Най-приятна и най просташка ТВ РЕКЛАМА-тема 6

• 75 658
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • в Низината
Самсара, мерси. На Мура беше, да!

# 331
Новата реклама на Jameson, е мнооооого добра !

И мен много ме радва. Хареса ми новата реклама на Хенди с Мая Новоселска, като каже - relationship- а Laughing Laughing

# 332
  • In The Middle Of Nowhere
И на мен ми харесва, фенка съм й от Улицата:)

# 333
  • Ню Йорк
Някой знае ли от къде мога да намеря рекламата на витамини марсианци?

# 334
Старшно ме дразни песничката от рекламата на "Триумф" ...За едно дете и майка му ,дето строят някакъв конструктор и тя почва да пее "Умф,умф простоявам . . ."  Crazy

# 335

ужасно ме дразни онази реклама на вафли - "да се тункваме ли?"..  Sick толкова е глупаво това!!

# 336
  • Разпиляна във въображението
Много свежа ми изглежда рекламата на пералнята, с бебето и сока от моркови.

Сладко е бебето. Преди известно време бяха пуснали със същото бебе реклама на хладилник.

Вярно, че там беше бебето.

Не знам, но се сетих за детето с "Междузвездни войни" и колата в една чужда реклама.

# 337
Много харесвам рекламата с бебето, което се чуди как да си изцапа дрешката, голямо сладурче е.

# 338
  • София
ааа, а на Мара Бонукса как й се очертават сланините под сатена..., както и на нейния Мирооо,  ooooh! Очаквам с нетърпение следващата реклама, явно ще продължат да ме изненадват.

# 339
хахх, рекламата на Хенди с пеещите елени  - малко дебилна, но пък сладка. Еленчетата пеят все едно са доста почерпени Joy

# 340
  • Fort Worth, TX
хахх, рекламата на Хенди с пеещите елени  - малко дебилна, но пък сладка. Еленчетата пеят все едно са доста почерпени Joy
Joy Joy JoyИ на мен ми допада.

# 341
Joy Joy JoyИ на мен ми допада.
готини са

# 342
  • София
Новата глупост е детският хор с някаква тъпа песничка за сироп. Гадост, кой знае как са ги прилъгали даа участват (освен с пари, де).

# 343
  • София
Мда. Госпожа Муколизин  Mr. Green отврат! Обаче е факт, че децата ми се залепят веднага за ягодките и започват да припяват  ooooh!

Харесва ми рекламата на едно шотландско уиски с едни пеещи мъже, мнооого са готини  Party

# 344
Влюбих се в рекламата за парфюма на Антонио Бандерас ,която въртят по бг телевизиите  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт