Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 816
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
но най-противната? все още се разтрепервам като чуя изневиделица онзи врясък  "страаааашно съм яка"  ... така и не можах да свикна, но поне телевизорът е още здрав  Mr. Green

Кое беше това, заинтригува ме  Mr. Green

# 211
но най-противната? все още се разтрепервам като чуя изневиделица онзи врясък  "страаааашно съм яка"  ... така и не можах да свикна, но поне телевизорът е още здрав  Mr. Green

ето тази простотия http://vbox7.com/play:f6836da9

# 212
  • Разпиляна във въображението
Славейче, благодаря. Рекламата е наистина "потресаваща" Wink

# 213
  • София
Тази заигравка с гласа "от детството" е много плитка, та чак обидна. Наистина ли смятат зрителите за чак толкова малоумни?

# 214

ето тази простотия http://vbox7.com/play:f6836da9

Ужас, добре че съм я пропуснала  ooooh!

# 215
  • Велико Търново
Хехехе... че и "черната" Златка в ролята на нек'ва делова дама... Е, не!...  Joy
Момичета, нали е тя, не се бъркам?

И в допълнение към списъка с противните реклами - тази на "Простабор" ли какво беше там...
- Жените имат ли простата?
- Нямат, професоре, но и те страдат от нея...

/репликите ги запомних само, за да мога да ги напиша тук, иначе ми е отврат това/

# 216
DamaPika, подсети ме за това недоразумение на "рекламистите"  smile3544 smile3544 smile3544

Miriel, пак заповядай Wink

# 217
  • София

И в допълнение към списъка с противните реклами - тази на "Простабор" ли какво беше там...
- Жените имат ли простата?
- Нямат, професоре, но и те страдат от нея...

/репликите ги запомних само, за да мога да ги напиша тук, иначе ми е отврат това/
Joy Joy Щях да се задавя от смях.  Joy Joy Не съм я гледала, но определено ми събуди любопитството.

Славейче, взе ми думите от устата. Рекламата на "Захир" е отврат. Рекламното лице.. Sick

Имаше още една, на продукт за отслабване, много смешно направена. Не се сещам за името, представляваше нещо подобно: Двойка седи в ресторант, младежът блее разсеяно наоколо и не отразява сътрапезницата си. Тя надула бузи като хамстер ,с натъпкани парцали в крачолите на панталона и сакото се прави на дебелана. По пътя към тоалетната среща някаква яка "тупалка", която я просвещава в тайната на отслабването.. hahaha Естествено, връщайки се от тоалетната е супер слабо парче и събира очите на придирчивият момък.

# 218
Courage,  аз лично много се радвам от факта, че не срещам рекламата на Захир твърде често  Sick

А твоята реклама е за друга марка

hahaha

# 219
  • Сопот, Пловдив
А аз напоследък харесах рекламата на един от мобилните оператори, мисля, че беше Виваком, в която се изсипват от един камион два кашона със сладолед пред едно момче и той започва да звъни на приятелите си да идват да го ядат, преди да се е разтопил. Вижда ми се сравнително оригинално хрумване.

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 18:16 от Rois

# 220
  • София
Приятна ми е рекламаата на Мтел  newsm78 с оперната певица. Нищо особено, като се замислиш, но прави впечатление.
Има и една пак на МТел с приказните герои. Много ме кефи озвучаването и особено изпълнението "Красавица, Звярът вкъщи ли е?". Първите пъти като я гледах изообщо не схванах коя е красавицата и кой е Звярът и  каква е тази среща на тиквата, но впоследствие зацепих.

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 17:14 от Andariel

# 221
  • Разпиляна във въображението
Като цяло рекламите на мобилните оператори ги харесвам.

# 222
  • София
Харесва ли ви рекламата на Булсатком? Дето младежът изчисти част от кочината си, демек стаята, за да я покаже на родителите по скайпа. Говореха си как е и си появи полугола мацка, погали го, а родителите се опулиха ...

Много ме кефи ... Страхотна.

# 223
  • София
Ау, сега се сетих за реклама на Юнион Иввкони, с Мимето от Столичани в повече. Не мога да повярвам колко неккадърно може да бъде направено! Ако не знаех как Стоянка Мутафова играе обичайно, щях да си помисля, че са наели най-некадърните актьори. Май са наели най-некадърните сценарист, режисьор, оператор и монтажист. По някакъв заблуден канал я хванах, направо не е истина какво видях!

# 224
  • Велико Търново
DamaPika, подсети ме за това недоразумение на "рекламистите" 
Ооо, "Захир"... да... даже "недоразумение" е много меко звучащо...  Sick

Има и една пак на МТел с приказните герои. Много ме кефи озвучаването и особено изпълнението "Красавица, Звярът вкъщи ли е?". Първите пъти като я гледах изообщо не схванах коя е красавицата и кой е Звярът и  каква е тази среща на тиквата, но впоследствие зацепих.
И "Красавице, спиш ли?"...  Laughing

Ау, сега се сетих за реклама на Юнион Иввкони, с Мимето от Столичани в повече. ....По някакъв заблуден канал я хванах, направо не е истина какво видях!
Аааа... и по по-незаблудените я дават. Снощи я засякох по Нова

Общи условия

Активация на акаунт