Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 806
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
http://vbox7.com/play:d4ad36fe Ами това? И продължението, което за жалост не можах да открия, но със сигурност сте го гледали....
 Sick   newsm77

# 226
  • София
http://vbox7.com/play:d4ad36fe Ами това? И продължението, което за жалост не можах да открия, но със сигурност сте го гледали....
 Sick   newsm77

Дано поне жените от тия реклами им плащат достатъчно... Чудя се да се смея ли или да плача...

Днес попаднах на реклама на Рекс прах за пране с едно много окаляно и наплескано бебе!!! Аз все съм виждала бебета, ама чак пък толкова  newsm78 Коя майка ще си остави детето да стигне до там, че и регулярно да го прави...

# 227
  • София
SvetlaV ooooh! Shocked

# 228
А на мен тази реклама която се върти от скоро за ябълковия сайдер удивително прилича като концепция на Загорка.Явно един и същ екип ги е измислял

# 229
  • Сопот, Пловдив
На мен много ми харесва музиката от тази реклама

Някой дали няма идея от песен ли е, какво е и на кой е?

# 230
Много ми харесва рекламата на Банкя, на бои Декоратор и двете реклами (на Мтел мисля) с песента на Florence and The Machine.

# 231
  • Бургас
а някой може ли да ми каже кой е брадатия мъж от рекламата на каменица лимон

# 232
  • София
Много ми харесва рекламата на Банкя, на бои Декоратор и двете реклами (на Мтел мисля) с песента на Florence and The Machine.

На боите Декоратор не е най - лошата реклама... ама ми е дебилна. толкова пъти повтарят, че да декорираш значи да красяваш, че в края и се чудя аз всъщност имам ли елементарни познания върху българския език.

# 233
  • Варна
Ей, тази новата реклама на Фруктис с таурин - малеее какви мъже! Някой да знае как се казват ?  Twisted Evil Grinning

# 234
  • русе
Дарин  и Деян Ангелови -братята близнаци ,които участваха в "стъклен  дом"

# 235
Дарин  и Деян Ангелови -братята близнаци ,които участваха в "стъклен  дом"

Тази реклами ми е от любимите, а и напитката си я бива....

# 236
  • Mediterraneo
Ох, тази на Юнион Ивкони верно е егати нескопосаната реклама! Няма подобно тъпо направена реклама, поне не съм засичала наскоро! Дано я спрат, че поне Мутафова да не се излага с нея.

# 237
  • София
Видях рекламата с кашоните със сладолед, наистина е много свежа. За сайдера е любопитна, но на третото гледане вече ми втръсна. Идеята на кредитите със "Моят Сашко, на мама" е готина, актрисите са чудесни, с две изречения правят образ.

# 238
Тази на Юнион Ивкони е абсолютно ужасна Shocked натискам "мутето" само като я чуя ! Много ме дразни и рекламата на онзи препарат, Медикс, с майката която се превръща в супер герой, невероятно глупава реклама !

Рекламата на Флорина ми харесва Party .

# 239
  • София
Забавна ми е рекламата с принца, който чака да порасне косата на Рапунцел и в същото време си говори по телефона с разни приказни герои.
А и това "Красавице, спиш ли?" на края ...   ooooh!   Laughing

Още една реклама ме разсмива - за това, как на приема в имението на лорда, открил ябълковия сайдер и бай Ганьо бил забелязан.
А танца, с който се е опитал да изпъкне ...   Crazy   Joy

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 16:29 от narcis

Общи условия

Активация на акаунт