Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 667
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Тази с робота е идейна, ама да ме убият не мога да се сетя за какъв гел точно беше.

# 316
Харесва ми рекламата на Булинс за автокаско.
Рекламата е с едни дечица, които отговарят на въпроса"Кой е по-добър шофьор, мама или тате?"

# 317
  • в Низината
Някой може ли да ми каже какво се рекламамираше в клипа с момчетата край езерото, които пуснаха приятеля си с един матрак във водата?

# 318
  • София
Много свежа ми изглежда рекламата на пералнята, с бебето и сока от моркови.

И  аз не схванах идеята н матрака, затова вече я подминавам.

# 319
  • в Низината
Andariel, не за идеята питах, но може би не си зададох правилно въпроса. С един колега говорихме за тази реклама и затова. А линк към нея някой ще ми даде ли?

# 320
  • София
Да де, за мен каквото и да е рекламирала, като нищо не разбрах от рекламата, нямакак и да запомня какво продава.

# 321
  • Варна
Много свежа ми изглежда рекламата на пералнята, с бебето и сока от моркови.

Сладко е бебето. Преди известно време бяха пуснали със същото бебе реклама на хладилник.

# 322
Когато видя новата реклама на Bonux с шарените костюмчета ми идва за закрещя Crazy. Нищо по-ужасно не съм гледала, макар, че леля Мария ме изумява всеки път.  Защо тези хора нямат никаква милост...Sick

# 323
Когато видя новата реклама на Bonux с шарените костюмчета ми идва за закрещя Crazy. Нищо по-ужасно не съм гледала, макар, че леля Мария ме изумява всеки път.  Защо тези хора нямат никаква милост...Sick

Като видя такива реклами и все си мисля едно, колкото и закъсал актьор да съм, сигурно не бих приела работата  Crazy

# 324
Някой може ли да ми каже какво се рекламамираше в клипа с момчетата край езерото, които пуснаха приятеля си с един матрак във водата?

Вафли  Grinning

Мура май бяха не съм сигурна.

# 325
Рекламата на perwoll Sick. Мацка слиза от лимузина и започва въртене в кръг, за да забележим уникално черната и рокля . В следващия момент вади тубата с perwoll и се усмихва многозначително:ooooh:. Е, добре де - това нормално ли е и как го измислят. Защо в тези реклами все се намира някой, който винаги си носи прах със себе си и чака най-малкото разсейване, за да ти го бутне пред лицето?! Mr. Green

# 326
  • София
т. Защо в тези реклами все се намира някой, който винаги си носи прах със себе си и чака най-малкото разсейване, за да ти го бутне пред лицето?! Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 327
  • In The Middle Of Nowhere
В момента ме разсмива една реклама дето някакъв написа тарифен план в/у пергамент на 5 хил г. и археолога едва не припадна  Laughing

# 328
В момента ме разсмива една реклама дето някакъв написа тарифен план в/у пергамент на 5 хил г. и археолога едва не припадна  Laughing
Да и аз за нея щях да пиша,много ме забавлява

# 329
Новата реклама на Jameson, е мнооооого добра !

Общи условия

Активация на акаунт