танцуващото дете е използвана мелодията на "If you are happy and you know it" http://www.youtube.com/watch?v=FrsM9WggCdo, което е популярна детска песничка и няма нищо общо с няшата БГ чалга.  Иначе и на мен не ми харесва тази реклама, не знам защо, не ме грабва, и донякъде ме дразни прекалено тясната и къса блузка на момиченцето, но наскоро ми светна, че е с такава, за да се вижда памперса, все пак нали това рекламират хората.  Grinning

# 208
  • София
на мен тази реклама ми е леко просташка. Всеки момент очаквам детето да изцепи някоя тъпня, а възрасстните наоколо да ръкопляскат въодушевено. Дразнят ме и очилата.

# 209
Само на мен ли ми е тъпа рекламата на Памперс? Но не заради чалга, не заради тениска, не....просто не ми харесва.....

и на мен. "леееко" са прескочили границата на добрия вкус. "танцът" изобщо не се връзва с невинността на детенцето - не виждам красота в това,  да накараш малко дете да се кълчи като танцьорка на пилон... доста педофили са зарадвали с тази реклама.

но най-противната? все още се разтрепервам като чуя изневиделица онзи врясък  "страаааашно съм яка"  ... така и не можах да свикна, но поне телевизорът е още здрав  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт